Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 37 300
  • 695
  •   5
Отговори
# 105
При Гигов се плаща само кеш, така ли? Rolling Eyes

# 106
Искам да кажа, че цените на Стоянов от много години са същите като из централна Европа и тази оперция ,която явно е бая сложна и на другите места е толкова.

А ендоскопа било да се вижда по-добре когато се изгражда джоба на импланта и ставало с по-малки разрези. Това от chatgpt.

# 107
  • Варна
Ако за Гигов е вярно, това няма как да стане без чадъра от ръководството на болницата и със затварянето на очите на здравната каса.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 12:59 от missNoir

# 108
Момичета, усещате ли си имплантите като все едно свои гърди? Усеща ли се много чуждото тяло?

# 109
Още след първия месец си ги усещах като мои. Много рядко вече се сещам,че съм с импланти,основно,когато се обличам и някоя блуза,рокля ми стяга в гръдния кош.
А съм жена от А чашка на С чашка и разликата е очеизвадна.

Далаверите на бг докторите въобще не ме изненадват.Ужасно лакоми същества. Има,има и пак ламти за още,разбира се на гърба на пациентите.Разбира се,както някой каза по-напред в темата, никой не ни кара насила.

За спуканите импланти, в Щатите при спукани такива се подменят безплатно (импланти+операция) до 10-12г след първоначалното им поставяне.
Всъщност не съм сигурна дали самата операция не се заплаща,но съм сигурна,че имплантите са безплатни.
Аз съм с Ментор и такава им е политиката тук.

# 110
Вчера под поста за 35 бона, една жена писа, че е завела дело за спукан имплант, и от фирмата производител са ѝ изплатили 40 000 лв извънсъдебно. Написа и името на адвоката, което е много полезна информация.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 20:40 от Чи лу

# 111
Момичета, усещате ли си имплантите като все едно свои гърди? Усеща ли се много чуждото тяло?

На мен като легна по корем и ми убиват, не ги усещам съвсем като свои, но съм свикнала с тях.

# 112
Не ги мисля и са на ми неудобни, вече не помня как беше без тях, но не са чест от тялото ми... просто свикнах да са там.

Аз спях по корем, сега не мога. От 5г спя с възглавница за бременни, от онези дългите. Единият и край е под гърдите ми, другият м/у краката. Добре че леглото ни е голямо 😄

# 113
И аз спя с възглавница,не е за бременни,но е големичка.
Едната страна я прегръщам ,а другата под корема ми. Спя винаги на една страна или в позиция полукорем.

И аз препоръчвам при спукани импланти да говорите с адвокати. И да си пазите винаги договорите и медицинските прегледи.

# 114
Здравейте, момичета! Знае ли някоя от вас къде мога да намеря повече информация за така наречения “double bubble”? Точно месец мина от моята операция и вчера за пръв път забелязах нещо странно в едната гърда, което ми прилича точно на това. Сигурна съм, че го нямаше преди, въпреки че нямам снимки освен от деня, в който махнах лепенките, и не мога да съм сигурна. Моят лекар не е в София и ще може да ме погледне чак след две седмици, а до тогава ще ми е доста напрегнато само да го мисля. Той каза, че от снимките, които му пратих, не вижда нищо, но аз определено виждам. Та ако някой знае къде мога да прочета повече, ще съм благодарна да сподели. Тук в темата съвсем малко се споменава за това.

# 115
  • Sofia
В нета има много снимки за breasts double bubble, напишете го в търсачката. Получава се нещо като втора гънка.

# 116
Реално естествената гърда провисва под импланта и се получава нещо като втора гънка. С какъв размер импланти сте и имате ли големи естествени гърди или пък птоза?

# 117
TsvetelinaD90, според моето проучване това може да се получи ако сте имала по-големи естествени гърди, тежка млечна жлеза или някаква степен на увисване.

# 118
Реално естествената гърда провисва под импланта и се получава нещо като втора гънка. С какъв размер импланти сте и имате ли големи естествени гърди или пък птоза?

Имам начален старт, но не е бил кой знае колко голям - чашка Б. Сега сложихме 330, като всички лекари, с които се консултирах, казаха, че оптимално за моето тяло е 290-330.
Иначе аз снимки намерих, но не мога да намеря кой знае каква информация в български сайтове - как се оправя, дали със сигурност е това, понеже все пак е минал само месец от операцията, а казват, че до 6ти месец гърдите се наместват.

# 119
Няма значение каква чашка е първоначалният старт, а дали е имало излишна кожа.
Оправя се с повдигане.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 21:53 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт