Къде в Пловдив??? - 110

• 27 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Като стана въпрос за Интер Експо Център, знаете ли лесно ли става връзката с метрото за летището?

# 346
  • Майничка
Спирката на Експо центъра е на жълтата линия на метрото, която ходи до летището.

# 347
Здравейте! Търся фирма/човек за основно почистване през октомври-ноември. Еднократно, цената няма значение, апартамента НЕ е силно замърсен, но ще посрещаме живот и здраве недоносено бебче и искам всичко да е максимално чисто, заради крехкия имунитет. Двустаен, ново строителство, 60 квадрата.

# 348
Nidda, може би ще имат възможност да реагират, щом не е точно за сега, че са малко натоварени последно време, но препоръчвам Fratelli:
+359876363636

# 349
Опитвам се да си запазя място за автобус на Меритранс по Вайбър - казва ми, че няма такъв номер изобщо?! На кой номер мога да запазя място? И кога се купува билетът (помня, нещо за до 15 минути преди пътуването сякаш)?
Като стана въпрос за Интер Експо Център, знаете ли лесно ли става връзката с метрото за летището?
Да, автобудите спират много близо до спирката на метрото.

# 350
Май беше качено преди няколко страници

30 минути преди да тръгне трябва да си там.

# 351
Благодаря! Този номер обаче изобщо не мога да го открия с Вайбър, много странно. Все едно не съществува (всъщност, точно това ми и изписва🤔)...

# 352
Нещо не набираш както трябва и звъни и във вайбър ги има със снимка на разписанието.

# 353
Не ставаше с Вайбър. С Whatsapp веднага ги намерих.

# 354
От тебе идва проблема, а не от тях
Даже са били на линия до скоро.

# 355
Как го добавяш номера?
Пробвай номера да започва с 0894...от тук го търси
Скрит текст:

# 356
По всички възможни начини въвеждах номера, даже ми беше и в контактите...Но съм с двоен Вайбър (с два тел. номера съм) и може нещо оттам да идва проблемът. С Whatsapp веднага стана и днес ми потвърдиха запазените места.🙂
От Пещерско шосе (спирката на Кауфланд) с кой автобус да стигна до гарата? 24 вече не минава през Централна гара. Може би с автобус 6 до Руски и оттам да хвана нещо към Автогара Юг/Централна гара? От Руски кои автобуси ще ми свършат работа, не се сещам за други освен 12 и може би 18, а съм сигурна, че трябва да има и други?🤔

# 357
Къде в града мога да намеря клонки истински памук?

# 358
16 и 116 също.

# 359
По всички възможни начини въвеждах номера, даже ми беше и в контактите...Но съм с двоен Вайбър (с два тел. номера съм) и може нещо оттам да идва проблемът. С Whatsapp веднага стана и днес ми потвърдиха запазените места.🙂
От Пещерско шосе (спирката на Кауфланд) с кой автобус да стигна до гарата? 24 вече не минава през Централна гара. Може би с автобус 6 до Руски и оттам да хвана нещо към Автогара Юг/Централна гара? От Руски кои автобуси ще ми свършат работа, не се сещам за други освен 12 и може би 18, а съм сигурна, че трябва да има и други?🤔

24 минава през бул.Васил Априлов и завива по ул. Любен Каравелов към Стоматологичния факултет. Има спирка до бариерата на МУ и от там по ул.Кавала може да слезете за 5 мин. до гарата.

Общи условия

Активация на акаунт