Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 47 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, моята операция за поставяне на импланти ще бъде през месец май. Много се притеснявам и ме е страх от пълната упойка, все си мисля, че няма да се събудя. За първи път ще ми е с пълна упойка. Вие как се справихте с подобен страх преди операцията? И още нещо - понеже нямам почти никакъв старт (А чашка), как ще се съберат тези 425 кубика? Казах на доктора, че се колебая между 400 и 425 (това е максимума за мен), но той каза да сложим 425, понеже няма почти никаква разлика.
Не се притеснявайте, ще се събудите след упойката.
На мен също за първи път ми се постави пълна упойка.
Може да имате болки, което си е нормално. После ще се радвате на резултата.

# 751
Здравейте, мили дами! От известно време ви чета и най-накрая и аз се реших да коригирам бюста си. След 2 раждания такъв липсва! Както се казва тотална дъска, не чорапи, ами мини чорапчета 😆 Таа.. имам запазен час за консултация с д-р Молов, след като видях резултата на моя приятелка, която се оперира при него м. Декември и предвид разнородните мнения, които прочетох исках да помоля за мнения от наистина оперирани дами от него. Като цяло почти не откривам резултати със снимки преди/след, за това ми е важно вашето мнение! Откровено казано нямам база за сравнение около мен и това, което съм видяла от него ми хареса много.
Здравей , Моника !
Не съм оперирана при него , но във ФБ групите може да прочетете доста за него , както положително така и негативно. Имам 2-ве познати оперирани при него , ами … мисля че има добри други колеги към които също може да се насочите .
Успех !

# 752
Момичета, само да спомена.

Идвам от преглед за момграфия и докторката ми каза се имплантите ми са супер, на 5г.
 Спомена че нейните са на 18г и са абсолютно ок. Тя има съвсем малко, 225сс с нулев старт, но са като скоро слагани и не мисли да ги сменя или маха.

Лек ден.

# 753
Аз също нямаше да ги сменя моите (бяха на 12г), ако не беше скандалът с Алерган с който малко или много ни наплашиха. Пък и имах вече леко увисване+ фиброаденом.
На моята приятелка са на 15г ментор и са си екстра.

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 12:33 от Чи лу

# 754
Моят лекар също каза, че има пациентки с на по 20 години импланти и почти не са мръднали и нямат проблеми. Ментор са много устойчиви във времето.

# 755
А Мотива качествени ли са? Четох, че са меки и се разливат в сравнение с Ментор.

# 756
  • София
Какво значи да се разливат? Страхотни са на пипане, доближават се много до естествени, стегнати гърди. Нямам никакви забележки и откъм външен вид. Моите са Мотива Ергономикс и са на 6г. По форумите и групите могат да се прочетат всякакви глупости.

# 757
А Мотива качествени ли са? Четох, че са меки и се разливат в сравнение с Ментор.
За качествени нищо не мога да кажа, защото предните ми бяха уж топа на топа, пък после изведнъж се оказаха "опасни"🙄
Но да, Мотива кръгли са  доста по-меки на пипане от Алерган и Ментор. За ергономичните Мотива нямам лични впечатления. На вид моите не са се разляли, макар, че бих искала да придобият по-естествен вид, но не щАт засега😆

# 758
Аз съм с Мотива и мога да кажа че гърдите ми са като скуишита хахахах. Меки ,подвижни и с много естествен вид . Буквално самата аз не мога да повярвам че имам 2 импланта в мен ,защото не ги усещам по никакъв начин ,единственото белезите ми подсказват ,че там се е случвало нещо,доволна съм.

# 759
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа тази.

# 760
Момичета, позволих си да пусна нова тема, защото, дори след напомнянето от модератор, никой не се ангажира:

www.bg-mamma.com/?topic=1867457

Приятно писане и прекрасни резултати на всички дами! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт