Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 47 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви момичета . Относно метода, да, Милев ми го предложи . Като предимства изтъкна по-малка следоперативна болка ,по-бързо виждане на крайния резултат , по-мялкия имплант изглежда по-голям ,защото няма мускул да го притиска ,разрезите са по-малки. Естествено има минуси и предпоставки . Зърната ми бяха разногледи преди операцията, както и си имах това разстояние.  Сякаш малко се сближиха гърдите ,но като цяло анатомията си е анатомия и не можем да избягаме от нея.

Да ви споделя за друг казус при мен . Минаха 3 седмици от операцията ми ,но от 3 дни се чувствам болна . Имам лек дискомфорт в носоглъдката, но нямам ясно изразена болка в гърлото ,хрема или температура . Просто тежест в главата и дискомфорт в носоглъдката . Споделям, защото малко се филмирам хахаха

Някакъв вирус е сигурно, аз изкарах нещо подобно с брутално главоболие миналата седмица.
За гърдите трябва да се притесняваш ако има зачервявания, нов оток, твърдост и тн.

@maika82 като видиш това, слиза ли ти високата гърда?

# 706
Момичета, тези от вас които сте с анатомични импланти имате ли някакви ограничения при тренировките, като изключим упражнения за гръден мускул, които така или иначе е добре да се избягват?
Казаха ми, че с анатомичните импланти трябва да се подхожда по-внимателно.

# 707
Тренирам без пулсативни упражнения на гръдните мускули ( =лицеви опори, катерене, вдигане на тежести с над 1кг в ръка.. )

# 708
Някой който е бил скоро при др Гигов на консултация може ли да сподели как е осъществена комуникацията с него ? Никакъв контакт няма с него и доста дами се оплакват че е трудна комуникацията.

# 709
Не знам дали е публична информация, но със сигурност няколко хиляди жени го имат неговия телефонен номер.😆
Всеки ден се пише по групите във ФБ.
0899558841

# 710

Време дойде и аз да споделя моя резултат час след операцията
Днес вече съм на три дни успях и да шофирам
Не напразно е наричан бога на циците
Д-р Христов ❤❤❤

# 711
Чак пък 😂 сефте чувам някой да го нарича така. Ама честити да са ти.

# 712
Здравейте, дами!
Преди 2 седмици имах операция за повдигане и уголемяване, 385 cc, подмускулно, анатомични. Разрезът е около ареолата, не виждам даже къде е рязано, няма белег …като ми сменя превръзката бях в шок, защото очаквах конци, разрези и какво ли още не.
Болка в деня на операцията, но поносима. На втори и трети ден усещах като силна мускулна треска. След това никакъв дискомфорт.
След 5 ден започнах да ги усещам по-меки, но се надявам да омекнат още и да изглеждат още по-естествени. Ще кача снимки тези дни. От чашка C сега съм Д, аз бях с голям бюст, но увисна след кърмене и позагубих форми. Аз харесвам леко увиснал бюст ако трябва да съм честна, плътен и сочен, изглеждащ естествено. За момента съм доволна.
 Кога започнахте да тренирате?

Последна редакция: ср, 25 фев 2026, 21:03 от Alma Rodrigez

# 713
Аз след около месец.

# 714
Здравейте, дами!
Преди 2 седмици имах операция за повдигане и уголемяване, 385 cc, подмускулно, анатомични. Разрезът е около ареолата, не виждам даже къде е рязано, няма белег …като ми сменя превръзката бях в шок, защото очаквах конци, разрези и какво ли още не.
Болка в деня на операцията, но поносима. На втори и трети ден усещах като силна мускулна треска. След това никакъв дискомфорт.
След 5 ден започнах да ги усещам по-меки, но се надявам да омекнат още и да изглеждат още по-естествени. Ще кача снимки тези дни. От чашка C сега съм Д, аз бях с голям бюст, но увисна след кърмене и позагубих форми. Аз харесвам леко увиснал бюст ако трябва да съм честна, плътен и сочен, изглеждащ естествено. За момента съм доволна.
 Кога започнахте да тренирате?

Какъв модел са и при кой доктор сте

# 715
Cristi, благодаря ти за отговора. Как започна с тренировките - първо долна част ли?
Maika82, в чужбина живея и в чужбина се оперирах, марка politech.
Ето снимка 7 ден. На живо изглеждат доста по-пищни.

Последна редакция: пт, 27 фев 2026, 09:38 от Alma Rodrigez

# 716
Алма ,на снимката, която си качила си с имплантите ,така ли?
Ако да ,това изобщо не ми прилича на подмускулно поставяне ,а на класическо поджлезно и то не добре съобразено ,защото макар и сега с отока и всичко виждам увисване. Не знам ,може и да греша .

# 717
Alma,

Много харесвам резултата!!! Изглежда толкова естествен и не бих казала, че дори има импланти. Честито 🥰🥰🥰🥰🥰

# 718
Ели😘, и аз много ги харесвам, исках точно такива, леко увиснали, тежки, на живо са по-пълни … реално аз не исках да са различни от моите, това са моите , но преди кърменето … сега с импланти …☺
Кокетка, подмускулно са поставяни, анатомични. Аз държах да изглеждат точно по-този начин, както ти казваш увиснали …😊🍀

# 719
Не знам,за мен това са гърди с птоза,която според мен може да се задълбочи с времето и годините.  Я дай една снимка преди операцията ,ако е възможно разбира се .

Общи условия

Активация на акаунт