Отговори
# 675
# 676
Стори от Мерт..

Терзи,тъкмо се чудех как да ги кача,че съм последна Grinning

# 677
Това няма да мога да го гледам. Много ще му е трудно на Мерт след партньор като Афра да задържи интереса в любовен проект. Като погледна тая снимка, и чувствам срам, все едно нещо не е както трябва.... Сори, Мерт, горям зор ще е   ....

# 678
Цитат
Аз не мисля,че ще му е зор на Мерт,ама хич.
Аз отдавна не мисля, че ще му е зор. Но всякакви коми изчезнаха след 89 епизод. Никакви съмнения не съм имала, че Мерт ще изиграе любовна история с която и да е партньорка. Хубаво е все пак любовта да е различна, де.  WinkЩото иначе всичките му роли ще минават под общия знаменател АФРАМ.
ПП Днес си е отишъл от нашия свят един голям актьор - Робърт Редфорд. Един от любимите ми актьори във всякакви роли. Flowers Rose

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:54 от Katya_I

# 679
Цитат
Аз не мисля,че ще му е зор на Мерт,ама хич.
Аз отдавна не мисля, че ще му е зор. Но всякакви коми изчезнаха след 89 епизод. Никакви съмнения не съм имала, че Мерт ще изиграе любовна история с която и да е партньорка. Хубаво е все пак любовта да е различна, де.  WinkЩото иначе всичките му роли ще минават под общия знаменател АФРАМ.
ПП Днес си е отишъл от нашия свят един голям актьор - Робърт Редфорт. Един от любимите ми актьори във всякакви роли. Flowers Rose
И на мен,Кате,и на мен,изключително въздействие,мъжко присъствие и талант. Heart

# 680
Това е официалната страница на сериала на Мерт...и гледайте колко фенове има вече,а сериала още се снима.
Вие мислите ли като мен,че да има толкова ПР,излезни постери,качен е дори сериала на платформа,снимки,дори Мерт го рекламира...явно ще го пускат като свършат снимките?
Няма да се чака месеци.
Защото Пера свърши преди месец и няма нищо.

https://www.instagram.com/bizebiseyolmazdizi?igsh=Yno1bTV1ZGp2dTVp

# 681
ПП Днес си е отишъл от нашия свят един голям актьор - Робърт Редфорд. Един от любимите ми актьори във всякакви роли. Flowers Rose
Едва ли има жена, прехвърлила 40-те, която поне малко да не е била влюбена в най- великия Гетсби в историята на киното!
Днес, след тъжната вест, се опитвам да се сетя за първия филм, който съм гледала с него и не успявам. Знам обаче кой филм съм гледала повече от веднъж (рядко си го позволявам) - "Далеч от Африка". Тази вечер ще си го пусна отново в негова памет.

# 682
✨Антимонополният съвет завърши разследването на OGM Prodüksiyon и Star TV

✅ През март миналата година турският антимонополен съвет започна разследване на OGM Pictures и Star TV след оплаквания от телевизионния сектор. Основанието за разследването беше споразумение за ексклузивност: според петгодишен договор, подписан преди три години, цялото съдържание на OGM за наземна телевизия трябваше да се излъчва само по Star TV.

✅ Това споразумение, съгласно което Star TV излъчваше ексклузивно проекти на OGM Pictures, беше разгледано от Антимонополният съвет. По време на разследването OGM и Star TV прекратиха споразумението и информираха съвета за това.

📌 Официално изявление
Днес Съветът публикува разяснение: разследването срещу OGM Prodüksiyon и Star TV е приключило след приемането на ангажименти от страните:

✅ „Разследването срещу OGM Prodüksiyon, която оперира в областта на сериалното и филмово производство, и STAR TV, която оперира в областта на националното телевизионно радиоразпръскване, за нарушаване на Закон № 4054 беше прекратено, след като Антимонополният съвет прие ангажиментите, представени от страните. Разследването разгледа ограничението, съгласно което STAR TV не може да работи с продуценти, различни от OGM, а OGM не може да работи с канали, различни от STAR TV. С приемането на ангажиментите стана възможно STAR TV да си сътрудничи с други продуценти, а OGM да си сътрудничи с всеки телевизионен канал. По този начин ограничителните ефекти на изключителното споразумение върху конкуренцията бяха елиминирани.“

"С нас нищо няма да се случи"🆕скоро на Disney...обявено в Turkish series.

# 683
Добро утро Blush

Афито и безпогрешния й усет за изкуство Heart Eyes

И още едно стори от мюзикъл

# 684
Добро утро,момичета Kissing Heart

Има развитие по проекта A.B.I.
Снимките започват в края на месеца.
Обявен е още един актьор и е обяснено,че адвокат Чагла има по-голяма сестра.
Превода е автоматичен,но се разбира.

# 685
Привет, момичета! Simple Smile
Голяма загадка и провокация на Афра е сторито с картината на Рене Магрит в контекста на тези на Пикасо и Матис. Smiley

# 686
Голяма загадка и провокация на Афра е сторито с картината на Рене Магрит в контекста на тези на Пикасо и Матис. Smiley
Привет и от мен, Heart
Кате сподели мислите си,моля.

# 687

Кате, след това Магрит го е изтрила.

Не е на първо място,но лично аз се радвам...нека малко я оставят на мира.
За мен,а предполагам и за вас...си е на първо място,винаги Heart

# 688
Привет Heart

Изглежда ще гледаме Мерт до края на годината."Пера" Шнура ще я крие до последно.

# 689

Шнура явно не бърза Grinning Няма да се учудя, ако пусне Пера следващото лято Grinning

2024

2025

Общи условия

Активация на акаунт