На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здрасти, банда!  bouquet
К'во като е петък 13...вижте само какво хубаво слънчице е грейнало навън- специално съм го поръчала за всички ни! Party
Момичета, от днес започнах с Оргаметрил. Току-що изпих първата таблетка. Трябва да го пия 7 дни по 3 пъти на ден и след това гадината трябва да се появи!
Реших, че ще пия само този Орг/л и нищо повече! Naughty
Никакви Клостилбегити, никакви Утрогестани! Ще оставя нещата да се развиват от само себе си, а към 11-13 ден след като ми дойде- ще ходя на УЗ за фолик/я. Мисля, че това е най-добре за момента, не знам вие какво ще кажете newsm78?
Сега ми е малко притеснено с този Орг/л, не съм го пила никога и не знам какво да очаквам..... #Crazy
Рапунцел, какви са тези билки за подпомагане на О-вуто? Сподели, моля те.  Praynig Ако искаш ми пиши на лични.
Хубав ден на всички ви желая!

# 316
  • София
mu6morok Тая гадна пущина лелята в крайна сметка дойде ли или усещаш, че идва, м...ка и мръсна.  #Sniper
За четризнаците мъжо се спука от смях, но по едно време спря да се хили, аз му викам кво ти е, а той - ами просто си го представих и направо лошо ми стана  Sick
Те приятелите го спукват от бъзик поради следната причина:
Гоним яйцето месец януари, аз съм взела тестове за ОВУ, обяснявам му какво  означава Ову, къде стоят плувците да причакват яйцето и общо взето се опитвам да го образовам, то аз толкова неща не знаех, та припишквам тестове за овулация и те все отрицателни, но решаваме, че секса ще бъде всеки ден, защото той заминаваше за един месец извън Б-я, та една вечер милото вече заспало, при мен пак отрицателен Ову тест, НО аз го ръчкам, галя, с две думи присламчвам се, а изпод одеалото се чува един сънен глас " ОХ мило, много ми се спи, а ти днес нали и без това не си в популация" smile3532 smile3532
Познайте, как го бъзикаха всички наши близки приятели на които разказах, още го бъзикат за таз популация. Е някой от тях са още по-гадни и му викат та кога казваш е станало бебето - ти в Б-я ли беше  Mr. Green

Slavunder, дано това зацапване е другото зацапване, стискам палци
G-Baby стискаме палци за неделя.
Голди, браво всичко се оказа наред, но мен още ме е яд че не разбрах къде беше в СФ срещата, аз нали съм в болнични, та общо взето съм постоянно свободна, та с какъв кеф щях да цъфна.

Търсих из нета чорапки да ви сложа, но намерих ей тези герой  Mr. Green  Mr. Green

# 317
Оп, ето ме и мен! Два дена нямах време, нито да пиша, нито да чета. На бързо хвърлих един поглед отгоре-отгоре!

Искам да благодаря на Голди и Деси за срещата!   bouquet Изкарах чудесно, много се радвам, че се запознахме! Чудесни сте, момичета!  Hug

Мегив, съжалявам, че така се е получило със срещата. Ние се разбирахме в другата тема... Но другия път, надявам се да няма недоразуемния и да се видим повече момичета!   bouquet

Мумороче,
айде най-накрая. Дано това да е последната неканена гостенка!  Praynig

Голди, хубаво е, че са добри резултатите. Сега остава да се успокоиш и то бебето ей така ще стане, без да усетиш как и кога!  Heart Eyes

Ники, да е жива и здрава свекърва ти! И нека скоро стане баба на едно, може и две чудни сладки бебчета!   bouquet

Славундер, услех на новата работа! Много успехи да пожънеш и на този фронт!  Hug

Скиорче, Честито! Пожелавам ви дълъг щастлив семеен живот! Голямо и весело семейство!  Hug

Роксане, видях какво си писала за бившото гадже. Аз те разбирам и аз имам подобни усещания от време на време. Особено с едно момче, с което 5 години бяхме заедно. Беше мнооого отдавна. Но въпреки това, като се чуем винаги ми трепва отвътре. Мисля, че е нормално и няма нищо лошо в това!  Blush

Да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ на новите момичета! Хорото към Отчетни ще стане дъъългоо!!! Айде дано!  Mr. Green

На НЕчакащите - стискам всички палци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ние тези дни сме на лов! Дано мъжът се навие да отидем на вилата през почивните дни. Там обстановката е доста по-приятна и отпускаща!  Blush
Днес имам среща с кумата ми, която скоро влезе в 9 месец и сега сме в очакване! Чакаме скоро девойката да се появи!  Party

# 318
Хайде на бебешките чорапки! Бързо, че не останаха! Койт' разбира, тук се спира!

П.С. Белите чорапки са за четиризнаци  Mr. Green Да могат всички да ги носят, че едва ли им се полагат индивидуални чифтове!

# 319
  • v. turnovo
Аз се записвам за розовките чорапки,от толкова време мечтая за тях Heart Eyes

# 320
Flying ,meggyv-дойде дойде тъкмо сега я посрещнах пущината подобаващо.послах и Laughing
Slavunder  аз не съм претенциозна и капарирам един чифт за следващия месец.само неща да са от белите щото Shocked #Crazy Sick
Morgy а дано ама тя тоя месец е канена.ама от другия вече няма да е Mr. GreenМорги и мойъа кума всеки момент ще ражда ама ние чакаме един готин пич.айде ще се сродяваме .кво ще кажеш Wink
elpet ха мерси Sunglasses

# 321
  • Видин
Искам розови чорапки Praynig
Пожелавам ви момичета скоро на всички да ви трябва по един чифт за едно сладко  smile3504

# 322
Мушморок, с Пловдивска рода - винаги!  Mr. Green

Славундер, аз ще си взема и от сините и от розАвите! Пък дано дойдат двечки наведнъж!!!  Praynig

# 323
  • София
Имам един въпрос, особено към раждалите вече момичета. Преди да забременея цикълът ми беше точно на 28 дни. Сега, от една година (родих преди 3) се скъси на 25-26, по-рядко на 27дни. Някъде бях прочела, че по-къс цикъл може да е проблем за забременяването или признак за ранна менопауза Sad (в семейството ми няма жени с ранна менопауза, аз съм на 30г.)
И друго - до сега все съм имала по-обилно течение през целия цикъл, особено през овулацията. Миналият месец ми тушираха малка раничка със Солкожин и този съм абсолютно "суха". Най-вероятно обилното течение е идвало точно от там (така каза и докторицата). Това, което ме притеснява е, че уж вчера трябва да ми е била овулацията, а не съм видяла никаква ЦС. Възможно ли е да се отделя такава без да излиза навън? (до сега не ми се е случвало, де). Възможно ли е да не съм имала овулация? Не съм правила тестове за ову, нито съм мерила базална темп., защото ни е първи месец опити.  Sad
А ако си измеря утре сутринта Т и покаже над 37.0, това ще означава ли, че все пак този месец овулация е имало? Засипах ви с въпроси, но ще се радвам да ми отговорите.     bouquet

# 324
 Weary Здравейте,момичета.
Сколасах да се довлека до компютъра.При мен положението е много кофти. smile3514
Работата ми изпива последните останали силици.През останалото време ям,връщам каквото съм изяла и се разхождам като зомби наоколо.
Миналата седмица ходихме на лекар /бях ви казала/-видя се бебчето,мъничка като ягодка и сърчицето-точица бие ли бие.Малииии-толкова малко а вече ми кине нервите. smile3515
Василчо се е видял в приключение с мен.Ма какво даме прави,горкия.Върти и само се чуди какво да ми угоди.
И тая сутрин си осрах деня.След 3 дни яко работа,бях решила да си почина,да ида на фризьор,да изчистя.Събудих се-гади ми се от глад.Хапнах едно парченце кифла-върнах 8 торти и 15 козунака и сега съм като парцал.Пиша ви това и си лягам,че ми се мре. newsm45

# 325
Здравейте! Щях да кажа добро утро, ама като видях колко е часа... Blush Аз не че не съм от 8.30 цъфнала на работа, ама чак сега успях да дочета всичко от вчера и днес и да се включа осведомено  Simple Smile Sunglasses
Пу, за мене едни розови чорапки! Опаковайте ми ги и ще мина да си ги прибера по Гергьовден като видя  EFP
Гледам, малко по малко пооредява списъка...  newsm12 айде, които останахте, отсрамете бандата! А ние, останалите, ще дебнем в засада другия месец  smile3521 Никитка не я мисля - нейното бебе си е наумило да стане през първата брачна нощ - голям(а) традиционалист(ка) ще излезе твоето, Ники...  newsm62 newsm51
Ох, как завиждам на всички, които ще ходят някъде на зелено събота и неделя... newsm10 порадвайте се на слънцето и природата и заради мен, и може да донесете някой природен подарък и в града (и след 9 месеца да го разопаковате)...  smile3508

# 326
Момичета, благодаря ви стиснатите палци - щом сме толкова много хора стискат палци със сигурност ще видя двете чертички утре  Hug Hug Hug
Скиорче: Няма значение, че цикълът ти е по-къс. Това не е никакъв проблем за забременяване. Просто овуто ти се измества по-напред.
Относно ЦС - чела съм, че нея си я има, дори да не излиза навън. При някои жени е по-обилна, при други не толкова. Някои я усещат, други не. Но това не означава, че я няма  Grinning
Но е възможно и да си нямала овулация - на всяка жена се е случвало да има ановулаторен месец поне веднъж в годината, което напълно нормално.

Славундерче: Записвам се и аз за едни чорапки - без значение дали синички, розови или бели - каквито ми се паднат. Какъвто ми е късмета  Laughing

Катенцееее, Не му се сърди на бебо, той просто иска да м усе обърне внимание, иска да покаже, че расте в теб и трябва да му се угажда  Joy Joy

# 327
  • виртуално

Рапунцел, какви са тези билки за подпомагане на О-вуто? Сподели, моля те.  Praynig Ако искаш ми пиши на лични.
Хубав ден на всички ви желая!

Довечера ще проверя какво им е съдържанието и ще ти пиша.

# 328
  • Бургас
Здравейте мацки  Laughing
Виждам сте в прекрасно настроение въпреки че е  smile3558 13-ти, май само Катето е в кофти настроение  Mr. Green Що така душко не траеш, ми и това ще мине после е лесно  1stroller Разходки разходки и пак разходки  Mr. Green
Мушмурок честита ти лелка и хайде пръждосвай я след 10-тина дена и после 9 месеца суша  Praynig
Голдииииииии мила, хайде сега да се успокоиш и повече почивки планина моренце ала бала и накрая  preggo Не забравяй че си ми обещала 2 моми. Една за мен и една за адаша.
Втази връзка Жутурна правилно си мернала синята ми лентичка, ами какво да се прави пак ми объркаха щъркела   Mr. Green Все на мен Joy  ooooh! ама каквото такова, няма да го връщаме я. Толкова пот се изля, сигурно цалата кооперация ни е чула като го правихме  Embarassed
Айде лек ден и приятна почивка после и започвайте да припишквате тия тестчета че вече нямам търпение да прочета добрите новини  Praynig Hug  bouquet

# 329
ииииииии КАТЕЕЕЕЕ ти се мерна мари.стига си бучала ми то  крушата не пада по далече от дървото. Laughingбебо на майка си се е метнало и от точка почва да командва и да се разполага.
6u6on4eto  а мерси мерси.е нищо де ще направите втора поправка.тъкмо пълна къща с дяца. Mr. Green
Деси а дано отсрамиш отбора булка.стискам палци baby_neutral
Morgy е така ми харесваш.за ПЛОУДИУ или хубаво или нищоо Mr. Green
аз отивам да си къткам лелката.ще имаме строго конфиденциален разговор в който ще и обясня че сега ще си вземем довиждане за 9месеца и я пускам в отпуска.е идва лято да се забавлява някъде че и аз да свърша едно полезно дело Crazy
а за вашите лелки-Каня ги най учтиво на весел уикенд.такаче изпращайте ги.
а милото каза че следващия месец ще вършее с метлата и прахосмукачката и че всички щял да ни измете към отчетни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт