Къде в Пловдив??? - 110

• 26 680
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Къде има качествени детски халати за баня? Размер 128см ми трябва. Дали ще има в магазина на Мария Луиза?

# 691
Ако няма провери в Гранда, на първия етаж, в ляво от ескалаторите. А този размер го има със сигурност във Вис Виталис.

# 692
Здравейте!
Къде ще ме изпратите да търся плочки за баня и кухня? Да има голям избор на цветове, дебелини, цени и да предлагат изготвяне на проект.

Аз препоръчвам Вип Керамика на бул.6-ти Септември. Изготвят и проект.

# 693
Халати на Аглика имат моите деца, от сайт са, защото държах на определен десен, но иначе съм ги виждала в голямото Лекси к в Метро.

# 694
Според вас къде мога да намеря този препарат за почистване на сребро?

# 695

Скрит текст:
Наличен за онлайн поръчка в Баухаус
https://bauhaus.bg/preparat-za-pochistvane-na-srebro-max-cleaner/p/64460

# 696
Къде в Смирненски може да ми опаковат подарък?

# 697

В МОЛ Пловдив?

# 698
  • Пловдив

Купувала съм го от подлеза на Тримонциум,  от магазина за кристали тип Сваровски. Но не знам,  дали още е там.

# 699
  • Майничка
В подлеза на Тримонциум вече няма магазин на Сваровски.

# 700
В ДМ също опаковат. Но може би неща, които са купени от тях. Но, ако част от подаръка ще е от ДМ, едва ли ще откажат да опаковат.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 16:25 от dolce miele

# 701
Купих детско люлеещо дървено конче. Бая обемисто е. В кой магазин опаковат?

# 702
  • Майничка
Проверете в най-близкия цветарски магазин. А ако транспортът не е проблем, закарайте го направо на "Отец Паисий", в бутика срещу р-т "Смокини".

# 703
Момичета, пак идвам да питам.. От къде си купувате хубаво месо пиле и телешко (кайма) в Пловдив? Ако е в района на Кършията или център, ще съм ви благодарна да ме насочите? Също така има ли място, където да приготвят хубава риба и стекове и да можеш да си вземеш за вкъщи?
От години се лутам в търсене на такива места, за качествена храна и не мога да разбера, аз ли съм претенциозна или просто нивото е такова...
В София посещавам доста такива места, където можеш да се храниш здравословно и вкусно и да си вземеш за вкъщи, но тук до сега не съм открила такава комбинация.
Изключвам пазара на Гребната (кулинарен магазин), където за лаврак на скара платих 45 лв...преди година и повече не съм посещавала. Всичко беше изключително скъпо.

# 704
  • Пловдив
Къде има качествени детски халати за баня? Размер 128см ми трябва. Дали ще има в магазина на Мария Луиза?
В магазинът на Яна Панагюрище, на ул. Иван Вазов, срещу библиотеката.

Общи условия

Активация на акаунт