Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 13 938
  • 292
  •   2
Отговори
# 60
Явно 🤣🤣 Добре стана може би, че се ориентирах към Милев. Чета доста позитивни отзиви, скъсах се да ровя в стари теми Weary
Само шофирането ми е в главата - кога ще мога да се кача и карам с ръчните ми (тъжни) скорости.

Аз шофирах на 8ми ден от операцията. Опитах се да се кача на 5ти, но просто усетих, че няма да се получи с ръчните скорости. И все пак при всеки възстановяването е индивидуално.

# 61
здравейте, в темите назад се коментира, че и Стоянов има лоши резулатати.
Може ли да споделите какви точно гафове сте виждали на негови резултати?
Къде според вас е най-добър и с какви случаи - по не?

# 62
Aleks@ndr@, най-хубавите силиконови гърди, които съм виждала на живо са правени от д-р Стоянов. Аз съм ходила при него на консултация за повдигане. Много го харесах, защото обяснява подробно, но цената ми беше висока. После се спрях на Молов, но дни преди операцията ме хвана страх и се отказах. И така май ще си ходя с провиснали сиси😏

# 63
Много ми е интересно къде и кой се е оплакал от Стоянов?
В историята на българската естестична хирургия, никой не го е достигнал и надминал още по-малко, но и за него времето минава.
 Дори скоро се чудех дали още оперира.

# 64
Момичета, имам запазен час за консултация при Първан Войнов за 16.20 ч. на 26.09. После пуснаха някакви часове за 05.09 и си записах за тогава. Още не съм отказала часа за 26.09, мисля да го направя на място, като ида сега в петък.  Ако някоя го иска, може да ми пише на лични.

# 65
Много ми е интересно къде и кой се е оплакал от Стоянов?
В историята на българската естестична хирургия, никой не го е достигнал и надминал още по-малко...
Брееей, много силни думи.
Къде е написана тая история, искам да я прочета?😆

Ето ти първото което ми попадна, че нямам време за повече. Публикацията е от 10 август, може да я намериш във ФБ, че тук не може линкове да се слагат.

Аз имам 5 приятелки и познати, които са се оперирали при него. Две не са доволни, другите три го Фалят.
Едната от трите доволни ми е много близка и наистина са и хубави. А едната недоволна ме оспами с нейния разказ в един фитнес и инструкторката ни раздели тренировките в различни часове, наказани😆

Може и да не ми отговаряш, изобщо нямам намерение да се дърля за хирурзи, тоя филм съм го гледала още преди 10-15 г. в друг форум и тук не можем да им стъпим на малкия пръст на онези скандалджийки... беше епично😂

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 18:01 от Чи лу

# 66
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз след 8г ще правя подновяване на импланти и въпреки,че е мнооого напред във времето, съм се спряла на Стоянов (който вероятно няма да оперира вече) или Гигов.
Не знам защо,но този път съм си решила да се оперирам в България и ще налея 400/450 (сега съм с 350). Някак си тук ми вдъхвате доверие,че хората са про и въобще не отстъпват на американци и турци.

За Спартак Милев също се говори с хубаво. Някой тук да се е правила при него?

# 67
Чакаме Кокетка и другото момиче, което писа след нея, да дадат отзиви.
Обаче аз порових сериозно за този хирург и почти не открих лоши мнения.
Преди това не съм се интересувала от него заради ваучерите от типа "две цици на цената на една" Имаше такива и ми звучаха несериозно, сега не знам дали продължават, отписах се да ми пращат мейли, щото беше яко спамене.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:39 от Чи лу

# 68
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хахаха,кой това? Милев?

# 69
Ами, не лично той, а някаква клиника. Май Скин нещо си, но тогава проверих точно за мамопластика за кой доктор правят промоции и беше той.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:24 от Чи лу

# 70
Скин Системс ги предлагат тези ваучери,като те са с около 300 лв отстъпка някъде на реалната цена и са тясно ограничени в конкретни процедури. Ако се налага повдигане,намаляне на ареоли или нещо друго подобно си вървят реалните цени. Иначе като проучих Скин Системс ,всъщност, това не е клиника,а си е голяма болница,която се намира в Доганово,близо до София. По снимки видях, че има много интересен екстериор и интериор, не е като стандартна болница за активно лечение. Цените на имплантите стигат и до 11000 лв, според случая може би.

# 71
  • София
Моята подмяна (когато се наложи) ще си я направя пак при Хатър. Много съм доволна от сегашния си резултат, не мога да им се нарадвам, така че не виждам причина да се обърна към друг лекар.
Обмислях Стоянов (както ви споменах наскоро), но красивите му резултати са с капковидни импланти, а аз не искам такива, тъй като тренирам интензивно и чета, че има опасност от завъртане.
Капковидните гърди винаги (по мое мнение) са по-красиви от кръглите, защото стоят по-естествено.

# 72
Чи лу,

В никакъв случай няма да влезна в подобен спор Simple Smile
Никой не ми сплаща да го хваля, моята операция е направена.. всеки с вкуса си Simple Smile

Като била във форума преди години, знаеш че преди си показваме гърдите от всички ъгли и това което съм виждала на Стоянов винаги за мен е било топ.
Отделно, много жени са с някакви нереални очаквания за резултата.. на пример гърди "гледащи в различни посоки" не се поправят с импланти, не са наясно как зараства тяхната кожа, искат размери които не се събират на гърба им... случаи всякакви.

Имаше няколко по-сложни операции с цялостна реконструкция и прекрояване, това наистина съм виждала много малко добре направени.

Много е важно да разберете дали с доктора имате едно и също виждане за красиво. За мен това беше решаващо.

# 73
Аз не споря, че има хубави цици направени от него, ама чак да се учудваш, че има недоволни...
Всеки има фалове според мен. Тези за които не знаем, най-вероятно са си поели поправка, ремонт и т.н.
Моето мнение за Стоянов е неутрално и се базира само на отношението му за което съм чела не много добри истории. Иначе и аз виждам, че ги прави хубави.
Тая дето ми се жалваше във фитнеса, пак на такава тема мрънка. Нещо имала инфекция, пък той я прехвърлил на друг някой в клиниката му, е такова нещо беше...

Logan, това за анатомичните, че се завъртат е просто риск, който са длъжни да споменат, но ако ги направи добър хирург, не е голям. Аз с предните анатомични 12г. какво ли не правих, всякакви екстремни истории, плюс вманиачаване във фитнес, кросфит и т.н. без да се пазя и нямах проблем. Не си спомням да съм срещала оплакване за обърнати подмускулни анатомични. Случва се много по-рядко от капсулна контрактура например.
Може да изглеждат по-естествени, но на пипане са по-твърди за да запазят анатомичната форма. Това си го казват и хирурзите. Аз също усещам много голяма разлика мужду моите анатомични и кръгли в твърдостта.

Кокетка, тия промоции за които говоря са преди поне 5г и бяха наистина от типа 2за1. Може тогава клиниката да е била нова и така да са привличали пациенти, но мен това ме отблъсна.
То всъщност имейлите бяха от Грабо- мрабо ей такива някакви и ми се стори абсурдно цици на прИмоция с ваучер😆

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:15 от Чи лу

# 74
Много е относително най-красиви, защото това зависи от старта, от това дали е хубава цялостно фигурата на жената и т.н. За мен най-добри са тези, които се хващат със сложни случаи, вкл. след масектомии или след издънки на колеги, а Стоянов май не е от тях. За мен е безумие да отказваш експланти примерно, защото всеки по презумпция един ден ще се пенсионира и пациентите му ще трябва да си търсят нов за смени или експлант.
Аз съм щастливка, че въпреки огромния фал с моята операция и двамата хирурзи, при които ходих за консултация за оправяне на щетите, изразиха готовност да ме оперират отново, вместо да ми кажат "върви този дето така те е подредил, той да те оправя", както съм чувала от форумите, че Стоянов отпраща, може би не с тези думи, но в този смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт