На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Meggyy,
голяма си скица! Peace
Добре се посмях с твоите преживелици! Laughing
Ако може за мен от розовите чорапчета, така искам една бебонка! Praynig Heart Eyes
Но ако си ги свършила...и на сини няма да се разсърдя! bowuu

# 286
Добро утро. Цяла седмица съм така  smile3507. Не знам пролетна умора ли е, или старост-нерадост  Mr. Green

Вили, радвам се че имаш план за действие  Hug. Чакаме EFP в най-скоро време

Голди, браво за хубавите резултати  Hug

мушморок, то бива бива наглост, ама твоята лелка изби рибата направо  Crazy. Я да идва, че да си заминава после  Mr. Green

meggyv, и аз искам чорапче  Whistling. Наканили сме се да направим майка ми баба преди да стане на 50 г, а това е идния февруари. Време не остана  Mr. Green

Честито на г-жа Скиорче  married. По въпроса за смеха, аз и на гражданския, и на църковния брак се хилех като пача  Grinning. Ами смешно е като започнат да ти обясняват за два потока в една река и безкрайния овал на пръстените  Sick и как мъжа бил глава на жената както Исус е глава на църквата  Joy

никита, тази събота ли е сватбата? bouquet Помня, че беше след Великден, ама кога точно...  newsm78

Отивам да се подкрепя с любимата ми част от американския Великден - шоколад на половин цена  Mr. Green  261uu Лека вечер на всички.

# 287
Мушморок, аз с Диляна бях говорила по въпроса със срещата - вие се уговаряйте за място и време, аз претенции нямам, тъй като не съм съвсем сигурна че ще мога да дойда - утре вечер пътувам за Смолян и по план трябва да се върна в неделя вечер - но си слагам едно наум, ако нещо се обърка плана, че може да се върна и в понеделника по някое време ooooh! Но предполагам, че ще се прибера навреме.
Така че - само ме информирайте на лични къде и кога ще е сбирщайна, аз ако съм тук в понеделник, ще довтасам 100 %  yes

Меги, сериозно ли е станало подобно нещо Laughing Laughing Laughing
Вили, знам, че белия равнец се пие против бяло течение. Ако си решила да се захванеш с билки - има доста билкови таблетки по аптеките, и български, и чужди - избери си нещо, за да ти е по-лесно да ги приемаш. Имай предвид, че лечението с билки е по-бавно и отнема време - така че бързи резултати не чакай Simple Smile

# 288
  • E-CLM & CH-VD
MegyJoy  Joy  Joy hahaha, умрях да се хиля на твоя разказ. Утре да не срещнеш из отчетните някоя бъдеща мама да се хвали, че докато е чакала за преглед, е дошла жена, бременна с четиризнаци  hahaha

Ютурна, сигурно е от смяната на времето  newsm78 И леко с шоколада  Mr. Green

# 289
  • София
Момичета аз определено лесно се вкарвам в странни ситуации с голямата ми уста, къде неволно, къде заради бъзика, къде без да искам, приятелите ме предупреждават да внимавам да не си изкарам боя някъде, но щом ви веселя, ще ви разказвам.
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 290
  • Бургас
Ето мееееее - направо сте се оляли с писането Mr. Green
Добре дошли на новите попълнения  bouquet
Благодаря на всички за подкрепата и палците Hug
Вече знаете, че резулатите са добри Laughing, но не се успокоих, тъй като сега всъщност нямаме проблем, но нямаме и бебе Sad Ще го мислим Thinking
Искам да благодаря на Морги и Деси за срещата - беше ми изключително приятно да се запозная с вас, момичета и се надявам пак да се видим Heart Eyes

# 291
  • София
Вили, знам, че белия равнец се пие против бяло течение. Ако си решила да се захванеш с билки - има доста билкови таблетки по аптеките, и български, и чужди - избери си нещо, за да ти е по-лесно да ги приемаш. Имай предвид, че лечението с билки е по-бавно и отнема време - така че бързи резултати не чакай Simple Smile
Стеф, знам че с билките са по-бавни нещата, но поне няма да навредят. Не че съм решила, но просто одеве се зачетох, та реших и да попитам.....

# 292
Голди,това е много гадно - в смисъл и ние бяхме така...Всички изследвания в ред,а резултати ниц...Е,най-накрая забременях Hug
При кого ходи в София за цветната снимка?
Меги,голяма емоция е било JoyРитат ли четиризнаците,а!? Wink
Мушморок,земи питай и за нас за тестове,тъкмо още по-голяма промоция да ползваш - направо стани дистрибутор на за форума ни Hug Mr. Green Party
Малииии...,пръстите ми голямо треперене,едвам пиша,ако има грешки сори...незнам защо така Crazy

# 293
Искам да благодаря на Морги и Деси за срещата - беше ми изключително приятно да се запозная с вас, момичета и се надявам пак да се видим Heart Eyes

newsm18 newsm18 Снимки! newsm18 newsm18

Вили, може да не се съгласиш с мен, но аз да си кажа по принцип - хубаво ги проучи билките, защото не е сигурно, че "ако не помогне, няма да навреди."

Вес, тази година времето го сменихме още март месец, нищо че по принцип го правим една седмица преди Европа. А шоколадът е много полезен - има кофеин  Mr. Green

А, Шушончето, теб със синя лентичка ли те мернах  Hug? Ха, честит ти малък Спайдърмен   bouquet

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 23:09 от Juturna

# 294
Голд добре дошла.радвам се че всичко е наред.това ще ти помогне да се успокоиш психически и ще видиш че скоро ще се получат нещата.
Рожбе защо ти треперят ръцете бе. Thinking
Стеф в понеделник към 18 най вероятно ще е но по-подробно на лични в неделя вечер ще ти пиша.
айде от мен лека нощ аз отивам да правя лИбоФФФФ Mr. Green Heart Eyes

# 295
Здравейте момичета  Hug
Нещо се позагубих, но не се сърдете  bouquet
Утре е петък, последният работен ден  Joy
Лека нощ и приятни сънища  Heart Eyes

# 296
Вили, да ти кажа и аз преди бях много нередовна, имаше моменти когато по 5 месеца не ми е идвало. И аз като теб, питам тук там, чета. Една приятелка ми разказа, че братовчедка и била така и когато и примърдало в корема се усетила, че този път не и идва по друга причина. Когато започнах редовно да правя секс и всичко се нормализира, явно е било от хормоните. Пробвай с билките, нищо не пречи, няма да ти навредят. На моменти повече вярвам на традиционната медицина на баба отколкото на химиите и докторите.
Успех!
А сега да взема да си сложа аватар и др. и да си оформя както трябва профила. Поздрави на всички, радвам се че ще си пиша с приятни жени като вас Simple Smile

# 297
  • Стара Загора
Тази седмица ми харесвате...петък е а вие само 15-16стр сте изписали  Mr. Green

# 298
  • БУРГАС
Пак спите! Ха, добро утро! Честит ви петък! Кво като е 13-ти? Може да ни е на късмет!
Аз мисля днес да си съкратя работното време и в 16.00ч. да си взема чантичката и да ме няма. Айде да видим дали ще успея.
Оооо, сетих се че днес Голделина ще сервира кафенце и ми стана хубаво! Чакам го с нетърпение, че ми липсваше!
Меги, как сте с четиризнаците днес??? hahaha
Рожбе, ми ти като Халеевата комета се появяваш! И що ти треперят ръцете??? newsm78
Ох, май имаше нещо още дето щях да пиша, ама ми изфиряса от многото мозък! Whistling
Хубав ден на всички и много усмивки!
Херка, да не вземем да наваксаме, а? Joy

# 299
  • Бургас
Ето я и Голделина Mr. Green

Днес ми е последният ден от отпуска, но ме извикаха на работа Close Естествено, петък 13-ти е Whistling
На всички ви пожелавам успешен последен работен ден и прекрасен уикенд Hug

Общи условия

Активация на акаунт