Отговори
# 720
Здравейте,дами Flowers Rose

"Нищо няма да ни се случи"
Сета е бил до късно снощи.
Снимка 1.
Дарина Кудрина е ходила,но не е дочакала до края.Актьорите са били в караваните.
Снимка 2.
Вижда се съвсем малък ъгъл от стаята в апартамента на Актан..оператора е застанал там.
Снимка 3.
От караваната на Мерт..

Асистентката му Grinning

# 721
Малко колеги...Heart Eyes

# 722
Миленка Kissing Heart

Нур Фетахоглу е репостнала някакво фенско видео на Афра от ABI и се размечтаха, че може да изиграе сестра й на Чагла Heart Eyes

# 723
Нур Фетахоглу беше мацката, която изигра една от сестрите в "Децата на сестрите", нали?
 С доста голяма разлика ще са сестрите, ако инфото се окаже вярно. Стискам палци да е така! Много ми хареса в гореспоменатия сериал. Направо си ми беше любимката там и само заради нея го избутах.

# 724
Да, тя е, Фи Blush

Афито Heart

Много добро начало за Halef, браво!

# 725
Halef ми хареса повече от сериала на Акън. Как да кажа,  по- в мой стил е Grinning Илхан и Биран Дамла ще са огнена двойка Heart Eyes Героинята на Айбуке е доста отнесена от вихъра Grinning

Афи казва, че ще играе адвокат Чагла, няма да дава повече спойлери, но историята е силна

https://x.com/Faithhopeulove/status/1969040792896344090?t=j46JFU … tTvK_dD6S_OA&s=19

# 726
Ехххх...Joy
Еве Heart

Афито и цялата рода са лайкнали тати Кязъм и са коментирали Heart Eyes
Браво..обичан е Дирен.
Много е хубаво,че ще е с него в Аби..силна подкрепа,а и са си дружки двамата Heart

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:47 от Милена Тодорова 756835

# 727
Малко да придвижим и това партньорство Heart Eyes

Оказа се, че Мерт взел този проект, за да докаже, че не само с Афра му се получават нещата. То ние знаехме, но той държал да ни убеди напълно. Дано и Афра направи нещо по въпроса, че както каза Фи, нея не сме я виждали в горещи сцени с други партньори. Надявам се да има такива в Пера баре с Еге, не случайно го взеха мистър бельо и свят. Е, ако и с Фуркан изпадне нещо, още по-добре, ще има материал за сравняване Heart Eyes
За ABI съм скептична, там няма да ни огрее Grinning

# 728
Днес режисьорът и редакторите на Пера са се събирали. Дали не подготвят фрагман?

Видео с Афи и Хакан от шоуто, което посетиха

https://x.com/yalicapkinieng/status/1969081727780847943?t=dIbq2c … TNLM4N8Wxcsg&s=19

# 729
Хайде дано,Ирина Heart Eyes
Да видим и ние постер,снимки,фрагман,че да може да ги пооплюем Stuck Out Tongue Winking Eye

Пък и да разберем кой какъв ще го играе,любовник,храст...да се знае Grinning
Еве,забравяш,още един има в кошницата Афра...Улви Grinning

И Кенан не е за изхвърляне Heart Eyes

Много мъже,ушаф ще ги прави Афито Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз искам горещи сцени с Еге,ама много горещи...с Фуркан защо не,но да е по умерено,Улви не знам кой реши да го слага в групата,като ролята му е друга,ама айде и той да си мине по реда..
Няма да разочарова Афито,народа,я..

# 730
  • София

Чудно защо не виждам харесване от Мерт?
Сигурно снима или се подготвя за снимки в караваната си...може би по-късно.

# 731
Хайде дано,Ирина Heart Eyes
Да видим и ние постер,снимки,фрагман,че да може да ги пооплюем Stuck Out Tongue Winking Eye

Пък и да разберем кой какъв ще го играе,любовник,храст...да се знае Grinning
Еве,забравяш,още един има в кошницата Афра...Улви Grinning

И Кенан не е за изхвърляне Heart Eyes

Много мъже,ушаф ще ги прави Афито Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз искам горещи сцени с Еге,ама много горещи...с Фуркан защо не,но да е по умерено,Улви не знам кой реши да го слага в групата,като ролята му е друга,ама айде и той да си мине по реда..
Няма да разочарова Афито,народа,я..
Работата отива на залагане,навалицата е голяма.Гледам горещите сцени в двата сериала са на тезгяха.Да видим,да не се окажем с по един пакет носни кърпички накрая .А Афра е всичко друго ,но не и храст.

# 732
🚨#MetrukAdam покорява Netflix с повече от 5,000 точки в FlixPatrol🚨

От премиерата си на 22 август, „Metruk Adam“ продължава да блести в Netflix, натрупвайки 5,297 точки в платформата за проследяване FlixPatrol.
Специализираният сайт измерва представянето на продукциите въз основа на тяхното присъствие в глобалния Топ 10, а тези резултати показват, че филмът е останал актуален в множество списъци на международно ниво.
Ключов фактор за успеха на филма е изпълнението на талантливия актьор #MertRamazanDemir, главен герой в историята, който е спечелил публиката с играта си и се е превърнал в едно от най-обсъжданите лица на момента.
Филмът потвърждава интереса на глобалната публика към тази продукция, утвърждавайки я като едно от най-гледаните заглавия през последните седмици.
👏🏻🎬

Права си, Миленка, никой не трябва да е пренебрегнат.

Сикорски, кърпичките ще са на финала, преди това дано има джиджи-биджи Grinning

# 733
Ще е интересно Шнура да повдигне завесата и да изкочи с някой трейлър.Ще сме малко като на Формула 1,въпреки ,че не ми харесва да се получава състезание между Афра и Мерт.Не,че зависи от тях.Всеки заслужава да има своето време за изява.Ама какво е в главите на продуцентите,от това се страхувам.Изгледите са да има вероятност да ги гледаме до края на годината.

# 734
За Пера няколко пъти казаха различни източници, че е за 2026 година премиерата. То феновете си го измислихме, че може да излезе към нова година. Виж, BBSO като нищо ще го пуснат скоро след края на снимките, бая се активизираха.

Общи условия

Активация на акаунт