Отговори
# 705
Афито ли е, според вас? Анас Букхаш е пуснал загадка Sunglasses

Миленка, има някои интересни неща, но като ги напишем, постовете изчезват Grinning

# 706
# 707
12 години разлика Heart Eyes

# 708

За спомен от снимките #Pera Heart Eyes С цялото село Grinning

Mомичета, ще гледате ли Halef? Сериалът на колежката Сезин, да уточня Stuck Out Tongue Winking Eye И на нашето момче Илхан Шен Heart Eyes

# 709
Още снимки от снощния спектакъл ..

Много са сладки ,мамини душици Heart

# 710

За спомен от снимките #Pera Heart Eyes С цялото село Grinning

Mомичета, ще гледате ли Halef? Сериалът на колежката Сезин, да уточня Stuck Out Tongue Winking Eye И на нашето момче Илхан Шен Heart Eyes
Eве, това сериалът с Айбуке ли беше?

# 711
Кате, да, с Айбуке Heart Eyes

И новата ни страстна двойка Heart Eyes

# 712
1 към 1... поглед към Сейран..
Е не..не бих си го причинила и с Емилия Кларк да е насреща..
А с Мирай,която изобщо не харесвам..съвсем не

Малко да се бяха постарали поне...китарки,погледи....копи пейст
А народа се кефи..

# 713
Миленка, направо ме уби с китарката още предния път, но не бях в кондиция Grinning

Нагито тъгувало за Афи Heart

Сезин

# 714
Дирен при Несли за Theistanbulspotlight..
Голям сладур и смешко е Joy
Но е и голям актьор,който много харесах Heart Eyes

Ами Еве,сигурно ще наблегнат на сценки ала Голота,каквито нямаше в Ялъто..но това което видях до сега,като постер и снимки,наистина си е копиране.Очаквах от тази компания Мф япим(ако не бъркам името,че само съм чувала,че е от най-добрите),повече оригиналност и старание може би.Не знам как да го обясня.Така,много добре знаят,че Мерт отива при тях от доказал се сериал с ужасен фандом.Трябвало е да се постараят да изчистят до минимум Актан,за да няма асоциации с Ферит.
Някой ще каже,няма как да стане,той не е фантом.Не,не е...но какво ни показват за начало?...Ами Сейфер в нов вариант.Толкова ли не могат да измислят нещо друго?
Сега някои ще кажат,тя не харесва Мерт,затова говори така..
Ами не.Мнението ми за човека Мерт и актьора Мерт се различават,да.Но в момента пиша за актьора.Той е добър актьор и заслужава новата му роля да не се свързва с Ферит.

# 715
Миленка, аз те разбирам напълно и споделям мнението ти, но в крайна сметка, решението е на Мерт и мениджърката му. Ние ли да му берем кахъра? Не, ние ще гледаме каквото ни предложат - китарки митарки, прехапани устни фалан... Аз например ще гледам този сериал и то много внимателно ще гледам, защото искам да си изясня за себе си някои неща Stuck Out Tongue Winking Eye

Нейсе, сет имало в дома на Актан

https://x.com/bizebiseyolmaz_/status/1968709647373607073

Наглата асистентка на Мерт също се е снимала в караваната му, не е пропуснала Grinning

# 716
Аз много добре разбирам,какво искаш да си изясниш  Grinning
За наглата асистентка,доста неща четох,но все тая...
В каравана,под каравана,дето и да се снима...хубавицата която качвам сега,никой не може да засенчи ..

Онур Акай някой гледал ли го е ..шило в торба седи ли,че и той.
Пак е дрънкал глупости.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 01:38 от Милена Тодорова 756835

# 717
Вчера по случайност засякох Еге (онзи от Пера, с когото Афра снима) в един мини маркет. По едно време много го коментирахте, на кого му харесва, на кого не, но да ви кажа на живо е много по-симатичен отколкото на снимките! Blush

# 718
Вчера по случайност засякох Еге (онзи от Пера, с когото Афра снима) в един мини маркет. По едно време много го коментирахте, на кого му харесва, на кого не, но да ви кажа на живо е много по-симатичен отколкото на снимките! Blush

Ехааа,ако случайно си го снимала,ще е супер Heart Eyes
Аз го харесвам Еге,много симпатично и лъчезарно момче.

# 719
Добро утро! Simple Smile
И новата ни страстна двойка Heart Eyes

Аз нещо недовиждам страст точно в тая снимка. Wink Ама смятам, че ще я изиграят и двамата. И дано е завладяваща.

Общи условия

Активация на акаунт