(Почти) наесен с песен или 253-та немска тема

• 8 924
  • 327
  •   2
Отговори
# 315
Минавам да почерпя, че сагата ми с признаването на дипломата ми свърши. Добре, че писа на Juatizamt, които издават свидетелствата за съдимост, че да разбера, че е било веднага издадено - още на 3 юли и е лежало два месеца в министерството без някой да си направи труда да го предаде на когото трябва.
Аз звъннах на лелята и ѝ казах някои приказки и още на другите ден дойде по мейл документа като пдф ѝ днес дойде вече по пощата.
Та да знаете - получи ли се забавяне - търсете си правата, защото някои определено си клатят краката - вече го обсъждахте преди време.

# 316
Честито и успех.
Теб няма да те забравя с една глоба от един неправилно поставен радар с камера. Как им беше обяснила да си слагат камерите правилно Simple Smile

# 317
Вечерница, честито!

# 318
  • Германия
Честито и евала за твоята упоритост да си търсиш правата, Вечернице!

# 319
Тази вечер прелиствайки рекламните брошури на местните хранителни магазини попаднах на еротичен коледен календар:

През пролетта пък в Алди имаше календар тип коледен, но за Рамадана.
Гледам и не вярвам на очите си, както се казваше в един виц.

# 320
Тези за Рамадан и аз съм виждала, но такъв за пръв път виждам.
Е, за всекиго по нещо, дет се вика...
Понеже отворихме темата, споделете мнения за тези календари, заслужават ли си? Гледах днес в Мюлер и се чудех дали да не зарадвам снахата с някакъв?

# 321
  • Deutschland/HE
Пипи, аз купувам на майка ми и на една приятелка с различни видове чай. На децата бях купила с горещ шоколад, накрая им омръзна малко. Миналата година  на дъщеря ми беше с оригами, тя обича такива неща.

# 322
Зависи доколко познаваш вкусът й Пипи.

Моите любими календари са с подправки и с парфюмни миниатюри.

# 323
Аз мислех за козметика, гледах днес на Artdeco.

# 324
С козметиката не мога да помогна. Аз съм по спорта и по добрата храна.
Можеш да попиташ за мнение дамите в темата за коледните календари. Там често се коментират календари с козметика.

# 325
  • Deutschland/HE
Пипи, Мьос беше споделила за този на Barbor, че е доволна.

# 326
Да, помня препоръките на Мьос за Barbor. Но там е бяла козметика, аз за декоративна мислех.

# 327
На Бабор календара съм хвалила, с ампулите. Пак си го купих за поредна година, много ми харесва.
Готова съм с календарите за тази година, поръчани са, някои вече пристигнаха. Тази година реших да не ги правя сама, много ми е кът времето. Намирам адвент календарите за хубава традиция, вкъщи я уважаваме. Гледам да са различни и да изненадвам домашните приятно, според интересите им.

Общи условия

Активация на акаунт