Бягство през есента

• 2 184
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Тази година съм си харесала Врата и Мостово, от където да направим преход до Белинташ и Караджов камък. Двете села са близо едно до друго и са в Родопите. Миналата година бяхме на Смолянските водопади.

# 16
Тази година съм си харесала Врата и Мостово, от където да направим преход до Белинташ и Караджов камък. Двете села са близо едно до друго и са в Родопите. Миналата година бяхме на Смолянските водопади.
В Мостово е великолепно, няколко пъти сме били. Мислех и него да напиша, но забравих. Има доста къщи за гости. И действително много приятни маршрути за преход.

# 17
В Смилян на мен много ми хареса, също е красиво. Като бонус, може да си купите автентичен смилянски боб 😁

Иначе аз да питам, знаете ли за някакви леки преходи, подходящи за едногодишно дете в количка, в близост до Пловдив? Ще ми се да се разходим някъде, но не смея да резервирам никъде нищо, понеже не знам за лесни маршрути 🙃

# 18
В Смилян на мен много ми хареса, също е красиво. Като бонус, може да си купите автентичен смилянски боб 😁

Иначе аз да питам, знаете ли за някакви леки преходи, подходящи за едногодишно дете в количка, в близост до Пловдив? Ще ми се да се разходим някъде, но не смея да резервирам никъде нищо, понеже не знам за лесни маршрути 🙃
Водопад Лястовичи вир до Асеновград.
Или нещо около Марково, Храбрино, Бойково. Или Хижа Здравец, Копривките, екохотел Здравец.

# 19
Мила, благодаря за препоръките. Ходила съм до Лястовичи вир и ми се струва, че не е подходящ маршрутът за количка 🫣 До хижа Здравец е супер, обаче има много народ там есента/зимата (което е нормално). Ще търся около Марково и Храбрино

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 21:20 от leah_ve

# 20
Ами то с количка никъде извън асфалт няма да е удобно.
Бойково е много приятно селце. Ако оставите колата на центъра, оттам започват няколко пътя, може да прецените на момента по кой да поемете, преценявайки настилката (или по-точно липсата на такава Laughing). Като се замисля, единият не е толкова зле, черен път е, но би могла да се бута количка по него.

# 21
  • Пловдив
За бебето вземете ергономична раница и няма да се съобразявате с пътя за количка. Ние така процедирахме Simple Smile

# 22
  • Beyond the stars
Като го гледам този сръбски хотел, е бая скъпичко. Поне през букинг. Но и да го пропуснем него, пак не вярвам да е много евтино.

Двойно по-евтино е от Арте, Велинград и подобни. За сепетември през сайта на хотела цената три нощувки с half board е 343 евро с дете на 6, което е доста ок на фона на спа хотелите тук.
Определно го запазих аз като вариант.

Иначе от мен - Вършец - спокойствие, тишина и есенни цветове.
Трявна е всесезонен добър вариант.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:47 от Вълшебство

# 23
  • София
Била съм в Mountain Lakes, макар и на сватба, и мога да потвърдя - комплексът е прекрасен.
В Мелник е много живописно за 2-3 дена през есента, наблизо е и Перперикон.

# 24
Перперикон не е близо до Мелник

В Огняново да препоръчате хотел/ къща с басейн

# 25
  • София
Извинявам се много! Имах предвид Хераклея Синтика.

# 26
Перперикон не е близо до Мелник

В Огняново да препоръчате хотел/ къща с басейн

В Огняново сме отсядали само и единствено в спа хотел Огняново.
Нямам база за сравнение, но въпросният хотел беше добре според мен, поне до преди няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт