Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 721
  • 679
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви, зърната са ми над нивото на гънката, но по мое мнение няма да стане без повдигане, а имам проблем с белезите, почти не се заличават с времето. Просто имам нужда от смелост да се оперирам затова реших да пиша в групата като гледам как хората действат със замах, аз само се чудя.

# 661
Благодаря ви, зърната са ми над нивото на гънката, но по мое мнение няма да стане без повдигане, а имам проблем с белезите, почти не се заличават с времето. Просто имам нужда от смелост да се оперирам затова реших да пиша в групата като гледам как хората действат със замах, аз само се чудя.

Аааа, сега видях, че има и снимка. Според мен ще се наложи повдигане, да. Нека и другите да кажат какво мислят де, не съм експерт, но от това, което знам, ми се струва, че ще се наложи. Аз отидох с убеждението, че са ми толкова малки гърдите, че за повдигане е абсурдно да си мисля и ревах цяла седмица след като ми казаха, защото ми беше трудно да го приема. Сега май вече ми е все тая🤣

# 662
С коя гънка се измерват зърната, за да се види дали гърдите се нуждаят от повдигане?

# 663
С коя гънка се измерват зърната, за да се види дали гърдите се нуждаят от повдигане?

Често съветват просто да сложиш един молив под гърдата в гънката и да прецениш положението на зърното спрямо него.

# 664
Скрит текст:
Дано съм успяла да кача снимката😄
Това са моите нови приятелки😅 ,на две седмици са.Има още къде да хубавеят ,трябва да се отпусне мускула и да слязат надолу. 485 анатомични ментор.Най интересното е ,че цял живот нося сутиени с подплънки и сега през тениска или блуза никой не може да разбере че съм се оперирала.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 06:58 от Moderator1

# 665
Аз имах това на предпоследната снимка - псевдоптоза. Ареолата е над гънката, ама пак си бяха виснали и се наложи повдигане. Нямах и жлеза, а празни чушки, просто кожата ми увисна повече в долната част на гърдата.
Андромеда, според мен няма да стане без повдигане. Но може да пробваш само с импланти, и ако не се харесаш, после да ги повдигнете.
Така даже по-добре стават, минусът е, че са две операции, две упойки и плащаш двойно.
Киара, много са хубави, особено за толкова скорошни.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:34 от Чи лу

# 666
Дано съм успяла да кача снимката😄
Това са моите нови приятелки😅 ,на две седмици са.Има още къде да хубавеят ,трябва да се отпусне мускула и да слязат надолу. 485 анатомични ментор.Най интересното е ,че цял живот нося сутиени с подплънки и сега през тениска или блуза никой не може да разбере че съм се оперирала.

Чудесни са ти, все по-хубави ще стават като слязат надолу.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 06:59 от Moderator1

# 667
Здравейте, дами!
 Имам въпрос относно поставяне на гръдни импланти с аксиларен достъп (разрезът е под мишницата). Някой има ли опит с тази процедура, моля? Благодаря ви

Здравей. Аз си правих с аксиларен достъп, подмускулно, мотива 255 ергономикс. Ако имаш някакви конкретни въпроси съм насреща.

Kiara82 - същото е и при мен. Носех сутиен с подплънка размер отгоре на моя и сега след имплантите нищо не се забелязва от околните 😄 Но това ми е и търсения ефект. Исках да е деликатно и да не бие на очи. 🤭

# 668
Аndromeda2000, ако това е което искаш да поправяш с импланти.. бих ти казала да не си разваляш прекрасните гърди!

# 669
Оф, не точно, но горе-долу.
Още като отидох на преглед и казвам това за алкохоличката на доцента и той вика: виж ме, и аз не пия и съм с торбички😆
Та и от възрастта се появяват, но моите понякога са на два ката, все едно са ме млатили на боксов мач.🤪
Със сигурност са ужасни след като ям разни храни с консерванти- салами, шунки, пастет, ей такива.
Вчера сложих готов зеленчуков бульон в яденето и неска- компот🤨
Сега слизам в гаража да тренирам и малко ще ми спаднат, но трябва поне 3 дни да не ям такива боклуци, за да съм ок.
Имам периоди в които тренирам, не ям никакви такива, не ям глутен и сладко + нищо в шумящи опаковки, и ми изчезват и торбите и целулита. Обаче съм лакома и понякога скъсвам синджира☺

Здравейте,  изчитам темата и знам, че коментарът е отдавна, но чи лу, според мен е от задържане на вода. И аз съм така, ако съм яла храни от които би могло да задържиш вода или ако съм изпила много вода вечер,  непосредствено преди лягане.

# 670
Често съветват просто да сложиш един молив под гърдата в гънката и да прецениш положението на зърното спрямо него.
Скрит текст:
Ауу, звучен шамар получих от снимката! Благодаря.

# 671
Скрит текст:

Дамии, мина 1 седмица от моята операция и качвам снимчица на тези двете . За който не си спомня Мотива 245 сс субфасциално.  Междудругото си мислех ,че щом ми е толкова дискомфортно при субфасциалното поставяне, какво ли би било усещането от подмускулното ?? Болка нямам ,на дърпане в долния полюс при ставане и движение определено имам .  Много се надявам да омекнат наистина, защото сега са ми твърди .

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 10:38 от Moderator1

# 672
Здравейте, дами! 🌸

От известно време обмислям поставянето на гръдни импланти, така де винаги съм искала, но напоследък желанието се засили. 😀
Досега съм направила три консултации с: д-р Стоянов, д-р Гигов и д-р Кънев. Останах с много добро впечатление и от тримата лекари, но има разминаване в мненията им. С нулев старт съм, 32г., 163, 50кг., тренираща активно. Това, което искам е максимално естествено изглеждащи гърди.
Според д-р Стоянов подходящо за мен е 255сс среден профил, анатомични ментор (в никакъв случай кръгли), като максимум, ако искам е 290 сс, но ме предупреди, че може импланта след време да се вижда отстрани, тъй като в горната част съм слаба, ребрата ми прозират и съм доста фина. Взе ми мерки, имам лека асиметрия 11.3 и 11. Каза, че ще се запази и след поставянето. Предупреди ме за потенциалните рисковете след операцията. Каза, че слага дренажи и също, че ако се наложи имат добри масажисти.
Д-р Гигов ми каза, че имам много интересни гърди, каквото и да значи това 😀. Нарисува ме, без да ме мери и ми каза Мотива 315/325 кръгли. Той пък каза, че анатомичните не са подходящи за мен, тъй като много тренирам и мускулът прави гърдата ми да изглежда по-плоска в горната и част. Казах му, че предпочитам по-малко, не искам да насилвам тялото си, но той отговори, че ще ми направи много хубави гърди, за да мога да нося рокля спокойно. Точният размер ще определи по време на операцията, след като наложи и двата размера. От това, което нарисува изглежда, че ще има поне 3 пръста разстояние между гърдите.
Д-р Кънев ме премери и каза също ментор анатомични 255-290сс или политех 285сс. Ако не искам голямо разстояние да избера по-големият размер.
Грешка или не изчетох доста неща във ФБ, разбира се и новият приятел GPT попитах за сравнение 🤣. И сега съм доста объркана, доколкото разбрах анатомичните са текстурирани и крият едни рискове, кръглите пък по-често се завъртат. Бих се радвала, ако може да ме посъветвате дали риска при кръглите да седят като две “поставени топки” е наистина голям. Според Гигов ще слегнат с времето, но анатомия… знае ли се.
П.С. Извинявам се за дългият пост.

# 673
  • София
Не виждам как кръгли импланти ще се завъртят, пък какво остава и по-често.
Точно с анатомичните има такива случаи, особено при често  трениращи жени.
Ако кръглите импланти се поставят от добър хирург, няма да стоят като топли.
Политех за мен са прекалено меки. Аз бих избрала по-големия размер, за да не ме е яд после.

# 674
Не виждам как кръгли импланти ще се завъртят, пък какво остава и по-често.
Точно с анатомичните има такива случаи, особено при често  трениращи жени.
Ако кръглите импланти се поставят от добър хирург, няма да стоят като топли.
Политех за мен са прекалено меки. Аз бих избрала по-големия размер, за да не ме е яд после.

Аз също бях чела, че анатомичните се завъртат по-често, но това, което докторите ми казаха, е че не е вярно. Кръглите се завъртали по-често заради гладката им повърхност, докато анатомичните се закрепят по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт