Отговори
# 75
# 76
Май има събитие, а Thinking

# 77
# 78
Стори от Афра..

# 79
Гюнайдън Kissing Heart

Полупартньорско селфи Heart Eyes

# 80
Привет Blush

Тези са от 45-тия ден, последни два дни

Последен ден Heart Eyes

# 81
# 82
Здравейте !

Утре ще си гледаме Метрука.  Все си напомням , че е сниман преди година  и Мерт все още играеше Ферит. Имам големи очаквания , като изхождам от таланта му.
Два дни останаха до края на снимките на "Пера". Да видим накъде ще ни поведе нашето момиче. Тази седмица е втора по популярност , но за мен това не е критерий. Много от големите имена в бранша изобщо не попадат в класацията , но това не ги прави по-малко успешни или  обичани от феновете.

# 83
Чакам и аз с нетърпение Метрука утре Heart Eyes

Ками, аз хем искам да оставят Афра на мира, хем не ми е хубаво като не е първа Grinning

Ходих да чета малко Бирсен за това дизи Ловецът, че ми стана интересно. Вчера писала, че го подготвят за 2026, или декември най-рано. На 5 август е споменала първо за него, като един от новите сериали за Now TV. Сценарият ще е на Керем Дерен, писал Езел.

Ама наистина човек започва да мечтае, уникална съвместимост Heart Eyes

Ада Heart

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:35 от Еванджелин

# 84
И за мен Афра и Мерт са невероятен тандем. Това не значи , че трябва да ги гледаме винаги заедно. Току виж ни изненадали с някой друг партньор , с по-голяма химия .  Не искам да се свързват имената им /като актьори/ непрекъснато. Трябва да излязат от сянката на другия. В момента точно това се случва - спомене ли се Афра , веднага се прилепя и Мерт  и обратното. Така трудно ще се приемат нови партньори , да не говорим за успешни проекти, а и двамата го заслужават. Метрука ще има успех не само заради таланта на Мерт , а и заради това , че няма главна женска роля . Ако беше любовна история ,ситуацията щеше да е друга.
Афра и Фуркан , Мерт и Мирай ще ги гледаме  след време. Дано нещата се променят дотогава.
Между другото, Фуркан много обрасъл на селфитата. Това не му прави услуга в моите  очи. Изглежда ми по-възрастен.

# 85
Здравейте Flowers Rose

И аз чакам Метрука,но засега ще разчитам на вашите коментари,защото нямам Нетфликс..едва ли ще го качат в Стремио или другите платформи които имам,така,че се надявам рускините да го качат по сайтовете.

Трети сезон на Златното ни момче,не знам искам ли да си го причиня пак..но може би,да.Все пак ще е с качествено аудио,а не с автоматичен превод.

# 86

Ада продължава със сторитата. Да видим дали са от вчера, или просто мястото и менюто са същите Grinning

# 87
Знае ли се каква е реалната височина на двамата?

# 88
Знае ли се каква е реалната височина на двамата?

Афра е 1.69-1.70, а Мерт 1.78 Hands Metal

# 89

Общи условия

Активация на акаунт