Къде в Пловдив??? - 110

• 27 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Паяка от 8, онези с фишовете от 6 JoyJoyJoy
Пред нас една сутрин бяха налепили фишове с час 6.20. Инцидентно, но се случва и паяк минава в неделя в 9 сутринта.

На мен две гинеколожки ми изискват цитонамазка и мкробиология да изследвам само в Торакс. Никога повече не бих пуснала в Селена.
Не съм носила в стандартна лаборатория.

# 226
Паяка от 8, онези с фишовете от 6 JoyJoyJoy
Пред нас една сутрин бяха налепили фишове с час 6.20. Инцидентно, но се случва и паяк минава в неделя в 9 сутринта.

На мен две гинеколожки ми изискват цитонамазка и мкробиология да изследвам само в Торакс. Никога повече не бих пуснала в Селена.
Не съм носила в стандартна лаборатория.
Селена пращат към Писанец, онзи ден прекарах около 3 часа чакайки да ми махнат конци и идваше човек от Писанец и взимаше проби..

# 227
На Пещерско шосе до ПГЕЕ има заведение, където продават пица и други неща (преди там беше "Савана"), както и гръцки ресторант. Как се казват, че не можах да видя добре и с какво работно време са?
Също така, Gelateria e Caffeteria Toscana добро място ли е за почерпка за рожден ден и горе-долу на какви цени са парчетата торта?
И последно, можете ли да препоръчате нотариус за декларация за пътуване в чужбина на дете и ориентировъчно на каква цена е?
Днес си купих билета за София от офиса на Карат-С. Изненадах се, че е като касова бележка.🙂

# 228
Нотариус в сградата на Главболгарстрой на ул. Гр. Данов , има няколко помощник- нотариуси и става бързо. Под 10 лв ( или нещо около тази сума,преди година - две).
Предполагам всеки би свършил работа. Двамата родители,акта за раждане на детето. На нас ни завериха нотариално и акта за раждане,да не носи оригинал. И после направете копие на документа ( пълномощното ) за да оставите,ако Ви поискат на границата.

# 229
  • Пловдив
Как в неделя паяк??? Айййй...ужаса е пълен.
А колко вида ограничения са освен синя зона?

Гръцкият ресторант не е ли Тавернаки?

# 230
  • Deutschland
В Пловдив има ли някъде от онова брашно Йозбашак? Искам да си взема пакет за проба, след толкова хвалби във кулинарните ФБ групи.

# 231
  • Пловдив
В Пловдив има ли някъде от онова брашно Йозбашак? Искам да си взема пакет за проба, след толкова хвалби във кулинарните ФБ групи.

Виждала съм го в магазина за турски стоки на Събота пазар.

# 232
Ако някой скоро си е поръчвал кухня Ирим, може ли да сподели от кой техен дистрибутор в Пловдив е останал доволен.

# 233
Брашното го има в повечето турски магазини.

# 234
  • Пловдив
Как се носят изследванията в Торакс -нормално като в друга лаборатория, или има друг ред?
Носих и аз микробиология в Бодимед, но имам съмнения в резултата. Сега пия антибиотик, но контролата ще я занеса в Торакс, ако свободно може да се носи там.

# 235
Ако някой скоро си е поръчвал кухня Ирим, може ли да сподели от кой техен дистрибутор в Пловдив е останал доволен.
Поръчахме от Практис,защото три пъти годишно правят намаление 20 процента,вкл.и на Ирим кухните .
От завода бяха объркали една плоскост,смениха ни я след време( 2-3 месеца,когато забелязахме грешката. ).
Отидохме в деня на намаленията с готови номера на шкафовете и поръчахме.  Дойдоха за седмица- две.
Доволни сме.

Моля,някой ако има разписание на автобусите от София за Пловдив- централна гара или автогара Юг ( сутринта и преди обед ) да го сподели .  Благодаря!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 09:38 от Трапезица

# 236
Ние поръчаме от Практикер. И при нас имаше объркана плоскост и я смениха без проблем.

# 237
  • Пловдив

Моля,някой ако има разписание на автобусите от София за Пловдив- централна гара или автогара Юг ( сутринта и преди обед ) да го сподели .  Благодаря!
Карат С

# 238
Поръчахме от Практис,защото три пъти годишно правят намаление 20 процента,вкл.и на Ирим кухните .
От завода бяха объркали една плоскост,смениха ни я след време( 2-3 месеца,когато забелязахме грешката. ).
Отидохме в деня на намаленията с готови номера на шкафовете и поръчахме.  Дойдоха за седмица- две.
Доволни сме.

Моля,някой ако има разписание на автобусите от София за Пловдив- централна гара или автогара Юг ( сутринта и преди обед ) да го сподели .  Благодаря!
Качени са в първия пост на темата

# 239
Благодаря Ви !

Как се носят изследванията в Торакс -нормално като в друга лаборатория, или има друг ред?
Носих и аз микробиология в Бодимед, но имам съмнения в резултата. Сега пия антибиотик, но контролата ще я занеса в Торакс, ако свободно може да се носи там.
Съвсем свободно се носи в Торакс,н регистратурата ще ви я приемат и регистрират. Резултатите са онлайн

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 13:33 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт