Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 45 328
  • 563
  •   4
Отговори
# 540
  • Toronto
 Защо да го "мъчите"? Щом не Ви харесва, това едва ли ще ще се промени? Amouage са много сложни парфюми и ако не Ви пасне и не се влюбите, надали ще се се случи впоследствие?
[/quote]

Е, "мъча" не е точната дума. Имах едно мини на Ели Сааб, което отначало направо мразех. Обаче реших да го понося из къщи и впоследствие така се влюбих, та си всех голям. Де да знам, ще пробвам пак с този Интерлюд.
Athena, права си, от разпродажба го купих и не мога да го върна. Мога евентуално да го продам, да го разменя или да го дам на ММ.

# 541
Loewe -  Aire Sutileza
тоалетна вода за жени

Плодово-цветен, свеж, приятен, дневен, летен аромат, но не е нещо уау. Не се отличава с трайност. 

Скрит текст:
глава - касис, круша, италианска мандарина
сърце - момина сълза, магнолия, египетски жасмин
база - мускус, сандалово дърво, хаитски ветивер

# 542
Старото издание беше по-трайнo. За мен е микс между Light Blue D&G u Eclat d'Arpege Lanvin.
Loewe са супер в ексклузивната си линия (златните флакони), обаче са безобразно скъпи за това, което предлагат.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 19:19 от BillieCross

# 543
Loewe са голямото ми парфюмно разочарование.
Такива великолепни чанти, а толкова посредствени парфюми....
Ексклузивната линия не я познавам.

Сутринта внимателно и пестеливо пръснах Carnal Flower, ах каква прелест е ❤️
Мисля да нося само него, че както е тръгнал да тече....

# 544
Loewe имаха много хубави парфюми преди да ги глътне LVMH. След това се "модернизираха", нароиха цветните правоъгълни бутилчета на безсрамни за качеството цени - на практика клонинги на хитови аромати.
Още не съм си избрала парфюм за деня.

# 545
Есента дойде и извадих новата ми любов за тази година- Cafe Chantant. Разкошен сладкиш, и братовчед на Cuir Beluga. ❤️
Божествената ванилия е идентична, разликата е в каремелово-черешовия нюанс. Долавям тънки нишки карамел, деликатни, не е диабетна бомба, нито буквално гурме. Много пипнат аромат, истинска находка. ❤️

# 546
  • на терасата
Някой наскоро попита за парфюм, подходящ за сериозни бизнес срещи.
Днес си припомних Shalimar Souffle de Parfum и за мен е от фаворитите в класацията на строги и изискани аромати, които излъчват само класа и стил. За мен има ретро излъчване и е подходящ за зрели дами, но не е за мен Simple Smile Пробвах на блотер и най-новия Shalimar L'Essence и дори не си взех блотера. За толкова години нито един Шалимар не ме е подтикнал към покупка. Може би само Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau Si Sensuelle харесвах за покупка, но докато се размотавах, той изчезна.

Новото Джими Чу е много закачливо и модерно. Препоръчвам за тест, особено за млади дами.

# 547
Shalimar Souflle - строг и изискан?...
Наистина много различни вкусове...
За мъжа ми е на първо  място в класацията на секси парфюми.

# 548
На мен ми е гушлив и дори безличен. Бизнес и строг  не.

# 549
Пробвах днес Black orchid reserve. Пръснах на китката и в първия момент така ме блъсна нещо супер остро, че направо съжалих, че си пръснах на ръката. После обаче утихна толкова красиво, по-мек ми е от оригинала и определено ми харесва повече.

Пробвах и Мис Диор есенс. Много ми допадна. Плодово съвършенство, но си го представям през ранна пролет колко ще е красив и сега ще се въздържа.

# 550
Кой е по-добрият избор за парфюм за мъж около 30-35 годишен - Rabanne One million или Carolina Hererra Bad boy ?

# 551
  • Чукарландия
Ооо, Dez как ме подсети за Cafe Chantant! Веднага го вадя и аз! Сега му е точното време, в този дъждовен период да ми доставя радост! 😘

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 08:51 от BBeLLa

# 552
Кой е по-добрият избор за парфюм за мъж около 30-35 годишен - Rabanne One million или Carolina Hererra Bad boy ?
Категорично Bad Boy

# 553
Ооо, Dez как ме подсети за Cafe Chantant! Веднага го вадя и аз! Сега му е точното време, в този дъждовен период да ми доставя радост! 😘
И аз си извадих моя.

# 554
Според моите възприятия това са парфюми по-скоро за момчета до 25 годишна възраст.
За 30-35 вече "узрели" мъже си мисля, че Prada L'Homme Intense, CH Man, Dior Homme Intense, JPG Le Male Le Parfum, JPG Ultra Male, Versace Pour Homme биха "лепнали" доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт