Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 44 648
  • 560
  •   7
Отговори
# 555
Имам една дилема. Срам, не срам - ще задам тъп въпрос. Има ли голяма разлика в трайността между тоалетна вода и парфюмна вода? За Герленските става въпрос, колекция Les Légendaires...

# 556
Въпросът едва ли е тъп, защото едва ли има еднозначен отговор. В това видео може да има някакви отговори
https://www.youtube.com/watch?v=PsBdqAWNgwE&t=6s

# 557
  • София
Имам една дилема. Срам, не срам - ще задам тъп въпрос. Има ли голяма разлика в трайността между тоалетна вода и парфюмна вода? За Герленските става въпрос, колекция Les Légendaires...

Според мен, има. Миналата седмица се забавлявах на Милано бюти седмицата и тествах Insolence edp и edt, като edp ми се стори по-наситен, някак по-богат аромат, докато edt беше като вид сянка, бледо копие на edp и изчезна след 30 минути, но беше много топло и задушно и това може би се отрази. Отделно,тествах L’Heure Bleue edp и чист парфюм и второто буквално не го регистрирах. Имам Chapms-Elysees чист парфюм и edp, приличат си много, но чистия парфюм е по-дискретен, а edt не съм тествала.

# 558
  • Чукарландия
Точно при Герленските парфюми, някои ЕДТ са много по-силни и излъчващи от ЕДП. Така е с Insolence и Shalimar.

За гореспоменатата колекция Les Légendaires не мога да кажа със сигурност.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:34 от BBeLLa

# 559
При мен е така с някои Chanel-и. Chance eau Tender примерно ЕДТ ми е много траен и излъчващ, а ЕДП, колкото и да го мъча и да му давам време, все така ми е нетраен и почти незабележим, не го усещам и не ми носи радост. Вече дори съжалявам, че го купих, и то още когато излезе "да не се спомина" случайно, ако го пропусна. 😜

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 17:24 от cabochard

# 560
  • Toronto
След питанката с Amouage Interlude, който носих вчера и всъщност доста ми хареса, най-после дойде и Guidance:

Какво да кажа, то не е любов да го опишеш! Само отворих капачката и усетих този любим вече аромат! Днес се нося в прегръдка от Guidance! Sparkling Heart Колко трябва на една жена да е щастлива Laughing

Общи условия

Активация на акаунт