естествено повдигане на бюст

• 573
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,смешно е ,,но съм на 20г.и ми се иска да имам видимо по-голям бюст.В 5ти клас почнах да плувам сериозно,все още нямах цикъл,да кажем че някъде 7-8клас ми почна.Мислех си тогава,да..,сега ще почнат да растат ..,но нямаше голяма разлика.Бих казала че не е като да са ептен пъпки,по-скоро им трябва повдигане.Аз и сутиен не носих тогава,а бюстие .Вече не плувам,но съм си добре в горната част ,пък и гърдите не са мускул ..как ще се повдигнат с упражнения ?Харесвам естествената красота,но си мислех след като родя,може би тогава да си сложа бюст(но ми казаха че,само изглеждали що годе хубаво ..,нищо повече).Мами ..,не ме нападайте …🥲

# 1
Единственият шанс да ти станат по-големи гърдите естествено е да напълнееш значително. Но да се повдигнат естествено - няма как. Нали си чувала за законите на гравитацията? Е, те важат в пълна сила за гърдите.
Тъй че - ако искаш да имаш по-големи/повдигнати гърди или там, каквото искаш - опцията ти е да си сложиш силикон.
Което… поразрови повече какви рискове крие в дългосрочен план, на всеки 10-ина години трябва да подменяш имплантите, дали ще случиш на доктор, дето ще ти ги постави добре, дали ще получиш някакви следоперативни усложнения… Поне лично за мен негативите са неизброимо повече от позитивите. А и… бях доскоро в една група във ФБ за пластична и естетична хирургия, нагледах се на силиконови бомби, почти всички ми изглеждаха ужасно грозни…
Но да, вариантите са ти - приемаш се и се харесваш такава, каквато си или си слагаш изкуствени гърди.
Естествено няма да стане с кремове и други магически неща, които може да видиш като реклама в интернет.
Мога да ти кажа аз какво правех като бях девойка като теб, аз бях много кльощава, цикълът ми дойде почти на 15 г. и гърдите ми бяха малки. Горе долу след 20 г. като станах едни малко по-нормални кг (48-50 кг при ръст 168 см) гърдите ми се позапълниха сякаш. Но за да изглеждат визуално по-големи - просто носех подходящите сутиени - тип push up.
Сега - след като родих гърдите ми станаха по-малки, от 75 B, в момента нося 75 А. Поне малките гърди не увисват или поне моите са почти същите, каквито ми бяха, когато бях тийнейджърка. Вече изобщо не ми пука и или не слагам изобщо сутиен, или нося без банели, или спортен - тип бюстие. Не ми се носят сутиени с подплънки и метални банели да ми стискат. Но аз вече съм си леля, тъй че нормално комфорта са ми е по-важен от суетата.
Разбирам колко е важно за едно момиче да е “като другите”, но според мен - харесвай си се така, една спортна фигура, със стегнати мускули и поддържана естествена красота е много по-красива, от тия неща, дето ги гледаш в социалните мрежи. А и поп-фолк културата - слаби жени с огромни силиконови бюстове е много пошла. Честно казано, не съм чувала от някой мъж коментар, че гърдите ми са му малки, напротив, винаги съм получава комплименти. А в същото време - чувала съм от мъже изказвания за жени, с които са били със силикон и не са били ласкави.

# 2
Единственият шанс да ти станат по-големи гърдите естествено е да напълнееш значително. Но да се повдигнат естествено - няма как. Нали си чувала за законите на гравитацията? Е, те важат в пълна сила за гърдите.
Тъй че - ако искаш да имаш по-големи/повдигнати гърди или там, каквото искаш - опцията ти е да си сложиш силикон.
Което… поразрови повече какви рискове крие в дългосрочен план, на всеки 10-ина години трябва да подменяш имплантите, дали ще случиш на доктор, дето ще ти ги постави добре, дали ще получиш някакви следоперативни усложнения… Поне лично за мен негативите са неизброимо повече от позитивите. А и… бях доскоро в една група във ФБ за пластична и естетична хирургия, нагледах се на силиконови бомби, почти всички ми изглеждаха ужасно грозни…
Но да, вариантите са ти - приемаш се и се харесваш такава, каквато си или си слагаш изкуствени гърди.
Естествено няма да стане с кремове и други магически неща, които може да видиш като реклама в интернет.
Мога да ти кажа аз какво правех като бях девойка като теб, аз бях много кльощава, цикълът ми дойде почти на 15 г. и гърдите ми бяха малки. Горе долу след 20 г. като станах едни малко по-нормални кг (48-50 кг при ръст 168 см) гърдите ми се позапълниха сякаш. Но за да изглеждат визуално по-големи - просто носех подходящите сутиени - тип push up.
Сега - след като родих гърдите ми станаха по-малки, от 75 B, в момента нося 75 А. Поне малките гърди не увисват или поне моите са почти същите, каквито ми бяха, когато бях тийнейджърка. Вече изобщо не ми пука и или не слагам изобщо сутиен, или нося без банели, или спортен - тип бюстие. Не ми се носят сутиени с подплънки и метални банели да ми стискат. Но аз вече съм си леля, тъй че нормално комфорта са ми е по-важен от суетата.
Разбирам колко е важно за едно момиче да е “като другите”, но според мен - харесвай си се така, една спортна фигура, със стегнати мускули и поддържана естествена красота е много по-красива, от тия неща, дето ги гледаш в социалните мрежи. А и поп-фолк културата - слаби жени с огромни силиконови бюстове е много пошла. Честно казано, не съм чувала от някой мъж коментар, че гърдите ми са му малки, напротив, винаги съм получава комплименти. А в същото време - чувала съм от мъже изказвания за жени, с които са били със силикон и не са били ласкави.

Благодаря ти,за отговора !!!Да ,така е ..,не вярвам в кремове и хапчета за подобна цел.Имам предвид един д-р в Истанбул които оперира по нов бързо възстановяващ метод…имам приятелка преди месец си направи…,но изглеждат малко страно.Бих казала че си ям,надуват се когато съм в цикъл,и ме болят на допир…тогава се шегувам че растат CryПо скоро си мислех за някакви упражнения за някой скрит мускул ..които има общо с гърдите😂😂😂..въпреки че може би мойте изглеждат увиснали точно защото гръдните ми мускули са развити🙃

# 3
Точно с упражнения за гръдните мускули гърдите се повдигат и изглеждат по-големи заради мускулите, които се формират в тази зона. Аз съм вече на години, раждала, кърмила, бюста ми е сравнително голям за фигурата и ръста ми и не е мръднал откакто бях на 16.
Тренирала съм цял живот, но последните 20+ години редовно с тежести. За мен това запази гърдите и изобщо фигурата ми младежка. С изключение на 2-3 стрии на единия хълбок след бременността други поражения по тялото нямам, така че за мен разковничето е в тренировките с тежести.

Импланти никога не бих сложила. Абсолютно всички, които съм виждала стоят неестествено, повечето са откровено грозни, както Мила е казала вече, трябва да се подменят, т.е сега ако си на 20, ще трябва да ги смениш минимум 4 пъти, а това си е сериозен разход. Отделно крият много големи рискове за здравето, най-малкото трябва да легнеш няколко пъти под пълна упойка на операционната маса и според мен просто не си струва.

# 4
  • София
Това с гърдите, че на една са и останали добре след кърмене не значи, че е при всеки и хич не зависи от тренировките. Определено има и жени дето не влизат във фитнеса и след кърмене пак си имат хубав бюст.
Тo може и преди да родите да си сложите бюст само добре се информирайте за breast implant illness.

# 5
Какво значи да си повдигнете гърдите?
Има жени с различна форма на гърдите без оглед на размера.
Примерно – при някои тренирането на гръдните мускули има значение, тъй като някои гърди са по-високо разположени и директно под гръдния мускул – така той издърпва и дава форма на цялата гърда.
Има друг тип гърди, които са ниско под гръдния мускул и те могат да се отграничат, дефинират въпреки него и тренирането му. Демек – няма особено влияние.
Прекалените тренировки за гърди може да доведат до липса на мастна тъкан в тази област и изчистване, което пак не е добре.
Гърдата е съединителна тъкан, тя може да се повлияе единствено от мускулатурата около нея. Самият състав става по-рехав или плътен в зависимост от състоянието на тялото, възраст, хормони.

# 6
Не е ли нещо, което е по-скоро неразрешимо? Мисля, че си зависи от самата физика на човек.

# 7
Скъпо момиче, най-правилния съвет , който мога да ти дам е да да се консултираш с пластичен хирург, който си разбира от работата. Дори ей така за спорта, не е нужно да лягаш под ножа. Идеята на консултацията е да се запознаеш с всички възможни рискове от дадената интервенция и да придобиеш представа, какво ще се случи на тялото ти.  Ела в групата за мамопластика и виж от пръв поглед жените с импланти какъв живот живеят, как изглеждат и така нататек. Информирай се!

Общи условия

Активация на акаунт