Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 796
  • 679
  •   3
Отговори
# 675
  • София
Важно е какво значи по-често? Колко по-често? За толкова години в темата не съм чула и за един случай на завъртане. И как наистина се разбира, че кръгъл имплант се е завъртял? Виждала съм завъртял се анатомичен имплант (изключително рядко се случва), изглеждаше ужасно. Интересно ми е кой лекар го е трърдял това с по-честото завъртане при кръглите импланти, за пръв път го чувам.
Държала съм в ръце импланти Ментор (анатомични), Мотива (ергономични) и Политех (анатомични). Нито едни от тях не бяха гладки, а по-скоро текстурирани.

# 676
Важно е какво значи по-често? Колко по-често? За толкова години в темата не съм чула и за един случай на завъртане. И как наистина се разбира, че кръгъл имплант се е завъртял? Виждала съм завъртял се анатомичен имплант (изключително рядко се случва), изглеждаше ужасно. Интересно ми е кой лекар го е трърдял това с по-честото завъртане при кръглите импланти, за пръв път го чувам.
Държала съм в ръце импланти Ментор (анатомични), Мотива (ергономични) и Политех (анатомични). Нито едни от тях не бяха гладки, а по-скоро текстурирани.

Според информацията, която получих от Стоянов и Кънев, именно защото анатомичните са текстурирани шансът да се завъртят е по-малък. Кръглите са гладки и затова биха могли да се завъртят, но както каза и ти, това се случвало рядко. Затова се допитвам до вас, защото вие момичета със сигурност имате повече опит с имплантите от мен.

# 677
Alekschee,честно казано, меко казано съм изненадана от това, което са ти казали... Имам няколко много близки приятелки, които бяха с нулев старт, доста по-слаби, а на всичкото отгоре и раждали. Всички са с кръгли импланти,не изглеждат като "топки", нито са мръднали, а едната дори кърми без никакви проблеми.
​Истината е, че при анатомичните винаги го има този риск от завъртане, колкото и рядко да се случва. При кръглите това просто няма как да стане. Освен това, при умерен обем от 200-300 cc е абсурдно да стоят неестествено.
​Колкото до разстоянието между гърдите, това няма нищо общо с формата на импланта. Зависи изцяло от твоята анатомия и най-вече от това колко добър е хирургът в оформянето на джоба. За мен лично, при нулев старт, кръглите са много по-удачният вариант.

# 678
Критерият за "естествено" е доста разтегливо понятие.
Аз съм с анатомични импланти, 300сс, и въпреки че облечена никога никой не би казал че имам импланти, без дрехи е доста очевидно. 5г от както са сложени.

# 679
  • София
Моите Мотива Ергономикс също не са гладки. Формата им е кръгла, но не стоят като топки. Много зависи кой и как ги поставя.
Стоянов предпочита да работи с анатомични, според мен препоръката му има нещо общо и с това. Наистина за пръв път чувам за завъртане на кръгли импланти. Не че е невъзможно, но е странно твърдението, че се завъртат повече от анатомичните.

Общи условия

Активация на акаунт