Отговори
# 135
Кате, чаках мнението ти с нетърпение Heart

Широ Heart Eyes

# 136
Добро утро, дами!
Чета ви! Макар че не съм гледала филма, въобще не ми пречи споделянето ви. За мен важно е не какво се случва, а как се случва, затова нямам никакъв проблем да чета ревюта на книги, съдържащи спойлери, същото важи и за филми.
При мен в момента е доста динамично и не знам каго ще успея да си открадна време за Мерт, но ще ви информирам веднага. С много суперлативи затрупахте момчето и проекта му, така че завишихте очакванията ми. Дано се оправдаят.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:15 от Fi79

# 137
  • София
Привет и от мен,

Гледах Метрук-а снощи.
Филм със социално послание, не е задълбочен, но подходящ за сезона и факта, че е сниман между 2 сезона на важен за продуцентската компания сериал.Засяга един огромен за обществото и то турското проблем - жертвата на едно от децата заради другото, може би по-успешното, но проблемът не е развит в дълбочина.
Мерт е много добър - играе с лице и изразява емоции чудесно. Излязъл е от ролята на женкаря и любовника.
Това е от мен - няма да се правя на киновед.
Хубав ден на всички!

# 138
Гледах и аз преди малко. Споделям това мнение, без да съм толкова ентусиазирана Blush

Но ето тук си беше баш Ферит Корхан, не можа да остане Баран Grinning

# 139
Привет и от мен..
Аз също го изгледах.Филма ми хареса с малки изключения в сценария,но няма да задълбавам в тях.Актьорския състав е подбран много добре,а малката принцеса е невероятна актриса.Много ми хареса и Рахим.
Сега за Мерт.Въпреки,че не ми харесват някои решения и действия в личния му живот,за мен той е може би най-добрия турски актьор към момента.Брилянтна игра Hands Clap браво.
Нито за миг не видях Ферит.Ето в такива роли се вижда истинската му стойност,като актьор.

# 140
Ирина, човек трудно може да излезе напълно от определени свои мимики и жестикулации. Аз, честно казано, само в една сцена повторих няколко пъти реакцията му, която не ми се стори естествена - хлипането в болницата пред леглото на умиращия му брат. Но, това да му е кусурът, като цялостен образ според мен е убедителен. Що се отнася до сценария, неочаквано беше оздравяването на брат му на финала. Преместването от частна в държавна болница като че ли подсказваше, че изходът няма да е благополучен. А и Баран тогава каза, че брат му е в състояние на растение.

# 141
Брилянтен Мерт, феноменален. Това изпълнение показва цялата емоционалност на героя.
https://www.instagram.com/p/DNqtEcxS-Qk/?utm_source=ig_web_copy_link

# 142
Днес е ден на Мерт,но нека споменем и невероятната актриса Афра Сарачоглу,без която не бихме гледали нито Мерт,нито Златно момче,нали? Защото колкото и добър да е един актьор,ако му партнира посредствена актриса..ефекта ще е задоволителен,но няма да е брилянтен..
В тези видеа са събрани всички емоции и на двамата..
Heart
Ще допълня тук предния си пост,защото може да не съм разбрана правилно!
Най-добрия мъж актьор за момента...

https://www.instagram.com/p/DNod0t5IZgj/?img_index=9&igsh=MXQ2emV4czVyb3doOA==

Съжалявам за арабските ритми,може да се гледа и без звук Stuck Out Tongue Winking Eye
Хабиби  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 15:57 от Милена Тодорова 756835

# 143
  • София
Днес е ден на Мерт,но нека споменем и невероятната актриса Афра Сарачоглу,без която не бихме гледали нито Мерт,нито Златно момче,нали? Защото колкото и добър да е един актьор,ако му партнира посредствена актриса..ефекта ще е задоволителен,но няма да е брилянтен..
В тези видеа са събрани всички емоции и на двамата..
Heart

https://www.instagram.com/p/DNod0t5IZgj/?img_index=9&igsh=MX … 2emV4czVyb3doOA==

И двамата са много добри, има невероятна симбиоза между тях, моите адмирации.
Но за мен Афра е на малко по-високо ниво от Мерт - като игра, като емоции, като физика, като интелект.
Нека не ми се сърдят почитателките на Рамо...
Аз чакам с нетърпение Пера, мисля че този филм ще бъде много различен, вероятно няма да се хареса на някои - таргета е различен от Метрук адам. За съжаление, според мен, в BBSS Мерт отново ще го вкарат в кожата на любовника, но може и да греша, ще видим...

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 14:50 от jvarbanova

# 144
# 145
Филма на Мерт е на трето място по гледаемост и в България

Гьозде Кансу днес има Рожден Ден
Да е все така усмихната и радваща се на живота Flowers Bouquet

Много малко хора са честитили и никъде не е отразено..

# 146
Да е жива и здрава Гьозде

# 147
Честит рожден ден на Гьозде Heart

# 148
Да ви попитам, според вас Баран прости ли на брат си за мълчанието! Аз мисля, че не прости и имам предвид сцената на раздяла с Ада. Брат му тръгна и посегна да го прегъне, изказвайки благодарността си, Баран с малък жест на ръцете го спря.

# 149
Изгледах го най-после. Heart
От първата секунда си наложих да не търся Ферит в образа на Баран.И не се сетих за първия до последно.Няма да пиша дълго,филма ми хареса,засегнатите теми също.Действие акцентиращо върху дълбоките емоции на героите.Мерт се справи великолепно.Радвам се ,че жъне успех в класациите.Определено мисля,че драмата му е в кръвта както се казва.

Кате,не прости, и го изигра много силно според мен,с леко присвити юмруци и лека крачка назад,но твърд в позицията си.

Общи условия

Активация на акаунт