Къде в Пловдив??? - 110

• 26 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
От къде си купувате хубаво месо пиле и телешко (кайма) в Пловдив? Ако е в района на Кършията или център, ще съм ви благодарна да ме насочите?
Пилешко купувам от Била, харесва ми.
Телешко и кайма от Хеликом на бул. България", до Трето РПУ, между  Брингто и магазин тип за 1 лев.

# 706
От къде си купувате хубаво месо пиле и телешко (кайма) в Пловдив? Ако е в района на Кършията или център, ще съм ви благодарна да ме насочите?
Пилешко купувам от Била, харесва ми.
Телешко и кайма от Хеликом на бул. България", до Трето РПУ, между  Брингто и магазин тип за 1 лев.
Благодаря ви, онзи ден го мернах този Хеликом и ще го пробвам и аз.

# 707
Въпросът ми не е точно за "къде в Пловдив", но не се сетих къде е по-подхоящо място да попитам.
Има ли пътували скоро по магистралата Пловдив - София? Как е пътят? Има ли голямо задръстване? Има ли обходен маршрут? Проходим ли е с ниска кола, защото последния, по който пътувах беше почти непроходим. За колко време стигнахте до София или обратно до Пловдив?
Трябва да пътуваме до София по работа, да я свършим, да се върнем и на следващия ден да сме на работа... и не зная колко часове максимално да предвидя.

# 708
  • Пловдив
В петък пътувах до летището в 6 сутринта, нямаше проблеми, отидохме за час и малко. Върнахме се снощи, в 21 тръгнахме от София.  За същото време.

# 709
В петък пътувах до летището в 6 сутринта, нямаше проблеми, отидохме за час и малко. Върнахме се снощи, в 21 тръгнахме от София.  За същото време.
Ние трябва да отсъстваме минимално от работа - да тръгнем по обяд... и да се върнем вечерта. Ангажиментът ни е в кв. Манастирски ливади.

# 710
В района на мол Пловдив, Марково тепе, главната, Капитан Райчо, кичука има ли магазинчета, в които продават насипно кафе и го смилат?

# 711
В началото на Авскентий Велешки,срещу Дома на културата имаше едно старовремско магазинче за кафе. Ароматът на прясно смляно кафе се разнасяше пред вратата му. Дали още е там не знам,не съм минавала скоро.

# 712
Няма го вече....На негово място се е извисил скелета на нова кооперация много бързо...
А Хеликом има и в Кичука, на Стефан Стамболов, малко след пресечката за към Слънчевите лъчи, като идваш от Камео/ла.

# 713
В началото на Авскентий Велешки,срещу Дома на културата имаше едно старовремско магазинче за кафе. Ароматът на прясно смляно кафе се разнасяше пред вратата му. Дали още е там не знам,не съм минавала скоро.
Точно заради този опияняващ аромат търся такиви магазинчета.

# 714
  • Пловдив
В събота бяхме до София Бъкстон, на отиване нямаше движение. Мотахме се няколко часа в Икеата, след като си свършихме работата и се прибрахме. Нямаше ремонти по магистралата.

# 715
  • Пловдив
Няма големи задръствания по магистралата. В района на Пазарджик сменяха мантинели преди 10 дни и на едно място асфалтираха, но нямаше тапи.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 06:55 от dundi73

# 716
  • Пловдив
За пилешко месо ми препоръчаха магазин Гурме тепе, но аз не съм го пробвала.
Има и един магазин в уличката вляво от Софармаси преди Новотела. Някога там беше Фотопавилон. Карат във вторник и петък и на мен много ми харесва месото.

За кафе препоръчвам специализирания магазин до мексиканския ресторант Сомбреро до Мол Пловдив. Не съм взимала смляно (друго кафе купуваме оттам), но колежката ми е казвала, че мелят. Дано да не подвеждам.

# 717
В подлеза на ПУ имаше магазинче за кафе, сякаш беше още там преди няколко месеца, като минавах (или поне с такова впечатление останах).

# 718
  • Пловдив
Дайте ми сега акъл: в събота има концерт в зала Сила...къде да паркирам?- не искам в Сила после се излиза адски бавно.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:20 от k sh

# 719
За пилешко месо ми препоръчаха магазин Гурме тепе, но аз не съм го пробвала.
Има и един магазин в уличката вляво от Софармаси преди Новотела. Някога там беше Фотопавилон. Карат във вторник и петък и на мен много ми харесва месото.

За кафе препоръчвам специализирания магазин до мексиканския ресторант Сомбреро до Мол Пловдив. Не съм взимала смляно (друго кафе купуваме оттам), но колежката ми е казвала, че мелят. Дано да не подвеждам.
Благодаря ви за насоките. ще ги проверя.

Общи условия

Активация на акаунт