Къде в Пловдив??? - 110

• 26 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Атлант. И направо занесоха на депото за отпадъци на Чистота на Даме Груев.

# 16
А колко струва? Ориентировъчно?

# 17
  • Тра-ла-ла
Някакви координати на Атлант?! Излиза ми  една, която е транспортна фирма и за преместване

# 18
Точно те са. Зависи от размерите. И от етаж, разстояние в града... Най-добре се свържете и питайте. Не помня точно, че беше преди поне година. Другия вариант е да питате Чистота, но пък там мисля ще чакат долу на адреса в някакъв ден в бъдещето и ще трябва сами да го сваляте.

# 19
  • Тра-ла-ла
На мен ми трябват мъже да вдигнат и изнесат дивана от нас в удобно за мен време. С Чистотата ще се вкарам в приключение в работно време, че и помагачи да ангажирам.

# 20
Някой в миналата тема питаше за хубаво месо. В Тракия, комплекс Олимпия Сити има един хранителен магазин, който предлага месо на месарница Звезда. Вече няколко пъти взимам оттам кайма, свинско и готови кюфтета. Много ми харесва. Прясно и вкусно. Кюфтетата са ми една идея по - солени. На самия магазин с неонов надпис пише, че предлагат от Звезда. Иначе на Богомил 62 си има собствен магазин месарницата с по - голямо разнообразие на продукти. До там не съм стигнала още. От Садово и аз сякаш не съм много доволна вече.

# 21
  • Варна
Здравейте!

Има ли магазин в Пловдив с по-голям избор на ученически раници?

# 22
  • Пловдив
Вчера видях в Ориндж, обаче цените не ми харесаха -над 150лв за обикновена платнена раница с евтини ципове. Може и да имаше по-добри-бяха наблъскани една до друга и не съм гледала всички.
Качествена раница сме взимали от търговския център преди Гранда, на втория етаж.

# 23
И от книжарница Джулия на Антим I сме взимали хубави раници назад в годините.

# 24
  • Пловдив
Здравейте!

Има ли магазин в Пловдив с по-голям избор на ученически раници?
Зависи колко голямо е детето. За по- малките в книжарница Джулия има разнообразие.
За по- големите в спортните магазини. На моите съм купувала Under armour от Спорт депо и още са здрави,
ползват ги вече за фитнеса.

# 25
  • Пловдив
Избор на раници Габол има в магазина над ДМ на Капитан Райчо.

# 26
Магазин Сиси се казва магазинът, купуваме втора раница от него (за другото дете), Габол, както и по-голямата част от съучениците на малкия са с раници от там.

# 27
  • Пловдив
Сега се сещам, че сестра ми купи много хубава раница за 1-ви клас преди около месец от тук https://www.ozone.bg/instantsearchplus/result/?q=%D1%80%D0%B0%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 28
Здравейте, къде в Пловдив мога да си купя красив, стилен и качествен бански?

# 29
  • Пловдив
Аз харесвам банските на Триумф. Страхотно качество.

Общи условия

Активация на акаунт