Отговори
# 90
Сутринта исках да сложа тази статия, но като видях, че са объркали не само височината му, но и проектите в които е участвал, се отказах Grinning
Сега все пак се реших, защото са се изказали много добре за представянето му

# 91
Мерт от галата снощи.

Успех на Рамо утре.

# 92
И Рахим е бил там..

# 93
Супер изглежда Мердо Heart Eyes
Момичета, добре ли са всички? Надявам се, че няма баалдисали от красотата на патрона Grinning За всеки случай идвам с маркуча Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
  • София
Супер изглежда Мердо Heart Eyes
Момичета, добре ли са всички? Надявам се, че няма баалдисали от красотата на патрона Grinning За всеки случай идвам с маркуча Stuck Out Tongue Winking Eye

Екстра е, във възторг съм...готин е.Rolling Eyes
Чакам Афра...

# 95
Heart Eyes

И за равновесие Heart Eyes

# 96
Стори от Фуркан..

Мердо е хубав и е бил с придружителка,засега не се знае коя..
Не е Афра..така,че не подскачайте от радост..

# 97
Миленка, как с коя, с божествената, разбира се. Все пак му е мениджър я Grinning

Малко сет днес #Pera

И #BizeBirŞeyOlmaz

# 98
  • София
Миленка, как с коя, с божествената, разбира се. Все пак му е мениджър я Grinning

Малко сет днес #Pera

И #BizeBirŞeyOlmaz

Еее как без Мирай...
Тази невероятна агентка се грижи за имиджа му, а вероятно и живота му, хахаха

# 99
Мерт си е бомба,ама много е стоял на слънце, чак е червен.Не се грижат добре за това момче,ейййй.

# 100
Утре, 22 август, премиерата на #MetrukAdam по Netflix с участието на нашето златно момче Мерт Рамазан Демир ❤️ Успех🥰

Обгрижено ни е момчето,много добре си изглежда даже..отслабнал,с тен,къде от плажове,къде от кортове...топ си е...Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 20:34 от Милена Тодорова 756835

# 101
Неповторимите СейФер !

# 102
Ето ме и мен! 😃 Добре съм, ще повторя тези сладури. Мерт и в топ форма, браво.
Ех тая гривна, и аз я видях веднага... Дано не е това целта на носенето.
Чакам Метрук Адам утре, имам Нетфликс, иху 😃

# 103
Добро утро Coffee

Останаха 4 часа до филма..да коментирате като го изгледате,за тези като мен,които нямаме Нетфликс Hands Pray
Надявам се рускините да го качат..но едва ли ще е днес..

Снимки от кукличката Heart Eyes още..

"Нищо не знаем за душата си - нито откъде е дошла, нито къде ще отиде. Не знаем много и за хората, за които се кълнем, че знаем всичко. Толкова огромен е вътрешният космос на човек, че един живот не стига, да го обходиш дори наполовина. В живота е така - понасяме рани, нанасяме рани и докато се обърнем, той е почти изтекъл. Не вярвам, когато някой ми каже, че нито за миг не се отклонил от правия път. Би бил светец. Не вярвам, че никога не се е гневил, никога не е ревнувал, никога не е наранявал. Всичко е по хората и най-хубавото е, че всичко си идва на мястото. Най-хубавото е, че човек разбира колко по-добре е да е в мир със себе си, обърнал гръб на пагубни страсти и още по-пагубна суета. Най-хубавото е, че не знае къде ще отиде душата, но знае какво я боли, знае и какво я радва."
Рая Видинска

"Отдалечавам се от хора, които не ме оценяват. Те може да не знаят моята стойност, но аз я знам."
Антъни Хопкинс

В  тези думи откривам и Афра..тихо,безмълвно се отдалечава...

Идва края на сетовете,да видим накъде ще я отвее вятъра...Heart

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 09:16 от Милена Тодорова 756835

# 104
Дами Kissing Heart Хубав ден пожелавам, чакаме Метрука в 10 часа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт