Отговори
# 150
Sikorski, а може ли да се възприеме за прошка съгласието му да отиде все пак у тях да поправи печка май беше. Ада му е приготвила и сюрприз - сватосване на красавеца. Blush

# 151
Sikorski, а може ли да се възприеме за прошка съгласието му да отиде все пак у тях да поправи печка май беше. Ада му е приготвила и сюрприз - сватосване на красавеца. Blush
Кате,в нито един момент не дадоха и грам колебание на Баран дали да прости на брат си.Той ще ходи в дома му единствено заради Лидия.На възраст 14 год,когато още нямаш сформиран характер,не си се докоснал до истинския пълноценен живот на възрастен,запазил си чистотата на детското все още,влизаш невинен в затвора. Знаем какви поражение това може да донесе когато излезеш и как живота ти може да стане още по-зле.Баран се сблъска с чистата,невинна и искрена душа на Лидия от първата крачка извън затвора.Една погубена насила душа намери своето изцеление с най-невинтото-чистотата на дете.Това много ми хареса.

# 152
Аууууууу Heart
Много са хубави Heart Eyes

Пера

Heart Eyes

Нищо няма да ни се случи,ден 17,вчера..

Тая Юсра Joy Пелин Акил 2,показа и сценария,нещо за Актан и Лал пише..

# 153
Честит рожден ден на Гьозде !  Да е здрава , щастлива и успешна !  Харесала съм си я още от "Мелодията на сърцето".

Честит да е сребърния медал на Стиляна Николова на световното първенство по художествена гимнастика в Бразилия.  Тази вечер съм се заредила с кафе и гледам вече  ансамблите. Стискам палци на нашите момичета. Турския отбор вече мина , съставен от натурализирани рускини.

# 154
Аз се чудя, обаче,защо Мерт не сподели пост за филма, а само стори. Справил се е блестящо, в топ класациите е по целия свят,добавя още един,при това успешен проект към кариерата си.На фона на някои глупости,които качи последните месеци ми е странно.Или имат хър мър с Шнура.Нейсе,така решил,не го обвинявам,само се чудя.

# 155
Честито на Стиляна и успех на нашите момичета Flowers Four Leaf Clover

Лютфиш на последния сет на Афито Heart Eyes

# 156
Кате,в нито един момент не дадоха и грам колебание на Баран дали да прости на брат си.Той ще ходи в дома му единствено заради Лидия.На възраст 14 год,когато още нямаш сформиран характер,не си се докоснал до истинския пълноценен живот на възрастен,запазил си чистотата на детското все още,влизаш невинен в затвора. Знаем какви поражение това може да донесе когато излезеш и как живота ти може да стане още по-зле.Баран се сблъска с чистата,невинна и искрена душа на Лидия от първата крачка извън затвора.Една погубена насила душа намери своето изцеление с най-невинтото-чистотата на дете.Това много ми хареса.
Hands Plus1 Даааа...
Мисля, че ако беше и простил на брат си (между другото, нито веднъж не се обърна към него на име или батко, Фатих го наричаше жена му, когато се караха и арендаторът), историята щеше да стане прекалено бяла и сълзлива. А авторите държат да е истинска.

# 157
С бг превод къде мога да го гледам?

# 158
С бг превод къде мога да го гледам?
Няма, за сега.

# 159
Тази песен и в това изпълнение го гледам много пъти, дълбоко докосна сърцето ми.
Тази сцена и прощаването с Лидия, доказаха таланта и актьорската игра на Мерт. Невероятен Баран.
Повтарям клипа, но .....
Къде мога да я намеря и кой я изпълнява в оригинал.

https://x.com/i/status/1959108998952599842

# 160
По повод прошката,такава братът на Баран не получи от него,но един друг персонаж получи.И то прости сам на себе си-майсторът.Вината за събитията в живота му го бяха направили начумерен,студен и лишен от емпатия човек. Баран, в последствие и Лидия, тяхната съдба го докосна по начин, по който той прости на себе си,получи освобождаване,изцеление и отвори сърцето си.Остава малко настрани,но при сюжет, в който участват основно четирима герои,съдбата на всеки и посланията,които носят имат значение.

# 161
Добро утро,момичета Coffee

За края на снимките,имаме едно усмихнато,без грим момиче Heart
Афи и Фуркан...Heart Eyes
Аз и желая на Афра,попътен вятър,да следва мечтите си и да се завърне по бързо на екран Heart

Преди снимките и след края им Heart

Афи и Фуркан Hug

Heart
Дано не чакаме дълго Heart

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 07:12 от Милена Тодорова 756835

# 162
Еее най-после да видим Афито и Фуркан един до друг Heart Eyes Сладури Heart

Добро утро, момичета Kissing Heart

# 163
# 164
Добро утро и от мен! Simple Smile
Хубави снимки!
Отдавна съм го забелязала, но с тези снимки се появи и повод. Харесва ми, че в нейните ясно личи кога е в роля и кога е естествена. Дори когато натрапливи папараци й задават неудобни въпроси, а тя се усмихва. Blush

Общи условия

Активация на акаунт