На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 300
  • v. turnovo
Добро утро и от мен! Днес моята свекърва е рожденичка ама не знам как да пусна една почерпка  party023 Wine Glass cheers, по друг начин не мога Simple Smile
Jaturna, сватбата е другата събота,направо не остана.После като се върна ще ви показвам снимки.
Хайде днес няма ли кой да отстрами положението с тестовете,че аз нали се изложих и този месец!
Лек ден от мен

# 301
Добро утро момичета кокичета  Hug
Бързам да си пийна от кафенцето на Goldie, че му бях забравила страхотния вкус. Goldie, миличка и на мен ми беше изключително приятно с вас  Heart Eyes Големи сте сладурани  Hug Вече ще си спокойна, че резултатите са ОК и бебо ще дойде, защото ще усети спокойствието ти  Hug
Meggyv:  hahaha Joy Joy hahaha hahaha Joy Така съм смяла на разказа ти  hahaha Може ли и аз да си запазя едни чорапки - нямам претенци какви ще са на цвят  stork-boy stork-girl Дано още утре видя, че ги чакам  newsm17 Ще ми стискате палци, нали  Mr. Green
Никита: Да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet много да те слуша, да ти помага и веднага след сватбата да я зарадваш с внуче
Днес е ред на Г-бейби да се тества - така пише в списъка с положителните тестчета  Joy А утре сме ние със Славундер
 newsm44 newsm44Ахххх, толкова се радвам, че е последен работен ден от тази седмица. От една страна утре ще се ТЕСТВАМ и нямам търпение, а от друга - мноооооого ми се спи тези дни и една не заспивам на бюрото  hahaha
Хубав ден желая на всички ви   bouquet

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 09:03 от DesiT

# 302
Ей го на и петъка най-после  smile3558
дано ви е според и късметлийски напук на датата!
Деси разбира се стискаме палци за утре и да докладваш рано рано  Hug
Голди 10х за кафенцето. Радвам се че всичко е наред а дано сега и принцесата дойде по-скоро  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

# 303
добро утро и от мен.аз имам новина.
Лелята иде  Mr. Green newsm44
най-сетне.така че мацки стягайте се че след няколко дни се включвам в действията активно Mr. Green

# 304
  • v. turnovo
Браво,Мушморок,най- накрая!!! Ако искаш с теб заедно да гоним този месец яйцето,а ?
Деси,ще стискам палци и на ръцете, и на краката утре Praynig

# 305
  • София
Момичета, като ви чета как се радвате на петъка ви завиждам благородно де , аз съм на работа и в събота  #Cussing out  #2gunfire
, но на вас ви пожелавам приятни почивни дни и много добри новини !!!!!

# 306
  • София
Честит петък 13-ти и от една НЕчакаща днес! Имам си вкъщи едно тестче, ама така и не съм го правила. Не ми е дошло още, но имам чувството, че ще е много скоро Sad Ужас, утре имам и един изпит, ще взема да се стресирам съвсем и цикълът ми като нищо може да позакъснее ей така, от емоции Crazy Засега съм решила да не се тествам днес, че даже и утре, но в неделя вече може. Пък вие все пак стискайте палци!
Нямаше ли и още някоя НЕчакаща днес?

# 307
Морген, лейдис!

Голди, добре завърнала се с освежителни кафенца!

Никита - да ти е жива и здрава свекървата и да те слуша  Wink !

Хера - не подценявай уикендите!  Mr. Green

meggyv ти ме утепа, сестро, с тази история. А мъж ти знае ли, че са четиризнаци?

Аз снощи се позацапах нещо, та днес ще се види дали изобщо ще го докарам за тест утре. Честно да ви кажа - няма да ми е криво, ако дойде. Вчера ми се обадиха, че ще започвам нова работа... И ще се концентрирам върху нея. А бебто - когато иска да си идва, то си е негова работа и аз няма да му се бъркам в плановете!

# 308
Никитка ми да това е страхотна идея.айде двете ще гоним.

# 309
Рожбо - НЕчака на 8-ми
писаната - НЕчака на 11-ти
G-Baby - НЕчака на 13-14-ти
Славундер - НЕчака на 14-ти
Десит   - НЕчака на 14.04
Tani-Barabani - НЕчака на 15.04
Гери-Мери Попинс - НЕчака на 16.04
valkata78 - НЕчака на 16.04
Ро6ко - НЕчака на 22.04
Skiorche - НЕчака на 26.04
*миленна* - НЕчака на 05.05

Актуализирахме листата!

# 310
Добро утро момичета,

Меги твоята история ми повдигна настроението много Joy

Мушмороче...как каза идваааааааа....все едно е бързия влак....то мила беше крайно време да се знае, з акакво става въпрос, че се измъчи.....постели и на тая за4-5 дни и я пращай в дън гори...след девет месеца, пак да те навести....ама по-рано не  Naughty.
И ако има за мен едни чорапки хващай от купа и хвърляй да видиме какв ще ми е късмета Wink

Голди радвам се, че всичко е наред........всичко ще се нареди,......само няма да го мислиш, защо не става какво му става...само положителни мисли и емоции ...я вижте Катя, за пример е.....като казах Катя та се сетих къде е тая мамуна.....няма я почти цяла седмица....дано всичко и е ок Praynig

Никитка....няма да се ядосваш и ти мила.....сега да мине сватбата по живо по здарво.....и като се почнете от първата брачна нощ, докато не стане няма да ставате от леглото Wink само обаче положителни емоции, за глупости няма да мислиш еййй! Да ти е жива и здрава свекървата и вие всички около нея.

Деситка ще ти стискаме палци и още как и на всики други стискаме палци....

хаиде милични целувки и много усмивки днес newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44всички да сме ей така Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 09:49 от Flying

# 311
  • Видин
Добро утро момичета   bouquet
Искам да ви питам нещо.Мъжът ми пие антибитик защото взе че се разболя, а аз снощи го карах да започнем с бебеправенето.
Да изчакаме ли да изпие лекарствата и тогава да подновим опитите или не е от толкова голямо значение това че пие антибиотик.
На мене хич не ми се чака.
Искам по скоро  от розовите чорапки на Меги На нея май ще и трябват четири чифта newsm62 Меги много ми хареса историята
Деси стискаме палци  newsm10 На всички пожелавам весел ден  bouquet
Вили имам телефоните на една аптека в София, която продава билки. Няколко мои познати са ползвали и са доволни.
Пиха чайчета 2-3 месеца и се похвалиха с  EFP ако искаш мога да ти дам телефоните.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 09:59 от Жаклин

# 312
Еййййй, мушмороче, най-накрая  Laughing Хайде обери и нашите лелки този месец и те така ще си пийнат, че девет месеца ще забравят да се вясват при нас!!! А и няма да са в състояние  Crazy  Joy hahaha После една по една ще изтрезняват  Joy и ще се връщат  Laughing

# 313
  • София
Ку ку ето ни и нас напълно изкуфяла съм  Laughing Laughing Laughing
Цяла нощ се въртях и 100 пъти ставах, то бива бива да се вълнувам че е петък ама Blush
Привет на Голдито и да кажа и аз че се радвам на добрите резултати, остава само да обмислите стратегията  Hug
Муши, ха честито душе!   bouquet Ти си ми направо медицинския феномен мила но гледам че е за добро  Hug Апропо, пусни една тема СРЕЩА_2 че Херка ни е пуснала "аванта"  Mr. Green Mr. Green
Жаклин и моя мъж пиеше хапове, аз поне не мисля че има проблем, ама нека ти кажат и другите Peace
Айде нечакащите, да не дочакате дано!  Hug

# 314
  • виртуално
Вили, знам, че белия равнец се пие против бяло течение. Ако си решила да се захванеш с билки - има доста билкови таблетки по аптеките, и български, и чужди - избери си нещо, за да ти е по-лесно да ги приемаш. Имай предвид, че лечението с билки е по-бавно и отнема време - така че бързи резултати не чакай Simple Smile
Стеф, знам че с билките са по-бавни нещата, но поне няма да навредят. Не че съм решила, но просто одеве се зачетох, та реших и да попитам.....

В момента пия билки против киста, купих ги от билковата аптека на ул.Поп Богомил, купих си и билки за подпомагане на овулацията, но ще ги почна като махна кистата. Казаха да ги пия три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт