Бягство през есента

• 2 180
  • 26
  •   1
Отговори
Иска ми се предварително да си харесам местенце на което да избягам през любимия сезон на много от нас - есента. Предстои ни натоварен и стресов период в работата през идните месеци и знам, че ще имам нужда от един (или два) уикенда в които да съм само с партньора ми някъде другаде. Моля, препоръчайте ми места от които сте останали доволни (или ваши познати са ви препоръчали). Имам нужда от гора, планина... Някъде където ще мога да бъда в центъра на всичките цветове на сезона Simple Smile

# 1
Трявна ; Боженци

# 2
  • При елфите ...
Миналата година лятото бяхме тук, спокойно и тихо място, без басейн, добра храна...

https://www.villa-arboretum.com/

# 3
Триград. По-красива есен не съм виждала Flowers Fallen LeafFlowers Maple LeafFlowers Evergreen Tree

# 4
  • Банско
В този сайт има много https://vili.bg/planina, от там винаги намираме нещо подходящо за всякакви почивки.

# 5
  • София
Лещен и Ковачевица.

# 6
Кръстова гора, Девин, Златоград. Най- красиви за мен са Родопите през есента.

# 7
Доста сме пообикаляли в България и вече съм много разочарована от към цена качество, затова препоръчвам Сърбия и Gorski Hotel and Spa. Храна - топ , природа - страхотна , спа - невероятно чисто и поддържано. Останах възхитена

# 8
Като го гледам този сръбски хотел, е бая скъпичко. Поне през букинг. Но и да го пропуснем него, пак не вярвам да е много евтино.

# 9
Родопите е рай. Последните години ходим в Лещен или Ковачевица, но и в района на Смолян е прекрасно. Аз за с. Баня се оглеждам основно заради минералните басейни

# 10
Зависи от периода. Миналата година плащахме по 180 лв нощувката със закуска и вечеря , а сега септември е около 220 лв , сравнение с българските хотели от този клас цената е наполовина. А качеството двойно Simple Smile
Като го гледам този сръбски хотел, е бая скъпичко. Поне през букинг. Но и да го пропуснем него, пак не вярвам да е много евтино.

# 11
Ами на мен за двама възрастни и две деца септември месец (извън сезона, предполага се) ми дава близо 400 лв на ден. Не споря, че е хубаво иначе.

# 12
  • София
Хотелът в Сърбия изглежда прекрасен, да. Но има толкова места из Родопите и Рила. Харесва ми в Гърция, в Румъния има супер интересни места, в Сърбия - също, но като че ли идва в повече вече дори и за събота и неделя да бягаме панически от България, сякаш тук върлува чума.

# 13
И аз разглеждам за местенце за септември, бях харесала Тримата глупаци в Рибарица, заради отопляемия външен басейн и препоръка от приятели, но нощувка със закуска за трима е 400 лв Rolling Eyes безумна цена. Та търся и аз къде да отидем за 2-3 дни.

# 14
  • Пловдив
Смолянски езера, в Маунтийн лейк, ние ходим в апартаменти от комплекса, които се дават под наем от частни лица. Прекрасно е.

Другото , ако искате тотална планина без особен лукс, но прекрасна природа, хижа Момчил Юнак в Хайдушки Поляни, Родопи.

Лещен и Ковачевица също са красиви.

Прекрасното село Априлци в Стара Планина.

В Рила планина - Говедарци и околността.

Давам ви идеи за самата местност, може да разгледате вече за отзиви за места за настаняване. Не смятам, че при наличие на невероятни планини тук трябва до Сърбия да се отскача. Струва ми се напълно излишно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт