Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 13 288
  • 288
  •   2
Отговори
# 45
Е, според мен са казали, че съм на 5.01 за намяляване и повдигане. Те ме имат записана. Повечето жени слагат импланти, не намаляват Grinning

# 46
На мен ми звучи непрофесионално да отменят час, само на базата на това, че някаква жена се обадила по телефона да каже, че прочела в бг мама нещо си. Можеше поне да ти звъннат и да проверят дали това наистина е така. Според мен никой не им се е обаждал, а имат човек, който чете тук какво се пише.

# 47
И аз мисля, че бройкат в темата😉

# 48
Не не, те напълно коректно ми писаха дали потвърждавам, че го отменям (тяхна пациентка има желание да се оперира и прочела, че се отказвам). Но мен ми беше неприятно, че не успях аз да им кажа, а някой прочел и директно казал, но дали е така - не знаем 😀. Няма значение де, здраве да е.

# 49
Е, много ясно, че така ще кажат.
Те всички са над нещата, щото са много оборотни, но винаги някой следи какво се пише.

А тази пациентка без да ходи на консултация, се записва по телефонЯ направо да я тръшкат на операционната ли?😆

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 09:57 от Чи лу

# 50
Явно 🤣🤣 Добре стана може би, че се ориентирах към Милев. Чета доста позитивни отзиви, скъсах се да ровя в стари теми Weary
Само шофирането ми е в главата - кога ще мога да се кача и карам с ръчните ми (тъжни) скорости.

# 51
Ти нали няма да слагаш импланти? По-бързо ще е възстановяването, но задължително следвай препоръките на доктора.

# 52
  • Sofia
Мда, по-скоро девойките четат. Можеха да измислят по-умен начин да проверят информацията. Хатър няма да даде час за операция по телефона. По-скоро да преместят по-напред някой, записан за по-късна дата.

# 53
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При голям наплив от клиентки,явно в офиса на др Хатър се чудят как да задоволят на всички желанията и да ги вместят в прегледи и операции.
Не знам дали те следят темата или анонимни клиентки,но пък е факт,че са й пратили съобщение,за да попитат дали е вярна информацията? (Аз съм сигурна,че има жени,които в бързината или от мързел,няма да им се обадят или ще чакат в последния момент).
И тук възпитано ни напомнят,че ако имаме пречки за час на преглед/процедура,да им се обадим възможно по-бързо,за да запълват графика.
Особено за почистване на зъбен камък много трудно се намира нов час.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 00:24 от Adoralova

# 54
На мен през 2023г ми се случи да прочета тук в темата как някоя беше на седмото небе, че се уредила да отиде на консултация със Стоянов и цитира точно моя ден и час. Аз го бях записала от ноември 2022 за септември 2023г. Обадих се в клиниката какво съм прочела и ми потвърдиха,че има записана още една на моя час. Вече бях провела консултация с друг хирург, Стоянов исках да го посетя по-скоро, за да чуя той какво ще ми каже. Когато стана това дублиране си отмених часа,въобще не отидох на консултация и си записах час за операция при първия хирург, с който се бях консултирала. Гърдите ми станаха уникални,много пъти съм се хвалила.

# 55
На мен през 2023г ми се случи да прочета тук в темата как някоя беше на седмото небе, че се уредила да отиде на консултация със Стоянов и цитира точно моя ден и час. Аз го бях записала от ноември 2022 за септември 2023г. Обадих се в клиниката какво съм прочела и ми потвърдиха,че има записана още една на моя час. Вече бях провела консултация с друг хирург, Стоянов исках да го посетя по-скоро, за да чуя той какво ще ми каже. Когато стана това дублиране си отмених часа,въобще не отидох на консултация и си записах час за операция при първия хирург, с който се бях консултирала. Гърдите ми станаха уникални,много пъти съм се хвалила.
Ето това е много интересна ситуация! Любопитно ми е ако не беше разбрала, в деня на операцията какво ли щеше да стане.. Важното е, че се е развило по най-добрия начин за теб.
Не знам обаче как ще дочакам средата на октомври Confounded

# 56
Имах дублиран час за консултация, не за операция .

# 57
Може би събират по няколко за този час и се изчакват.
Мен д-р Гигов ме вика все в 8.00, но понякога има и други пациенти. Даже веднъж казах на една позната да иде в понеделник в 8.00, той откъде ще знае дали и е дал час точно на нея😆

# 58
Здравейте!
Имам записан час за консултация при д-р Христо Христов на 07.10. от 15.00 часа.
Някоя дама желае ли да разменим часовете за 21.10.?

# 59
Здравейте!
Имам записан час за консултация при д-р Христо Христов на 07.10. от 15.00 часа.
Някоя дама желае ли да разменим часовете за 21.10.?

Здравейте, аз бих го разменила, но ако Ви устройва моя записан час, който е за 28.10 в 14.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт