Американски риалити шоута

• 568
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!

Създавам тази тема с цел препоръки и обсъждане на всякакви американски риалитита, които гледаме.
Аз например гледам доста любовни риалитита в Нетфликс, но не намерих тема, в която да ги обсъждаме.

Ще се радвам всеки да сподели какво гледа в момента Hug

# 1
Споделете кои гледате Вие.
Аз любовно реалити гледам в момента в Нетфликс Love is blind.

# 2
  • USA
Здравейте! Интересна тема и ще я следя с удоволствие. Някой би ли препоръчал интересен сезон на Биг Брадър USA? Обожавам UK, защото сеира е пълен, но като че ли в USA версиите, хората са по-цивилизовани. Не ми пречи ако сезона е от по-старите.

# 3
Здравейте! Интересна тема и ще я следя с удоволствие. Някой би ли препоръчал интересен сезон на Биг Брадър USA? Обожавам UK, защото сеира е пълен, но като че ли в USA версиите, хората са по-цивилизовани. Не ми пречи ако сезона е от по-старите.
И аз бих искала да знам.

# 4
Аз гледам Love Is Blind и spin off-ите, както и Selling Sunset и неговите spin-off-и. В момента върви Love Is Blind UK, ако някой го гледа може да обсъждаме...

# 5
Аз гледам третия сезон на Perfect match в момента и много ми харесва, струва ми се по-динамичен от предните сезони.

# 6
В последно време следя Голи и уплашени в пустошта. Изненадана съм, че толкова хора доброволно се излагат на такива екстремни условия. Примитивното оцеляване явно е на мода при американците. Друг гледа ли?

# 7
Гледам "Голи и уплашени" още от преди Ковид. По някое време не го излъчваха, сега пак започна. Понякога пропускам сериите и не зная дали ги повтарят някъде.

# 8
Не знаех, че толкова отдавна го има. Гледам всеки ден от 17 часа по Дискавъри стари епизоди, които за мен са нови. В понеделник вечер от 21 часа има по един нов, сега започна нова версия, пак от 21 часа.

# 9
Предаването сега е само понеделник вечер, за съжаление. Преди имаше много силни участници с характер, опит и издържливост, които оцеляваха в екстремни ситуации, сблъсък на характери, природни бедствия даже лов на крокодили и т. н. Всеки участник има определена популярност- някои са интриганти, някои скандалджии, някои алфа мъжкари, други екипни играчи, някои оцеляват с лов, други с риболов, трети са събирачи, а има и ядящи остатъци от животни или крадат плячката на хищниците, останала от преди дни. Интересно е, когато се проследява развитието им. Някои вече не участват поради старост, здравословно състояние или др. причина. Засега Мат все още се държи, но и той не е същият както преди години.
Преди имаше повторения след 1 часа през нощта. Даваха серия след серия. Което е много късно за мен. Ще потърся повторенията по Дискавъри.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 08:39 от DNT177

Общи условия

Активация на акаунт