Отговори
# 600
Явно аз не съм се изразила правилно.
Феновете чакат общ проект на Афрам,някои чакат нови любови,други искат Афрам..
Аз чакам раздвижване на проектите.Искам да започва Аби,да има какво да се коментира,да виждам Афра на екран.Изобщо и двамата патрони ги чакам с дизитата...
Личния им живот го нищихме,нищихме,какво разбрали,по скоро не...да си го живеят както искат.

Това ми попадна в интернет,не знам истинско ли е,но ми хареса.

И майки и татковци с децата си..

# 601
Кате, това ли?

И другите

Мерт бая галерии ще обиколи, щом няма да участва в сезона Grinning

# 602
Ако Мерт не участва в сезона ни чака проект ала Рамо "Дневници на пътешественика".Ще ни поразходи насам 'натам,което е чудесно.Надявам се изненадите да са приятни и зараждащи.

# 603
Да, това е, Еве.  Hands Plus1
На мен ми се струва, че това не е галерия, а кафене или друго заведение, или антикварен магазин. Съдя по начина, по който са разположени множеството картини.
И да допълня, защо съм впечатлена от акцентите, които е поставил Мерт. Защото Амстердам е един от най-либералните и толерантни градове в Европа.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:43 от Katya_I

# 604
Има време да приеме проект,но ако BBSO се точи до средата на октомври,може да се включи в някое дизи,декември,януари.

Ще гледаме адвокатката и хирурга на лаптопите Heart Eyes

Е,Мерт е доста активен в последно време в интернет..няма лошо да ни разходи по света Grinning

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:55 от Милена Тодорова 756835

# 605
Афито Heart Eyes

И малко несбъднати мечти Blush

# 606
Добро утро,момичета Kissing Heart
Пожелавам ни прекрасен съботен ден с много красиви сторита и снимки на патроните Heart Eyes и положителни новини..

🎬Заснемане на промоционалното видео за новия сезон на ATV: Афра Сарачоглу е красива, Афра Сарачоглу блести. Малки намеци за сериала "A.B.I".

- Кенан: Мисля, че всеки, който гледа, ще види не само нещо на екрана, но и драма, история, която ще докосне сърцето.

- Афра: Завръщаме се с много силна семейна драма. Мисля, че ще бъде един от най-амбициозните проекти на сезона. Очаквайте подробности.

Heart

♥️Hatena Blog, една от водещите културни платформи в Япония с милиони читатели, отбеляза #MetrukAdam. Те похвалиха дълбочината на филма и трогателните изпълнения на #MertRmazanDemir, демонстрирайки силното му въздействие върху японската публика.

♥️„Metruk adam“ е турски филм, който ще бъде достъпен ексклузивно в Netflix от 22 август 2025 г.
♥️Филмът е сравнително кратък - 91 минути, което го прави идеален за бързо гледане през уикенда.

♥️Здравейте на всички! Аз съм блогър, който обича филми и драми.
Турските филми вече са достъпни ексклузивно в Netflix.

♥️Бих искал с ентусиазъм да говоря за „Изоставеният човек“ (оригинално заглавие: Metruk Adam).
Това произведение не е просто човешка драма.
♥️Тази история остави дълбоко впечатление у мен дори след като я гледах.
♥️Ако сте намерили тази статия чрез търсене в Google, определено трябва да я гледате!
Нека видим заедно каква история ни очаква.
♥️Режисьор на филма е Чар Вира Ростувал, сценарият е на Дениз Маданоглу и Мурат Уйълъклък.

♥️Въпреки че по жанр е човешка драма, това е дълбоко произведение, в което има и елементи на съспенс.

♥️Като се има предвид зрелият психологически сюжет и силното драматично напрежение, не е изненадващо, че филмът е с рейтинг 18+.

♥️Това предполага, че това няма да бъде просто трогателна история, а дълбока човешка драма.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:41 от Милена Тодорова 756835

# 607
Хрлоу, мацки Kissing Heart

Продуцентката на Нищо няма да ни случи честити рождения ден на сценаристката Пънар Булут

Нищо интересно няма засега галиба Grinning

# 608
Здравейте, момичета Simple Smile
Цитат
♥️Бих искал с ентусиазъм да говоря за „Изоставеният човек“ (оригинално заглавие: Metruk Adam).
Това произведение не е просто човешка драма.
♥️Въпреки че по жанр е човешка драма, това е дълбоко произведение, в което има и елементи на съспенс.

♥️Като се има предвид зрелият психологически сюжет и силното драматично напрежение, не е изненадващо, че филмът е с рейтинг 18+.

♥️Това предполага, че това няма да бъде просто трогателна история, а дълбока човешка драма.
Първо да кажа, няма по-дълбоко произведение от човешката драма. Защото няма и по-дълбоко същество от човек в света.
И второ, откликът според мен, подсказва и още нещо - явлението изоставеност на човека никак не е рядко, инцидентно и маловажно. Независимо от конкретните причини за изоставянето. Hushed

# 609
Привет Kissing Heart

Стори от Мирай Данер, май всички почиват Heart Eyes

# 610
Стори от Мерт, купонът тече с пълна сила Grinning

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3720766038045416321

# 611
Мерт добре се забавлява 😊

А Гьозде вече втори месец снима маймуни и плажове, тя да не се изнесе в Камбоджа да живее?

# 612
Привет Hands V
Чак сега се добрах до интернет Grinning
И какво да видя,нашия патрон,яко е в купона Heart Eyes

Още едно стори от Мерт..

Афра изостава...докато тя беше много активна в социалните мрежи,а Мерт не...
сега стана обратното..

Това за мен е най-реалистичния фотошоп от всички които видях тези дни..

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 18:07 от Милена Тодорова 756835

# 613
За разкош Heart Eyes

Тези шопчета с ИИ са отврат, навсякъде е пълно с тях Head Band

# 614
Мерт ...държи нещо като папка или скицник,лаптоп,не знам ...Wink
Да не е на езиков курс,да изучава нидерландски сега Worried
Хайде дано е по работа..да е съчетал полезното с приятното.Hands Metal

https://www.facebook.com/share/v/1EuUVJT6R4/

https://www.instagram.com/p/DOj3tfxknoD/?igsh=aHBlZnNxMHJwejVu

https://www.instagram.com/p/DOj1xKqiBSm/?img_index=4&igsh=MTdncWk0OW1sc28wYg==

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 03:11 от Милена Тодорова 756835