На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 75
  • БУРГАС
Славундерче, напълно одобрявам! То ще си покаже, ако има нещо! А кога ти е била овулацията знаеш ли?
Бонбониера, къде се загуби пък ти? Хайде, нов месец - нов късмет!
Мушморок, той и моя мъж снощи питаше така ли ще са си големи циците, или щели да "паднат" след девет месеца. Много се забавлявах!
Една мацка много ми се губи, ама бързо да идва, щото ще дърпам уши! Тя си знай коя е!
А за оная лудата да не говоря. Уж се премести вече, пък пак я няма никаква! Ама това на нищо не прилича! Naughty

# 76
Поктор,честито - желая ти най-прекрасните девет месеца Hug

Мушморок,да не ти паля фитилите,но сега бях в една лаборатория и надникнах за референтните стойности на hcg бяха 3.00...Значи си над нормата,което пък значи Praynig Praynig Praynig Hug Peace

# 77
Мушморокина  Praynig ку е вярно това дето го говори Рожбичката.....

Ох, само на мен ли не ми се работи така.... Tired Crazy

# 78
Бонбониера: Мила, само бъди спокойна  Hug - нов месец, нов късмет и видени две чертички   Hug Laughing

Славундер: Ти си супер - човек да ти има търпението!!!  Hug
Твоя постинг ми звучи като: "Имам среща в 4.00, ще чакам до 5.00, ако не дойде до 6.00, ще й звънна в 7.00, ако каже че ще дойде в 8.00 и т.н. ...."  hahaha hahaha hahaha
Аз мислех да се тествам в понеделник на 16.04., но нещо не ме свърта - една приятелка иска да я зарадвам в събота и на мен много ми се иска да я зарадвам истински!!! В неделя ми е датата - понеделник е един ден закъснение, а събота - един ден по-рано  Embarassed Embarassed Embarassed Може ли, може ли   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 79
Не, комикс, не си само ти, аз съм в процес на смени...

Мушморок?! уцелила си на мъж! Аз на моя му викам дай да играем на Чичо Доктор, а той тговаря: Добре. Донеси клизмата и скалпела!  Mr. Green

Стела_Б - ами не мога точно да кажа за О-то /не правя тестове за ову/, мисля че беше последните дни на март

писаната - няма лелка има надежда, дръж се, моме!

ДесиТ - а бе я вместо два теста за бременност да си купим по едни гащи. Или да си купим тестове, а пък да ходим без гащи  newsm78

Момичета, знаете ли каква била разликата между терорист и жена в ПМС?
С терориста може и да се споразумеете  Mr. Green

# 80
  • БУРГАС
Аз мислех да се тествам в понеделник на 16.04., но нещо не ме свърта - една приятелка иска да я зарадвам в събота и на мен много ми се иска да я зарадвам истински!!! В неделя ми е датата - понеделник е един ден закъснение, а събота - един ден по-рано  Embarassed Embarassed Embarassed Може ли, може ли   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Може, може! На мен ми показа на предния ден преди датата на лелката. Mr. Green

Стела_Б - ами не мога точно да кажа за О-то /не правя тестове за ову/, мисля че беше последните дни на март

Ми изчакай тогава още два-три дена, душко!

Комикс, споко мила! И на мен ВЪОБЩЕ не ми се работи, ама никой не ме пита!

# 81
Честито за положителното тестче на Поктор.  bouquetВсичко най-хубаво тепърва ти предстои  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Момичета, знаете ли каква била разликата между терорист и жена в ПМС?
С терориста може и да се споразумеете  Mr. Green

Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy

Slavunder: хихихиих я да ис ходим без гащи хихихи ама след няколко дни  hahaha Искаш ли и двете да се тестваме в събота - }ЩЕ ни е на късмет  Mr. Green

Стелчеее, щом на теб ти е показало две чертички един ден по-рано и на мен ЩЕ МИ ПОКАЖЕ тогава  Laughing  Mr. Green Следователно теста ми се прави в събота  Laughing Laughing

# 83
Благодаря момичета....ще бъда търпелива Wink

Абе мушморок, чу ли какви ги говори рожбето  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 84
Здравейте, Здравейте!!!
Имаме си бременликааааааааа, супер, супер!!! Joy Joy
Поктор, Честито!  bouquet
На всички отанали пращам мноооого smile3533  love001  love001 smile3534 smile3534

АЗ да си попитам питането от миналата седмица отново, защото тогава никой не ми отговори Thinking  Та така, мъжа ми си направи спермограма и се оказа че има левкоцити над нормата Sad
Въпрос:
Трябва ли да прекратим бебеправенето , докато се реши проблема и се направи нова разширена спермограма или не Thinking Thinking

# 85

Slavunder: хихихиих я да си ходим без гащи хихихи ама след няколко дни  hahaha Искаш ли и двете да се тестваме в събота - }ЩЕ ни е на късмет  Mr. Green

Искам! Айде в събота по следите на Стелчето - епизод 1: Десит и Славундер отчитат положителност

# 86
pretty , и аз не знам как съм да ти кажа ! лелището дойде, а преди това ми се яви една бледа втора чертичка  и сигурно се сещаш как съм била,  ама хубаво че пуснах и кръвен та той ме върна на земята , че така се бях размечтала ...
сега пък имам проблем с ПОД норменото си тегло и се чудя как да дебелея  newsm78 , днес може да ходя при джи пи то - да видим какво ще е неговото мнение по въпроса ми с кг. newsm78
а ти Прити, вземи да разкажеш повечко за почивчицата и пусни малко снимчици да разгледаме .
Мушмуроче, дали е вярно тва дето го разправя Рожбето , а ?
ми ако е така ?!
всъщност, кога ти свършва курса по английски та да се видим, че с Катето те чакаме ?

# 87
МаринаМарина,при нас имаше такъв проблем с левкоцитите и лекарката ни каза,въпреки приема на антибеотик да не спираме с бебеправенето Peace
Не се знае,знае ли се!? Mr. Green Praynig Peace

# 88
Здравейте, мацки! Христос Воскресе!
Само ли аз ли не смогвам да ви прочета...сигурно е защото съм нова още newsm78, аз и преди ви четях, ама сега като пиша сякаш по-трудно смогвам да съм в час Rolling Eyes
Честити 2 черти на Поктор, да ти е лека бремеността и сладко и здраво бебче а финала. Да седиш и в тая тем да повлечеш крак и да сееш бременна зараза
Мушморок, мноооого дълга графика...дано скоро излезеш от тази неизвестност и да се разбере какво ти има, дано да е някое свенливо бебче, дето мами тестовете за бременност! Praynig

Аз нямах много време тези дни и не съм писала, но няма и какво. Не сме никак серизони тоя месец, само дето се бях нахъсала. Нямаме време за секс...ужас...и срамота... Embarassed #Cussing out ooooh!
и не знам имало ли е ову нямало ли...нищо не разбирам от графиката си, но продължавам да меря усърдно БТ

На всички нечакащи стискам здраво палци за положиотелни тестове!!!
Хубава и усмихната седмица ви желая  Hug

# 89
  • E-CLM & CH-VD
Kaкво е това ходене без гащи, бе, мацки?  newsm78 hahaha Joy Ще взема и аз да се включа в отбора, че тази седмица съм от ловуващите  #2gunfire

Ето един поздрав за вас: П О З Д Р А В

Общи условия

Активация на акаунт