Къде в Пловдив??? - 110

• 26 699
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
В Лекси салатите са ок /за разлика от топлата им витрина/, от БББ също взимам салати, но няма разнообразие.

# 661
Има един магазин, който предлага само салати. Отстрани на Халите се намира. Преди беше на Ритон, сега не знам. От там съм зареждала добри.

# 662
В коя верига магазини има хубави салати / на витрина или не/ ?
витрината за готова храна в Куфланд /Южен/, но не вътре ва магазина, а тази, която е отвън. Не си спомням името. Но и там цените си ги бива.
Мисля, че е RepEat, както и в магазина на "Пещерско шосе".

# 663
  • Пловдив
Салатите в Лекси ми харесват. Има и разнообразие.
Освен това купувам хубави салати от готовата храна на Брезовска, срещу Кауфланд. Но са асортиментът е малък. Иначе цената е много добра.
Тенджера под налягане купих днес от Руския пазар. Случайно ми хрумна и имаше.

# 664
  • Пловдив
Здравейте!
Обмислям прибиране от Цигов чарк с автобус по някое време през седмицата.
Лутам се в интернет... Някакъв невалиден телефон на автогара Батак и коментари във ФБ групата на Батак, че линията два пъти дневно Батак-Пловдив е спряна....
Евентуално могат да ме закарат с кола до Батак или до Ракитово.
Но има ли изобщо от някъде до Цигов чарк автобус до Пловдив?!

# 665
Да ми препоръчате от кой магазин да разгледам мъжки чанти от естествена кожа на  рамо  за мъжа ми и за през рамо, за отпред или отзад за сина.

# 666
Вижте на Главната в магазин Президент. Мисля че са български. Купувала съм си колан от тях и останах доволна, и цените им са добри.

# 667
  • Пловдив
Някой може ли да сподели отново разписанието на автобусите от София до Пловдив? На Юнион Ивкони го виждам онлайн, но не запомних кои други фирми имат курсове от София.

# 668
Да ми препоръчате от кой магазин да разгледам мъжки чанти от естествена кожа на  рамо  за мъжа ми и за през рамо, за отпред или отзад за сина.
Може да погледнете и в Гранда на първи етаж, магазина с чантите, където си е там от години от лявата страна като се влиза, в крайна лява редица
Скоро купувах мъжки портфейли, чантите не погледнах

# 669
  • под тепетата
JID, Пещера - Пловдив има влак.

# 670
  • Пловдив
JID, автобус за Велинград

# 671
  • Пловдив
dundi,
 не съм сигурна Велинград-Пловдив автобусите от къде минават... на автогара Юг никой не ми вдига, но ще проуча, имам малко време.
bilqna,
само дето от Цигов чарк до Пещера е малко по-далеч и не зная дали ще успея да навия някой да ме "метне" до там. Иначе си харесах час за влак от разписанието.

Благодаря ви за идеите и на двете!
Flowers Hibiscus

# 672
  • Майничка
Да ми препоръчате от кой магазин да разгледам мъжки чанти от естествена кожа на  рамо  за мъжа ми и за през рамо, за отпред или отзад за сина.
В Гранда, на първия етаж, в големия магазин за кожени изделия и дамски чанти. Мисля, че са турски.

# 673
Здравейте!
Къде ще ме изпратите да търся плочки за баня и кухня? Да има голям избор на цветове, дебелини, цени и да предлагат изготвяне на проект.

# 674
  • Пловдив
На голямоконарско шосе Тед Керамика.

Общи условия

Активация на акаунт