Отговори
# 690
Съпругата на Кенан,Синем Кобал,е обсъждала сериала на съпруга си.Ако някой знае турски,да каже какво казва..

https://www.instagram.com/reel/DOsWL04jI1w/?igsh=eWJwaTFiYzZzcTN1

Е, дано да е вярно..Heart

И пак се обсъждат аксесоарите на Мерт..
хора,гривната е на Актан,най-вероятно,подарък от Лал Stuck Out Tongue Winking Eye

Повтарям го,че беше с автоматичен превод ...

В ход е предпродукцията на сериала "Брат-семейството е изпитание" с участието на Кенан Имирзалъолу и Афра Сарачолу. Ямур Тайлан и Мурат Аксу ще режисират проекта.
Заснемането е планирано да започне в края на септември.
Сюжетът ще разкаже за  семейство Ханджолу, което се занимава с морска търговия. Успешният актьор Синан Тузджу се присъедини към екипа за ролята на Синан, по-големият брат на Доан Ханджолу (в ролята Кенан Имирзалъолу). Преговорите за кастинг за сериала продължават, като Дирен Полатогулари ще играе ролята на Бехрам. 🆕#Abi

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:24 от Милена Тодорова 756835

# 691
Миленка, нищо интересно не каза Синем. Мислела, че ще е много интересен проект и 100 пъти повтори, че чака с вълнение.

За евентуалното интервю на Афито, става въпрос за арабския журналист Анас Букхаш. Гледала съм няколко негови интервюта, включително на Неслихан Heart и смея да твърдя, че умее да разголва душите на интервюираните. Много, много интересни неща излизат от него.
В момента е в Ню Йорк, а бащата на Афито го последва вчера. Дано да е истина!

Здравейте, момичета Kissing Heart

# 692
Афи,Хакан и баща и

# 693
Здравейте , момичета !
Най-накрая малко раздвижване около  ABI.  Чакам края на месеца и започването на снимките. Тогава и ПР ще започне и ще имаме много  за обсъждане. В момента не гледам друг сериал и много ми липсва онлайна. Дано някой ни съжали и да се заеме с това.
Аз сериала на Мерт сигурно няма да го гледам. Като чета резюмето пак се отнася за романтичен сериал , голяма любов, борба за нея  и т.н.. Няма с какво да ме изненада Мерт. Виждала съм го и като влюбен, и като любовник, и като съпруг. Да не говоря как съм го видяла в Голота. Стига ми толкова. Бих го гледала в нещо коренно различно.
Би ми бил интересен в медицински , военен , криминален  сериал.
Надявам се в ABI  да има любов , ама да не е основната нишка, а като есенция към  историята.
Афра добре разпуска в САЩ . Беше и време да зачезне за малко.  Виждам , че е втора в класацията и това е добър знак. Без интервюта , без ПР на проекти, запазила мълчание   и пак втора. Супер !

# 694

Ками,аз също няма да гледам "Нищо няма да ни се случи"...и не заради Мерт,а защото не ми се гледа ,бягай,обичам те..
Исках нещо различно,любовни истории,бол.Исках филм с послание,нещо което да ме разтърси,да ме кара да искам да гледам развръзката...а не Актан да свири с китарка на Лал...това сме го гледали..

Съжалявам,ще си чакам Аби и Пера.

Рейтинг на сериалите за 16.09...ужас е..

Евето сподели,че нищо не е казала Синем,но намерих превода..

🖇️ Съпругата на Кенан Имирзалъоглу, известната актриса Синем Кобал, коментира новия проект на съпруга си с Афра Сарачоглу:

„Аз също нямам търпение да го гледам. Но мисля, че е най-добре първо да чуете за него от тях. Очаква ни прекрасна история. Няма да казвам много, но съм развълнувана, както всички останали...“
#ABI

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:12 от Милена Тодорова 756835

# 695
Милена , аз бих го гледала само заради Мерт , Мирай не ми е чак толкова важна. Точно заради него няма и да го гледам. Има толкова много дизита и филми , че нямам намерение да гледам нещо , което не ме вълнува поне малко  . Харесвам много актьори , но имам само две любимки , заради които бих гледала всичко.

# 696
Добра вечер, момичета! Simple Smile
Що тъй не щете да гледате страстна любовна история в изпълнение на Мерт? Аз не се отказвам предварително, може да ме изненада. Я как ме изненада със Суна, направо челюстта ми увисна... Smile
Ками, аз във военен сериал Мерт не го виждам. Expressionless
А за АБИ, може да го сложат в петък, например. Там Шербетът май е със затихващи функции, съдейки по изказванията на RTÜK. Щото с "Далечния град" да се конкурира трудна работа.

# 697
https://www.instagram.com/reel/DOtlq25gXXw/?igsh=MzQybDFpaHJxd2Ju

На мен челюстта ми увисна от гледани "сценки"от Голота...и като видях и "сценки" на Мирай...тц..
Който иска да гледа,аз съм пас..

# 698
За  ABI  свободните дни са : понеделник , четвъртък и неделя.  Другите дни са заети . Но те докато снимат , докато започнат може и да окапе някой и друг сериал. Като гледам  рейтингите ...

# 699
Имаше една супер ненужна част от сценария на третия сезон - бременността на Есме. Защо въобще трябваше да го има. Суна и Сейран са на години вече да имат деца, тя ще ражда. Добре, че сценаристите измислиха ситуацията, в която си изгуби детето. Щеше да стане голяма манджа (леля и племенник са набори).

# 700
Бирсен,момичета...

И Мерт..Nature Sparkles

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 23:56 от Милена Тодорова 756835

# 701
Девочки Kissing Heart

Афито Heart

От снощната програма на нашите хора Heart Eyes

Айде сега пък през ноември ще почва ABI Head Band Ще докарат нова година май Grinning Харесвам Асуде, харесвам много Синан Тузджу. Засега кастингът върви много добре. Дано ни се размине от тунинговани красавици Grinning

# 702
Добро утро Flowers Rose

Още едно стори на Афи Heart

С Хакан са посетили изложбата на Рашид Джонсън,"Поема за дълбоки мислители" в музея Гугенхайм,Ню Йорк

И още от снощната програма..Heart Eyes

Monkey Off My Back на Траял Харел

Аз се бях настроила за октомври за Abi...стана ноември Confused
Търпението ми се срива,много време чакане...7 месеца..уффф

# 703
Афито и Хакан Heart Eyes

Афра и Хакан в театъра 🎭
Те присъстваха на северноамериканската премиера на „Маймунка от гърба ми или котешкото мяу“ от креативния директор Трайал Харел

# 704
Ехооо,как сте дами?
Голяма скука днес...някой ако е чел нещо ново,споделетеее..

Сладуранка Heart

Общи условия

Активация на акаунт