Къде в Пловдив??? - 110

• 26 657
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Обаждате се на посочения телефон и те ви казват кога ще дойдат на адреса. Трябва да имате готовност сами да ги качите в камиончето, защото има само шофьор.

# 736
През приложението Re___ подавам заявка за отнасяне на всякакви ел.уреди. Идват на място и ги взимат. Трупам точки и засаждат дръвче срещу тях.

# 737
  • Пловдив
Малката библиотека годна ли е за употреба, ако да дали може снимка?

Работещ хладилник сме носили в ЦНСТ за умствено изостанали до СОУ Черноризец Храбър. Та може да проверите дали някое ЦНСТ има нужда, ако работи.

# 738
  • Пловдив
Оставяте до казаните за боклук и до половин час някой ги е отнесъл.

# 739
  • Пловдив
Музеят в Крумово целогодишно ли работи?

# 740
  • Някъде там
Здравейте. Знаете ли, има ли къде да ми гравират естествена кожа портфейл в рамките на деня или поне до следващия ?
Ползвала съм услугите на Връх, ама съм купувала от тях портфейл. Звъннете има телефон, може и да ви свършат тази услуга.  https://vrhbg.com/
Благодаря,  вече бяхме намерили друго, но си го запазвам за слесващ път.

# 741
  • Пловдив
Като имам нещо, което не ми трябва, но годно за употреба, го пускам в групата " За без пари" във ФБ. Веднага си намира стопанин.

И аз с въпрос: откъде да купя стабилизираща лента за оранжерия? Складове, фирми, продаващи найлон? Нещо не мога да намеря. Излизат ми само онлайн варианти.

# 742
  • Пловдив
Дали в Алати, Практикер, Бриколаж няма да предлагат? Може да видите дали има в сайтовете им

# 743

Общи условия

Активация на акаунт