Къде в Пловдив??? - 110

• 26 657
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Моята дъщеря ще е осми клас, ще трябва да търсим някаква подходяща раница и ние (която тя да одобри). На Габол има ли подобни или са по-детски като визия?
Какви варианти за транспорт от София за Пловдив има в часовете след 18 ч? Даже след 18,30 ч? Почти нищо не открих (най-подгодящо беше автобус на Арда Тур май в 20,30 ч и влак около 18,45 ч или нещо подобно).🤔
Някой в предишна тема беше пуснал снимки от разписанието от София към Пловдив (естествено, пак не успявам да открия къде са). Възможно ли е наистина да няма автобус към Пловдив в 19 ч или 19,30 ч?🙁

# 31
  • Пловдив
Относно пътуването с късните влакове имайте предвид, че в неделя някои от тях тръгват от гара Филипово.
Ако ще пътува тогава, по- добре проверете предварително на информация. Че преди няколко месеца синът ми  изтърва влака, докато си чакаше на Централна гара.

# 32
Моята дъщеря ще е осми клас, ще трябва да търсим някаква подходяща раница и ние (която тя да одобри). На Габол има ли подобни или са по-детски като визия?
Какви варианти за транспорт от София за Пловдив има в часовете след 18 ч? Даже след 18,30 ч? Почти нищо не открих (най-подгодящо беше автобус на Арда Тур май в 20,30 ч и влак около 18,45 ч или нещо подобно).🤔
Някой в предишна тема беше пуснал снимки от разписанието от София към Пловдив (естествено, пак не успявам да открия къде са). Възможно ли е наистина да няма автобус към Пловдив в 19 ч или 19,30 ч?🙁

Явно само в петък има от 19, а в другите дни има от 20 часа, тръгват навярно от Централна автогара в София. Снимката е от ФБ

# 33
В делничен ден ще е и ще е от София към Пловдив. Ако се наложи да се пътува с влак до Пловдив, вероятно ще трябва да се има предвид съобщението на сайта на БДЖ, че може да има забавяне, промяна на расписанието...🙄
Кло, благодаря! А това разписание знаеш ли на коя фирма е? Опитвам се да разбера дали има и друг автобус в 20 ч освен този на Арда Тур.
Исках да попитам и дали автобусите София-Пловдив спират някъде преди гарата? Помня, че съм слизала до ДКЦ 2, което би било по-удобно.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 19:31 от dolce miele

# 34
  • Пловдив

Провери Метро - автобусите са за Истанбул , но спират и в Пловдив.  Ето сайта :

https://metrobulgaria.bg/bg/schedule

# 35
Раници красиви съм виждала и в магазините на Estil, a ако не бъркам май пак са на Gabol . А откакто немския Амазон доставя безплатно до България,изборът доста се разширява.

# 36
Някой в миналата тема питаше за хубаво месо. В Тракия, комплекс Олимпия Сити има един хранителен магазин, който предлага месо на месарница Звезда. Вече няколко пъти взимам оттам кайма, свинско и готови кюфтета. Много ми харесва. Прясно и вкусно. Кюфтетата са ми една идея по - солени. На самия магазин с неонов надпис пише, че предлагат от Звезда. Иначе на Богомил 62 си има собствен магазин месарницата с по - голямо разнообразие на продукти. До там не съм стигнала още. От Садово и аз сякаш не съм много доволна вече.
Точно тази месарница ми е в списъка да я пробвам. Благодаря

# 37
  • Пловдив
А това разписание знаеш ли на коя фирма е?...
Исках да попитам и дали автобусите София-Пловдив спират някъде преди гаратя?
Това е на Меритранс.
Спира на моста на ВХВП от северната страна, на спирката преди бензиностанцията. Малко след кръстовището на "В. Априлов" и "България".

# 38
Благодаря! Преди спираха и малко по-надолу към гарата. Но нямам идея какво се случва на В. Априлов и откъде минават автобусите към гарата...

# 39
Здравейте, търся да си купя хубаво двойно легло за спалня. Държа да изглежда добре и да е здраво.

# 40
  • Пловдив
Здравейте, търся да си купя хубаво двойно легло за спалня. Държа да изглежда добре и да е здраво.

Препоръчвам континенталните легла от Jysk:

Следете за промоция (стига да ви е възможно да изчакате)

# 41
Не е ли твърде високо това легло?

# 42
Благодаря! Преди спираха и малко по-надолу към гарата. Но нямам идея какво се случва на В. Априлов и откъде минават автобусите към гарата...
Автобусите от София на “Меритпанс” (постнатото по-горе разписание) освен на “Захарна фабрика” спират и на  спирката на “ресторант  Стадиона” на “Васил Априлов” или на тази пред Второ ДКЦ.

# 43

Препоръчвам континенталните легла от Jysk:

Следете за промоция (стига да ви е възможно да изчакате)

Гледах ги и аз и мъжа ми нещо изкоментира за височината. Не ни е спешно, поне от година се каним да сменяме сегашното.
Искам този път да се постарая и да избера нещо, което след 5 години пак ще ми е удобно и ще харесвам. За справка, сегашното е Виденов, простирахме се според чергата. Вече искаме по-хубаво.
Това удобно ли е за ежедневно ползване? За красивото, красиво е, харесвам го.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:50 от Фрезия

# 44
Pans, благодаря!
Къде мога да намеря подправка салвия (градински чай)?

Общи условия

Активация на акаунт