Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 715
  • 490
  •   2
Отговори
# 465
Да питам, предвид, че операцията за корекция на бюст е по желание, болничното заведение, в което се извършва, може ли да издаде някакъв болничен лист за възстановителния период (примерно седмица, нещо такова, не месец както е при стандартните операции)?
Може с фалшива диагноза и сътветното теглене на клинична пътека -  и то само ако е болница, а не медицински център. Като частните болници по-скоро биха отказали такава схема.
Благодаря. Нямам предвид такъв вариант.

# 466
Момичета, кога почнахте да се мажете с крем? Минаха 4 седм и падат корички, а аз не съм почнала още.

# 467
Да питам, предвид, че операцията за корекция на бюст е по желание, болничното заведение, в което се извършва, може ли да издаде някакъв болничен лист за възстановителния период (примерно седмица, нещо такова, не месец както е при стандартните операции)?

Аз бях в частна клиника и още в началото ми казаха, че стандартно издават за тази процедура 1 месец болничен. Аз исках 2 седмици. Прилагам снимка с диагнозата ми:

Между другото, днес бях на ехограф. И съм много happy!!! Докторката каза, че са поставени перфектно и всичко е наред.

# 468
Утре ми е датата, само ще боря гравитацията, без импланти. И взех да се вкарвам във филми. Ама вече съм се хванала на хорото, дано всичко е наред.

# 469
Моля да споделиш като мине.

# 470
Момичета, мнения за д-р Генов ?

# 471
Болница Здравето, където аз се оперирах, ми дадоха болничен за 20 дни, колкото поисках(можеше и повече, казаха). Нямам спомен какво пишеше, нещо от сорта "Други проблеми с млечните жлези" ма да не говоря на изуст.

# 472
Момичета, мина вече месец от операцията при д-р Кънев, а „double bubble“-ът все още е налице и съм много притеснена. Прилагам снимки. Днес бях на консултация, но усещам, че губя доверие в него — не знам дали мога напълно да разчитам на преценката му. 😔
Предложените варианти са повдигане тип „котва“ или изместване на гънката отдолу, но и при двата няма гаранция, че проблемът ще се коригира напълно. Каза да изчакаме шест месеца.

Ще изчакам, но имам нужда от съвет:
Да потърся ли мнение и на друг хирург? Възможни ли са други решения? Виждала съм страхотни резултати при жени с птоза и импланти и ми е трудно да повярвам, че това са единствените опции.

Много съм объркана и ще съм благодарна за всякакви мнения и опит.😔😔🙏

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:46 от Moderator1

# 473
Justme 962, 6 месеца чакане така според мен е много време 🤔.
Пробвай да запишеш час при друг за консултация , това е първото което се сещам .
-Гигов
- Стоянов
- Христов
Аз се оперирах при Стоянов( и съм супер доволна )  , но се съмнявам той да се наеме да “оправя нещата “ или сумата ще е космическа .

# 474
При Стоянов се оперирах и имаше момиче в другата стая, при която и на двете гърди се беше получило. С времето се наместиха и се оправи. Наистина поне 6 месеца са нужни, никой няма да се ангажира да прави нещо преди това.

# 475
Момичета, мина вече месец от операцията при д-р Кънев, а „double bubble“-ът все още е налице и съм много притеснена. Прилагам снимки. Днес бях на консултация, но усещам, че губя доверие в него — не знам дали мога напълно да разчитам на преценката му. 😔
Предложените варианти са повдигане тип „котва“ или изместване на гънката отдолу, но и при двата няма гаранция, че проблемът ще се коригира напълно. Каза да изчакаме шест месеца.

Ще изчакам, но имам нужда от съвет:
Да потърся ли мнение и на друг хирург? Възможни ли са други решения? Виждала съм страхотни резултати при жени с птоза и импланти и ми е трудно да повярвам, че това са единствените опции.

Много съм объркана и ще съм благодарна за всякакви мнения и опит.😔😔🙏

Преди малко си говорих с една приятелка - тя е със 700 кубика без повдигане точно с цел обиране на птозата и ми сподели, че в началото също е имала double bubble, но след като са се наместили нещата е изчезнал. Вчера бях на контролен аз и докторът ми каза, че между 1 и 2 месец най-много се променят нещата. Моят съвет е да почакаш търпеливо, със сигурност е трудно, но все още е много рано да се прецени дали ще остане така, както и е рано да се режеш наново...

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:28 от callmets

# 476
Аз да споделя за моята операция, която беше само за повдигане, при д-р Първан Войнов. Консултира ме и ме "рисува" заедно с негов колега в Унихоспитал - Хр.Димитров.Клиниката е топ като условия, няма какво да коментирам, обгрижват те отвсякъде, всички са много внимателни. Самата операция би трябвало да е протекла без проблем, така казаха лекарите. Имам разрез тип котва с местено зърно и ареола. Засега мога да кажа, че болката е поносима, ако не мърдам имам само леко стягане. Само не бях подготвена, че те изписват с дренажите и е много неудобно.  Ще ми ги махнат чак в понеделник, ама ще ги изтърпя някак.
Това, което видях при други пациентки, е страхотна горна и долна блефаропластика, чак ме беше яд, че на мен друго са ми правили. Май не бях много полезна, но ако някой иска да пита нещо, съм насреща. А, и издават болнични до 14 дни, ако ти трябва. Моя го поисках от утре, та още не знам какво пише в него.

# 477
  • Sofia
Justme962 Frowning1 Трябва да минат поне 6 месеца, преди отново да се режеш. Дотогва току-виж нещо се промени в положителна посока Hands Pray Със сигурност е добре да чуеш мнението и на друг хирург, но тук идва опасността да започнат да хулят работата на колегата, да предлагат всевъзможни неща на всякакви цени Sad

# 478
Justme, и аз мисля, че трябва да изчакаш. Сега и да отидеш на други консултации, ще чуеш също, че трябва да изчакаш 6 месеца. И  разни хипотетични варианти, които повече ще те объркат, защото все още не се знае окончателният резултат.

Не е кой знае какво- някои жени си ходят така с години. Да, не е много приятен такъв резултат след операция, но не се паникьосвай толкова, има начин да се поправи, ако не се промени с времето.

# 479
здравейте, аз бих искала да попитам дали има други момичета в групата, оперирани от др. Кънев? Какъв е неговият стил - по -естествени ли предпочита или по-големи?

Общи условия

Активация на акаунт