Почистване на под с плочки/гранитогрес

• 444
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Има подобни теми, но са малко старички, та реших да пусна нова тема с цел да обсъдим актуални продукти на пазара.

С какъв уред почиствате под с плочки?

Ние живеем в къща и навсякъде подът е с гранитогрес. Посъветвайте ме как най-ефикасно мога да почиствам? С парочистачка дали е добра идея за ежедневно почистване? Или пък някакъв микрофибърен моп? Гледах и на Vileda комплектите, но не знам кое ще върши работа. Иска ми се и фугите добре да се почистват, а с обикновен моп с гъба не става и се замазва.

# 1
  • USA
Аз лично използвам Vileda Steam Plus и Vileda моп-а и съм доволна. Парочистачката ми помага много при ежедневно почистване. Преди смятах да взема малка парочистачка специално за фугите, но тази на Vileda се справя перфектно за сега.

ПП. Парочистачката не носи тази позната миризма на току-що измито, която по принцип много ни харесва. Дори може да се каже, че си мирише лекичко на спарено. Не знам дали това би било проблем за Вас, но това, че изсъхва за секунди е много много голям плюс за мен, който не може да се сравни с нещо друго. Най-дразнещото за мен е да мина цялата къща с моп и да трябва да предупреждавам всеки, за да не ми прави стъпки. Smile

# 2
А парочистачката ежедневно ли я ползвате?
Аз лично използвам Vileda Steam Plus и Vileda моп-а и съм доволна. Парочистачката ми помага много при ежедневно почистване. Преди смятах да взема малка парочистачка специално за фугите, но тази на Vileda се справя перфектно за сега.

ПП. Парочистачката не носи тази позната миризма на току-що измито, която по принцип много ни харесва. Дори може да се каже, че си мирише лекичко на спарено. Не знам дали това би било проблем за Вас, но това, че изсъхва за секунди е много много голям плюс за мен, който не може да се сравни с нещо друго. Най-дразнещото за мен е да мина цялата къща с моп и да трябва да предупреждавам всеки, за да не ми прави стъпки. Smile

Общи условия

Активация на акаунт