Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 34 441
  • 644
  •   2
Отговори
# 630
Момичета, имам два въпроса, моля за съвет.
1. Извършва ли се интубация по време на операцията, понеже четох, че не трябва да се слага хиалурон в устните няколко дена преди интубация?
2. Прилагам снимка на имплантите, които мерих при доктора - Мотива 425 кк. Според Вас да избера ли по-малки импланти, защото май тези ще ми тежат? Но пък съм чела, че марката Мотива доста малеят и се чудя...
П.С. Почти с нулев старт съм

Аз сложих 485 кубика и също имах притеснения дали ще тежат.Нищо подобно, не усещам абсолютно никаква тежест ,страх ме беше че ще ме боли гърба от тях,по никакъв начин не ги усещам .Аз също имах много малък старт и то кожа .

# 631
1. Извършва ли се интубация по време на операцията, понеже четох, че не трябва да се слага хиалурон в устните няколко дена преди интубация?
2. Прилагам снимка на имплантите, които мерих при доктора - Мотива 425 кк. Според Вас да избера ли по-малки импланти, защото май тези ще ми тежат? Но пък съм чела, че марката Мотива доста малеят и се чудя...

Аз съм с 450сс, изобщо не ми тежат. Само че аз имах и старт, минимален, увиснал, но го имах Laughing

# 632

Когато имплантът легне под мускула няма да изглежда така, както на снимката, т.к. все пак мускулът притиска. С нулев старт според мен този размер няма да изглеждат големи, няма и да тежат. Аз съм с 430 Ментор, старт непълна чашка Б и не ми тежат, не ги усещам. Относно интубацията зависи при кой лекар.

# 633
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм с 350сс и въобще не ми тежат. Имам проблеми с кръста от много години насам и това ми беше едно притеснение. Не мисля,че ще имаш проблеми дори с твоите килограми и мини талия.

Можех да поема 450 без проблеми,сега при свършен факт го констатирам,защото го виждам с очите ми.

За устните леко отклонение, най-първият път като си слагах филър,бях при Чилингирова и ми допадна като човек и инжектор.
2 нощти не можах да спя от притеснение и страх за едни устни,моля ви се,а за операцията с импланти, отидох там пълен айляк,все едно съм на почистване на зъбен камък. Smiley

# 634
Момичета 2ри ден от операцията си щракнах няколко снимки на болезнените  цицки ....горките

Моля ви само не ме цитирайте ,за да мога да ги изтрия по-късно .

# 635
Честито! Жестоки са!

# 636
Кокетка, ти с Preserve ли си? Много добре изглеждат за втори ден. Моите бяха квадратни🤣 и едната още не е слязла колкото другата.

# 637
Thank you ❤️

callmets, не съм с този метод, въпреки малките импланти ,но разреза е изключително малък .

# 638
Кокетка, честито, много са хубави!
Не са сплескани, квадратни, високи и т.н., защото са надмускулни и няма какво да ги сплеска и притиска. По същата причина и разрезът е много малък.
Направо си е Preserve, но на половин цена😉

# 639
Да ви кажа има си болка и дискомфорт . При мен тя е само долу в разрезите...гадно чувство .

# 640
Кокетка, ти с Preserve ли си? Много добре изглеждат за втори ден. Моите бяха квадратни🤣 и едната още не е слязла колкото другата.

Колко време ви отне да отпусне мускула?

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А какво е Preserve?

# 642
"Новият" метод, дето си е старото надмускулно, ама по-скъпо.
Уж по-щадящо, може с местна упойка и бла-бла, но в крайна сметка резултатът е абсолютно същият.

# 643

Колко време ви отне да отпусне мускула?

На почти 3 месеца съм - едната гърда почна да се намества след първия месец. При другата мускулът още я държи по-високо и слиза с мнооого бавен темп. Уж е супер нормално на този етап, аз имам и повдигане, но си ме изнервя това чакане, признавам.

# 644
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моите от ден първи до края на наместването си вървяха заедно. Нямала съм една по-високо,друга по-ниско,една по-голяма,друга по-малко.
Първия месец след операцията бях с най-прекрасните гърди на света Smiley , но като слязоха надолу и отоците като спаднаха ми идват по-малки от желаното, няма я тази сочност и топчеста форма,която имаха в началото.

Ако не бях сравнително прясна операция (през март правя 3г), веднага отивам за още кубици.
Ни страх,ни абокати..нищо не може да ме спре. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт