Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 37 373
  • 695
  •   1
Отговори
# 75
Аз ,след проблемната си ДБ си писах в месинджър с жена,която имаше неуспешна ГБ при Шарков,а при Стоянов е оперирала гърди два пъти като след втората пак са били на различни нива,хич не беше доволна.

# 76
За Стоянов зная че последните години не прави сложни случаи, защото не му се занимава и не му трябва, но не знам дали е вярно. Истината е че отпрати една приятелка, защото не му се занимаваше с нейния случай.

За анатомичните импланти, ако хирурга е казал/а, че за да постигнете това което искате такива са правилният избор, бих се доверила. Аз съм с анатомични и зная че с кръгли нямаше да стане това което исках.

# 77
Adoralova, аз съм се оперирала при Спартак Милев. Много съм доволна.
Относно ваучерите - това е просто метод за реклама и привличане на клиенти. Реално не слагат цици с по-ниско качество. А ако отидеш на консултация - почти със сигурност ще получиш цена, която е по-ниска от обявената в сайта им. Не говоря за случаи, които са по-особени и се налага повдигане. Говоря за стандартно увеличение на бюст с импланти. Болницата в Доганово е окей. Отношението на персонала е страхотно, наблюдения по другите им сфери на дейност нямам.

# 78
Абе, малко несериозно е такава реклама за мен. Звучи ми, все едно някакъв куц, незнаен доктор си търси пациенти/клиенти.
Сега вече разбрах, че не е така де, но никога не бих отишла заради ваучера.
Иначе обичам прИмоции на тоалетна хартия и прах за пране... ама за цици не😆

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:12 от Чи лу

# 79
Влизам в темата с едно включване 🙂

В деня на моята операция Др , Стоянов имаше операция и за експлант .
Днес видях в профила му в инстаграм на стори беше качил повдигане на бюст без импланти и доста добре изглеждаха гърдите , + имаше снимки преди / след .

Общо взето се получава гласуване / доверие на кредит , и се надяваме да оправдаят очакванията ни .
Важно е да взимаме информирани решения , но лично аз не съм била на 10 консултации с 10 различни доктора .
Според мен това прекалено много обърква пациета и той се изгубва м/у мнението и препоръката на първият , вторият , третият ….. и т.н.

# 80
Здравейте, момичета, мина операцията ми при д-р Милев и на този етап съм изключително доволна! Клиниката се намира в Доганово, някоя от вас беше споменала за интересния интериор и екстериор - да, такъв е, има изключително много картини, които придават уют. Стаите са хубави, хигиената безкомпромисна, леглата са нови и се регулират. Операцията мина добре, проспах деня след нея и на вторият ден съм пушка. Избрахме малки импланти, които щом си застанат на мястото, ще изглеждат като нормални естествени цици. Избрах малки, понеже целта беше реконструкция и след години, когато се оперирам повторно, и без това ще се наложи по голям размер. Болката се търпи, особено с хапчета. Екипът, сестрите и санитарите бяха изключително мили и ми съдействаха за всичко, от което се нуждаех. Ако имате въпроси, питайте.

# 81
Здравейте, момичета, мина операцията ми при д-р Милев и на този етап съм изключително доволна! Клиниката се намира в Доганово, някоя от вас беше споменала за интересния интериор и екстериор - да, такъв е, има изключително много картини, които придават уют. Стаите са хубави, хигиената безкомпромисна, леглата са нови и се регулират. Операцията мина добре, проспах деня след нея и на вторият ден съм пушка. Избрахме малки импланти, които щом си застанат на мястото, ще изглеждат като нормални естествени цици. Избрах малки, понеже целта беше реконструкция и след години, когато се оперирам повторно, и без това ще се наложи по голям размер. Болката се търпи, особено с хапчета. Екипът, сестрите и санитарите бяха изключително мили и ми съдействаха за всичко, от което се нуждаех. Ако имате въпроси, питайте.

Много се радвам , че сте доволна , защото и аз ще се оперирам при него. Можете ли да пуснете по някоя прясна снимка,може и на лично.

# 82
Честито, Еthereal, пожелавам ти бързо възстановяване!
Не ти лайквам мнението, защото все още не го смятам за обективно, мен картини и интериор не ме трогват😆
Ще чакам да пишеш когато видиш резултата и пожелавам да е красив и да си доволна!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 16:47 от Чи лу

# 83
Честито, Еthereal, пожелавам ти бързо възстановяване!
Не ти лайквам мнението, защото все още не го смятам за обективно, мен картини и интериор не ме трогват😆
Ще чакам да пишеш когато видиш резултата и пожелавам да е красив и да си доволна!

Много благодаря, само споделям впечатления от атмосферата, понеже някоя дама беше споменала нещо по въпроса..

# 84
Ethereal_, на какъв размер и профил импланти се спряхте?

# 85
Момичета, какво означава “”будна седация”? Как го разбирате?

След операция за поставяне на импланти е това, т.е операцията не е била с пълна упойка ли?

Ако няма пълна упойка бих се навила за операция и аз (повдигане)з:bowtie:

# 86
А защо те спира пълната упойка,имала ли си проблем преди след такава?

# 87
Не съм се подлагала никога.
Изпитвам панически  страх ,:close:

# 88
Никакъв проблем нямах с интубирането и пълната упойка. Имала съм манипулация, която изискваше пълна седация без интубиране,също никакъв проблем, на мига заспиваш,в миг се събуждаш все едно нищо не е било. При моята ДБ бях с такава седация,при която ми вливаха сънотворното през абоката,на моменти идвах на себе си и само давах знак с ръка да сложат още. Понеже операцията продължи 3 часа,накрая казаха,че повече не могат да вливат,защото е достигнат максимума,който може да се влее. От там до края чувах какво си говорят и усещах как ми шие кожата,как конецът минава през нея,да,не боли,но е гадно . Усещах мириса на пърлена кожа от електроножа или от това,с което правят коагулацията да спира кървенето. Майка ми си счупи глезена и пак с такъв тип упойка е чувала всичко, какво чукане и къртене пада по време на операцията. Сто пъти е по-добре пълна упойка, нито чуваш,нито знаеш какво е ставало.

# 89
Да, знам, истории много с положителен финал, просто факта да съм в безсъзнание и да ме оперират не ми допада. Joy
Психическо е при мен.

Затова ми стана интересно това.

Общи условия

Активация на акаунт