Къде в Пловдив??? - 110

• 26 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Може ли сега през ноември да се закупи ученическа карта за градски транспорт за декември? И месец за месец ли се купуват или може и за по-дълъг период?

# 721
  • Пловдив
Мисля, че може  - за месец, за три, шест, година...

# 722
  • Майничка
Може за 3м.

# 723
  • Пловдив
Може.
Аз обичайно взимам карти за 3 месеца напред на отделни пластики.

Паркиране е вариант в карето около МОЛ Марково тепе.

# 724
Дайте ми сега акъл: в събота има концерт в зала Сила...къде да паркирам?- не искам в Сила после се излиза адски бавно.

Вариант е зад Стоматологичния факултет, в в уличките в района, МОЛ Маркова тепе, на ул. Иван Вазов.
Последно бях паркирила на Иван Вазов за да не обикалям да търся места. Платих си синя зона за час, че бях подранила.

# 725
  • Пловдив
В района на мол Пловдив, Марково тепе, главната, Капитан Райчо, кичука има ли магазинчета, в които продават насипно кафе и го смилат?
Лятото минах през една уличка над писоарите на главната и ми направи впечатление силният аромат на кафе. Сега се порових в нета, на ъгъла на ул. Абаджийска се пада, пише, че има над 20 вида кафе.

https://www.google.com/maps/place/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD … MDSoASAFQAw%3D%3D

# 726
Момичета, започвам да се отчайвам. Някой   има ли представа къде е сега Симона, която беше фризьор в Пъзел-Тракия?
Детето се чувстваше страхотно при нея и все пита за нея, но там не ни казаха нищо по въпроса с липсата ѝ последните (май)3 месеца.

# 727
Момичета, започвам да се отчайвам. Някой   има ли представа къде е сега Симона, която беше фризьор в Пъзел-Тракия?
Детето се чувстваше страхотно при нея и все пита за нея, но там не ни казаха нищо по въпроса с липсата ѝ последните (май)3 месеца.
В салона в Каршиака е. Излиза на снимка като отбележиш него. И ние специално от Тракийския пъзел вече ходим в Каршиака, заради нея, моето дете също много я харесва.

# 728
Много, много, много благодаря Little Monster ❤️

# 729
  • под тепетата
Къде мога да си купя триангел в реален магазин? За интернет няма време.

# 730
  • Пловдив
В Джъмбо съм виждала, но последно преди година, след това не съм обръщала внимание.

# 731
  • под тепетата
Благодаря!

# 732
  • Някъде там
Здравейте. Знаете ли, има ли къде да ми гравират естествена кожа портфейл в рамките на деня или поне до следващия ?

# 733
Здравейте. Знаете ли, има ли къде да ми гравират естествена кожа портфейл в рамките на деня или поне до следващия ?
Ползвала съм услугите на Връх, ама съм купувала от тях портфейл. Звъннете има телефон, може и да ви свършат тази услуга.  https://vrhbg.com/

# 734
Имаме за изхвърляне стар хладилник, маса и малка библиотека .
Как да постъпим, къде и към кого да се обърнем?

Общи условия

Активация на акаунт