Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 37 338
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
Alethea, сигурна ли си, че тая будна седация е била за мамопластика?
Така правят клепачи и някои други дребни интервенции, но за импланти не съм чувала, а за повдигане ми се струва абсурдно.
И аз да запея в общия хор- хич да не ти пука, упойката даже е яка, ама аз я усетих много за кратко😆
Е сега, тамАн четох във ФБ, някаква жена как е ревала 6 часа преди операцията от шубе и объркала целия график на д-р Гигов, но накрая се е тръшнала на операционната маса с усмивка и вече е доволна😁

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:48 от Чи лу

# 91
Здравейте на всички !  🔆🎉🍀
За първи път пиша тук но съм изчела доста от дискусиите . Преди година и половина си поставих импланти мотива 450сс надмускулно  среден профил кръгли направих ги при д-р Юрий Асенов но да ви кажа честно не съм доволна изобщо с поставянето ми направи и намаляване на зърната ( покъртително все едно дете ги е изрязвало ) и отношението и условията в клиниката бяха ужасни ( клиника Торакс ) . Аз самата като начело старт си бях плътна чашка б . Имплантите много бързо се свлякоха . Бях на консултация при доктор Молов  каза че поставя само подмускулно и ми предложи 610 сс кръгли среден профил . Въпроса ми е имате ли мнение за този лекар и под мускулно възможно ли е да се съберат 610 сс ?

ПС
Мога да качи и снимка на имплантите ми сега.😂

# 92
Ethereal_, на какъв размер и профил импланти се спряхте?

230 и 245сс подмускулно с повдигане.

# 93
Здравейте на всички !  🔆🎉🍀
За първи път пиша тук но съм изчела доста от дискусиите . Преди година и половина си поставих импланти мотива 450сс надмускулно  среден профил кръгли направих ги при д-р Юрий Асенов но да ви кажа честно не съм доволна изобщо с поставянето ми направи и намаляване на зърната ( покъртително все едно дете ги е изрязвало ) и отношението и условията в клиниката бяха ужасни ( клиника Торакс ) . Аз самата като начело старт си бях плътна чашка б . Имплантите много бързо се свлякоха . Бях на консултация при доктор Молов  каза че поставя само подмускулно и ми предложи 610 сс кръгли среден профил . Въпроса ми е имате ли мнение за този лекар и под мускулно възможно ли е да се съберат 610 сс ?

ПС
Мога да качи и снимка на имплантите ми сега.😂

Мислех че вече никой не слага надмускулно импланти, съжалявам за лошия опит и ако не е проблем, качи снимки за малко.

Подмускулно може да се сложи по-голям имплант без проблем.

# 94
Антоанета, защо надмускулно, какъв беше аргументът на хирурга?

Потърси по-обстойно и сериозно доктор за ревизията. Този за който питаш не ти го препоръчвам и не само аз, ако се разровиш по-сериозно, ще разбереш защо. Изчела си дискусиите, ама по диагонал😆 Ако беше чела задълбочено, нямаше въобще да питаш за този хирург.
Малко работата ще е - от трън на глог.

Eli, слагат, слагат, ама му викат частично подмускулно. Аз знам поне трима които го правят и Ю.Асенов е един от тях.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:46 от Чи лу

# 95
Доктора ми предложи първоначално подмускулно но само 380 сс най - много , мен това не ме устройваше ( аз съм висока 175 см тежа около 70-71 кг просто и като премерих импланта много ми малееше ) .Той ми предложи 510 сс за което и платих но в деня на операцията ми съобщи че повече от 450 сс не може да ми постави . Както разпрах в последствие от други момичета на които е поставял обещава едни размери и след като платиш ти казва какво има в наличност и че размера за който сте говорили не го е поръчал или не е пристигнал . Изобщо не останах доволна от д-р Юрий Асенов . Останах с чувството че съм измамена . За това събирам информация за други лекари от гр Пловдив и София , д-р Молов ми предложи или в София в клиниката му или в Смолян . Отворена съм за мнения и съвети . 🫶🏻🙂
Благодаря ви предварително за отделеното време
 Добавям и снимки

Дано да не съм ви уплашила рано сутринта 😂😂😂

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 10:16 от Антоанета Костова

# 96
Мен не си ме уплашила. 😆 Аз имам 2 дружки, на които ги е правил този доктор, и изглеждат точно така. Така става с надмускулните в 99% от случаите, особено ако има увисване.
Познавам само една жена с над 20г надмускулни импланти, които и до днес изглеждат супер. Не знам как така, но тя нямаше нищо преди това, явно кожата ѝ е дебела и здрава и не увисва. Обаче на вече увиснали да се сложат надмускулни импланти е направо подигравка. Те не стига, че са се издължили от собственото си тегло, ами да бутнеш още пълнеж е безумно.
Не се подвеждай по обещания, за да ти вземат парите, някои доктори ще ти обещаят всичко. Ти явно искаш големи, и това, че Молов ти е казал, че ще ти бацне 610 от първия път, те изкушава. Отиди на още 1-2 консултации поне и тогава избери хирург.
За Пловдив ти препоръчвам д-р Гигов, д-р Желев старши и д-р Енчев.  Последният е малко особен, аз не бих отишла при него, но слага големи и е 100пъти по-добре от Молов.
Последния път като бях при д-р Гигов, до мен имаше жена, на която направи горна блефаро, а циците и бяха много хубави. Каза, че ги е правила при доц. Зънзов, той също работи в Пловдив, но не съм виждала много негови произведения, само тези. Иначе съм ходила за друго при него и е перфектен.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 22:44 от Чи лу

# 97
Чи лу ти кога и къде си поставила твои импланти , като размер и положение на импланта също питам ?
След отговорите вече се колебая доста за Молов ще посетя определено и тези които ми написа . 🔆
Благодаря за отговорите  🫶🏻

# 98
При д-р Гигов, 450сс, но ми беше втора операция(2023), на първата(2011) ми сложиха 335 и това беше макс, а аз също съм висока и с широк гр кош.
Подмускулно с повдигане на едната съм, с моите висулки щях да съм карикатура с надмускулни импланти, портокал в чорап щеше да е ефекта😆
И ти имаш нужда от повдигане, няма как с имплант да се обере такава птоза.

# 99
Това четохте ли го? Много е креативен докторът, това е нов начин да откаже пациентка- 35 бона, евала, машала, аферим🫣
И това е негова пациентка, представям си каква сума ще обяви на "чужда".
Иначе я е цакал десетина бона преди 7 година за да и тури "мерСедеса", а сега: "глей си работата, не ми се занимава с теб"🙄
Тази жена ще иде при друг хирург, то е ясно, но ако и другите бяха като бай Ильо, да не искат чужди пациенти?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 21:57 от Чи лу

# 100
Разбира се при такива обстоятелства трябва да поиска второ мнение задължително.

Но аз погледнах отгоре отгоре цените където аз се оперирах в чужбина:
Премахване при спукан имплант + нови импланти - 7000-9000 евро
Реконструкция: 7000-12000 евро

Минимум 14хил и макс 21хил евро.

# 101
А какво общо има чужбина в този случай, че нещо не зацепвам, в каква връзка го пишеш това?
Действието се развива в България, а това е пациентка на д-р Стоянов, и той ѝ казва безумни за тук цени, с цел да не го занимава. Нищо, че ѝ е сложил Алерган в последния момент преди да ги изтеглят. Сега ѝ казва: "оправяй се, на мен не ми дреме, аз вече ти взех парите за лесната операция."
Ще вадим сега от сто кладенеца вода, за да кажем на черното бяло ли?

Само за сравнение ще кажа, че моята капсулна си е риск, който поема пациентът и се подписва. Моят хирург изобщо не беше длъжен да ме вземе веднага за консултация, много бързо за операция,  и да платя... почти нищо! Но го направи!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 23:42 от Чи лу

# 102
Чи лу,  аз точно на същото място четох за хирург, който никога не съм чувала да се споменава някъде, някой си д-р Й×××, че иска 9 700 лв за горна блефаропластика с местна упойка и графика му пълен до януари. Щом някой иска такива пари,  значи има кой да ги дава. Нищо не ме учудва.
А любимият д-р Г××× взима парите кеш, без касова бележка. Не плаща данъци за тях, работи в държавна болница, не плаща за сестри, анестезиолог, операционна. Всеки пациент за цици го приемат в болницата с някаква "диагноза" по здравна пътека и целокупния български народ плаща за това. Та общо взето всеки пластичен хирург е намерил начин да  цица жертвите на суетата. Никой за нищо не ни  принуждава. Пластичната хирургия е избор, а не нещо задължително.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 16:44 от Kressbonev

# 103
Естествено, че не е задължителна естетичната хирургия, но да се държи така с негова пациентка, е отврат.

И аз четох за тоя Йорданов, според мен бръмчи само на консултации по 4 стотака😆
Имах един такъв зъболекар, спечелил бил "усмивка на годината" и изведнъж умножи и без това високите си цени × 3. Сега цял ден е по кафенета, няма кой да го оплюе, а беше добър.
Но и самата публикация е странна, авторката уж пита, пък после седем пъти му постна дипломите и разправя, че имал основание за високи цени.
Ми, да отива и да му дава 10 бона, кво пита? То никой не го е чувал тоя. 😆

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 07:44 от Чи лу

# 104
За д-р Й×××в никъде нищо не можах да намеря, а целия интернет обърнах. Нито мнения, нито снимки на някой резултат. Нищо. Но явно работи, защото жената каза, че за гъди и предложили час чак за януари, а цената близо 19 000 лв.
Погледнах цените на д-р Шарков, амии уплаши ми се окото - увеличаването на бюст с ендоскоп е 18 000 лв, без ендоскоп е 12 0000 лв, а абдоминопластиката - 15 000. За капсулектомия  няма посочена цена.
В сайта цените са в евро.
В този ред на мисли, явно всички вдигат цените и много скоро пластичната хирургия ще стане лукс достъпен само за хора с големи финансови възможности. А като влезе дигиталното евро, тогава и докторите, които сега взимат парите само в кеш "под масата", ще си вдигнат тарифите, защото няма да има скрито покрито.
А аз ще си вдигам сисите със сЮтиен и ще чакам да дойдат по-добри времена.😏

П.С  Някой може ли да ми обясни за какво служи тоя ендоскоп при слагането на импланти?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 18:16 от Kressbonev

Общи условия

Активация на акаунт