Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 883
  • 493
  •   4
Отговори
# 315
Абсолютно, просто ме е яд на себе си че не избрах 400, но пък определено е по - добре от преди. Доктора ме предупреди че сшед като искам 2в1 има риск да не е толкова добър резултата но на мен тпва ми беше изискването да е с една операция.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:59 от Анонимен

# 316
Сигурно е от сенките.. не мога дв разбера добре, импланта под мускула ли е?

На повече кубици, повече гравитация и повече увисване с времето Simple Smile
50сс нямаше да променят сегашния резултат.

# 317
Момичета , остават ми 3 месеца до операцията и ме е шубеее. Има ли някоя от вас с автоимунни симптоми след поставянето на импланти. Това е нещото, което ме най-притеснява.

# 318
Да, под муслула е.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:00 от Анонимен

# 319
Момичета , остават ми 3 месеца до операцията и ме е шубеее. Има ли някоя от вас с автоимунни симптоми след поставянето на импланти. Това е нещото, което ме най-притеснява.

ти имаш ли автоимунно в момента? По принцип, ако се появи след имплантите пак няма как да си сигурен дали е от тях.

# 320
Пак с тия автоимунни... Все едно че не обяснихме 100 пъти как стоят нещата, при това - на последните няколко страници. Simple Smile

# 321
Абсолютно, просто ме е яд на себе си че не избрах 400, но пък определено е по - добре от преди. Доктора ме предупреди че сшед като искам 2в1 има риск да не е толкова добър резултата но на мен тпва ми беше изискването да е с една операция.

За мотива съм чувала,че провисват. Да ти кажа,щом със сутиен изглеждат добре (то си личи,че имаш обема),няма какво да го мислиш.
Колко хора реално те виждат без сутиен и дрехи? Не си заслужава нова операция заради 1-2ма човека.

Аз съм с Ментор 350 и моите не са толкова стегнати както в началните 2-3м,послегнаха определено,че и 1/3 от обема им го няма( отоци). И аз сега си мисля,че 400 щеше да ми стои по-добре.

100 пъти ще кажа,ако ви предлагат два размера,винаги се спирайте на по-големият. Закон.

tobeornottobe7, да не би при самото повдигане да са изрязали нещо от мускула/тъкан? Нямам идея,знам само,че каквато и болка да има,никоя възстановителна болка не е вечна. Дай си още 2-3 дни.

Знам, че при едната гърда е било по-сложно повдигането… повтарям си го постоянно и се надявам скоро да не е така.

# 322
Meaow16
При кой доктор ги правихте❤

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:00 от Moderator1

# 323
Подмускулни са, Motiva ergonomix round.

Мен също много ме боля. Бях 4 дни в болницата с дренажи. Не можех близо месец да карам кола, а вкъщи две седмици майка ми беше при мен да ми помага с детето.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:01 от Анонимен

# 324
Искам да успокоя дамата с болките. Аз съм с импланти и повдигане. Много ме болеше, пиех си болкоуспокояващите почти 2 седмица като всеки следващ ден бях по-добре. Имах ужасни режещи болки при ставане от леглого. Две седмици бях в болничен, на тредата седмица нямах и помен от болка. Почивайте, не се товарете с домакинска работа. Всичко ще е напед!

# 325
  • Русе
Дами аз съм на 4ти ден след повдигане+импланти и болките са жестоки…
Преди операцията съм чела, повече мнения на жени, които почти не ги боли. Изобщо не бях подготвена за този ад.. раждала съм естествено и тогава болката не беше толкова лоша🥲🥲🥲🥲

Аз съм повдигане с импланти, и беше доста трудно в началото, сигурно защото има много кълцане при нас, и явно няма нищо общо, когато са само импланти. И аз това си казвах, две деца родих естествено, като първото беше 4,2 кг., но тогава емоцията е друга и не сме го усетили Simple Smile. След петия ден всичко започва да се подобрява бързо, успех!

# 326
  • София

И на мен ми сложиха мотива ергономикс, но аз точно тях исках, за да са максимално естествени.
230 сс и 275сс  и различна височина са двата импланта, подмускулно + моя мазнина, заради асиметрия, която се получава от изкривен гръден кош.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:01 от Moderator1

# 327
При д-р Спартак Милев. Моите също са различен размер, тъй като и преди това са били с асиметрия и различен обем...

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:01 от Анонимен

# 328
Подмускулни са, Motiva ergonomix round.
Няма как да са и ergonomix и round едновременно.
Или са кръгли или анатомични, при motiva анатомичните са ergonomix

# 329
В профила така пише ergonomix round ersf 315. По принцип на консултацията избрахме кръгли висок профил.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 17:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт