Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 40 280
  • 529
  •   2
Отговори
# 495
  • Sofia
Често съм и аз така. Например с Делина се чувствам по- лека и момичешка. Със side effect смела. За ведрост- ориана. Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?

Предлагам Hermes Galop Simple Smile При мен така действа на околните.

# 496
Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?
Пантерата на Картие, Chanel 5 EDT или Coco EDP, за тези се сещам в момента.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:12 от bell_87

# 497
  • София
Oud Stallion Maison Crivelli или по-леката версия Oud Cadenza Maison Crivelli. Но задължително с тест. Сляпа покупка не е препоръчителна.

# 498
Не знам кой ще дистанцирате с Coco Mademoiselle, мъжът ми го намира за много секси. През лятото, в студеното време не се усеща много.

# 499
+1 за Galop d'Hermes. При мен е задължителен за делови срещи и потенциално напрегнати ситуации.

# 500
Днес със Шанел 5 ЕДП на работа. Имах напрегнат ден. Почти подсъзнателно го избирам когато имам битки, дава ми сила и ме кара да се чувствам под контрол.
Колкото и да обичам Герлен и Диор, Шанел са най-интимно свързани с мен, обръщам се към тях в ситуации когато ми трябва сила, упора, утеха и малко класа.
Аз съм така с Eau Premiere, но след тежък ден. Един душ, отмивам негативните емоции, парфюм, удобни дрехи, хубава книга или безцелно зяпане, чаша вино и сякаш всичко отминава... Има и такива парфюми.

# 501
Често съм и аз така. Например с Делина се чувствам по- лека и момичешка. Със side effect смела. За ведрост- ориана. Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?
Пробвай различни шипри, Барения примерно, въпреки, че аз не си ти представям с такива. Ти си огън жена и дори мъховете не могат да дистанцират това излъчване.

# 502
Здравейте, обмислям покупка и се чудя между следните парфюми:
• Jimmy Choo - I want choo или I want choo forever
 • Mont Blank - Signature
Лошото е, че не знам колко са трайни и как миришат 😂 Жена съм, на 27г, харесвам ванилия и много бих се радвала на препоръка за избора ми.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:34 от Alexa23

# 503
Самата барения изобщо не ми допада, но дистанциращите ми парфюми са точно от този тип. И шанел5 за най-крайни ситуации. Като посегна рано сутрин към някой такъв, веднага ми става ясно в какво състояние на духа съм Grinning

# 504
Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?
Пантерата на Картие, Chanel 5 или Coco EDP, за тези се сещам в момента.
Не знам колко са дистанциращи Пантерите, аз ги обожавам, имам 3 от тях и съм забелязала, че когато съм с някоя, хората все искат да са максимално близо до мен, гледат да са в най-близък възможен периметър. УЖАС е това за мен, тъй като работя с хора, а те са от всякакви прослойки на обществото, с различен манталитет, социален статус и хигиенни навици. В този ред на мисли, при мен Пантерите са магнит за непоискана близост с непознати хора. 🫤

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:46 от cabochard

# 505
Perroy - BlueForest
нишов, парфюмна вода, унисекс

Вчера го получих, днес бях с него. За нишов аромат - не е траен. За мен е подходящ за офис, делови срещи. Иначе не е лош, пипера и кедъра се усещат добре, мускуса нещо ми се губи.
Дело на парфюмериста Арно Пулени и излиза на пазара през 2024 година.

Скрит текст:
глава - кедър
сърце - пипер
база - мускус
вид аромат - дървесен

# 506
 • Mont Blank - Signature
Лошото е, че не знам колко са трайни и как миришат 😂 Жена съм, на 27г, харесвам ванилия и много бих се радвала на препоръка за избора ми.
Аз обожавам Signature и пасва на желанието ви за ванилия, но най-добре намерете мостри. Иначе чудесно ме подсетихме да го извадя, според мен това време на годината му в супер. Bright Crystal e по-свеж, според мен вървим към края на сезона му.

# 507
 • Mont Blank - Signature

Имам Jimmy Choo I want Choo forever - много ми допада - сладък, но не прекалено, женствен, дълготраен.Отбелязва се от околните. Пробвала съм и Mont Blanc Signature -пак е сладък и женствен, но не така шлейфов . Затова не му дадох шанс.За протокола, на 44 съм.

# 508
Сдобих се с отливка на Rouge Smoking Extrait BDK и днес веднага пръснах. Приятен е, обаче ми напомня на нещо което усещам навскяъде, и в метро и обществени места. Не знам защо го сързвам и с Khamrah, който също цяла зима усещам отвсякъде и не го харесвам вече.
Чакам отливка и на Vanille leather, че ми е интересна 😁

Като споменах за усещане, напоследък ме е ударила нова вълна на ерба пура-подобните. Метрото цялото мирише на нея 🤷🏼♀
Kirke съм го прибрала в дебрите оо тази причина и никакво удоволствие не ми носи.

# 509
  • Somewhere far away
в дъглас има DIOR J’adore l’Or  на малко по -ниска цена от обичайната - много си изкушавам !

Общи условия

Активация на акаунт