Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 33 659
  • 621
  •   5
Отговори
# 615
Момичета, утре ми е операцията , но имам проблем.  В края на миналата година се разболях от грип , в резултат на което си имах температура,кашлица,болки в гърлото и хрема. Това нещо отмина , но от около 2 седмици имам едни остатъчни симптоми, като сухота и дискомфорт в носоглътката сутрин и гърлото е със зачервени дъги. Нямам температура, нямам никаква кашлица, нямам никаква хрема, но си усещам, че не съм на 100 процента , а като към това прибавим и притеснението от самата операция , направо съм си ....ужас. Свързах се с хирурга, като той ми каза да си ида на датата и че не би трябвало да има някакъв сериозен проблем. Анестезиологът ще прецени. Като към цялата тази картинка прибавим и леката ми хипохондрия няма да ви казвам какъв е резултата.

Спокойно, ще си говориш с анестезиолога и ще прецените какво да правите. Аз бях с червено гърло 4-5 дни преди операцията, но ми мина. Като дойде да ме види анестезиологът му казах и изрично ме пита за гърлото, защото явно е важно. Ако имат някакви притеснения е възможно да отложат операцията с няколко дни, но стискам палци всичко да е наред. Ти беше при д-р Милев, нали?

# 616
Аз бях така на моята операция. Анестезиологът каза, че няма проблем. Даже ми забърка някакъв коктейл, който ми отпуши носа 😂

# 617
Здравейте! Нямам операция, но обмислям повдигане, без имплант, въпреки, че вече съм чашка B към A.
 Следя темата и сега се включвам, заради дамата, която е боледувала и ѝ предстои операция. Ако се прави операцията с интубаця, после има леко покашляне заради тръбата. Аз имам правена отворена миомектомия (премахване на миоми) миналата година и първите 2-3 дни покашлях. Така че е хубаво да имате нещо за смучене и също водата да Ви е на удобно място, след като Ви позволят да пиете вода.

# 618
И аз потвърждавам за покашлянето и събирането на леки храчки след операцията. Мед, чайчета, бонбонки след това.

# 619
Дано да ме одбри анестезиолога. Реално острата инфекция ми мина за 5 дни от там нататек всичко са някакви остатъчни секрети и дискомфорти. Притеснявам се да нямам някаква бактерия, но пък нямам болки ,температура. Взела съм си пастили,лукчета , натриев хлорид спрей за нос за промивки, купих си и Сераза.

# 620
Щом докторът Ви е казал, че ще има операция, предполагам, че няма да Ви върнат. Мен ме върнаха от миомектомията, но аз гъгнех и бях вдигнала температура 2-3 дни преди приема. В интерес на истината, след като мина операцията, разбрах че е било добре, че ме върнаха. Вие, предполагам, че сте си добре, така че успех и всичко да е наред! Ако Ви е 1-ва операция, си представям колко Ви е притеснено и че мислите за всичко. Няма да Ви успокоя сигурно, но наистина - всичко ще е наред!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:12 от anmasu

# 621
О да ,  доста съм притеснена. И то точно сега да имам тези дискомфорти, май наистина има закон на Мърфи

Общи условия

Активация на акаунт