Къде в Пловдив??? - 110

• 26 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Къде в Пловдив може да се закупят

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 02:31 от Noren

# 586
Че то има ли такива някъде?

# 587
Дайте препоръка къде да оставя за ремонт кафемашина Dolche Gusto.

# 588
  • до най-прекрасния мъж
Къде могат да намеря някакво разнообразие от боти Скечърс? Харесах няколко модела, но всичко е онлайн, в Дайхман има един модел само. С особен крак съм и искам да меря на място, не ми се занимава с доставки и връщане, нямам това време.
Благодаря

# 589
  • Майничка
В магазина им в мол Марково тепе? Има някакви боти и в магазините на Главната, с/у Халите и преди стълбичките на Каменица.

# 590
Къде могат да намеря някакво разнообразие от боти Скечърс? Харесах няколко модела, но всичко е онлайн, в Дайхман има един модел само. С особен крак съм и искам да меря на място, не ми се занимава с доставки и връщане, нямам това време.
Благодаря
В спорт депо също предлагат марката. Вижте в сайта какво има,да не се разказвате напразно.

# 591
Стори ми се интересна идея за хора,които харесват да рисуват и обичат природата,от Фейсбук страницата на Култура в Пловдив

Първата работилница по научна илюстрация в Пловдив стартира на 1 ноември

Под ръководството на художничката и научен илюстратор Деница Пенева в Природонаучния музей ще се проведе.„Рисуване на земеродно рибарче“

Регионалният природонаучен музей – Пловдив и Дружеството на анималисти, флористи и научни илюстратори (ДАФНИ) обявяват първата по рода си в града, работилница по научна илюстрация – „Рисуване на земеродно рибарче“.
Събитието ще се проведе на 1 ноември 2025 г. от 11:00 ч. в изложбената зала на музея, под ръководството на художничката и научен илюстратор Деница Пенева. Тази специална работилница ще разкрие пред участниците тайните на научната илюстрация – изкуство, което съчетава прецизността на науката и изразителността на художественото майсторство. Темата „Рисуване на земеродно рибарче“ ще даде възможност на желаещите да се потопят в света на една от най-пъстрите и вдъхновяващи птици в България.
Работилницата е подходяща за възрастни и за деца над 13 години, без значение от предишен опит. Необходим е само интерес към природата и желание за творчество. Всички участници ще работят с професионални материали – висококачествени акварелни бои и специална хартия, осигурени от организаторите.
Продължителността на работилницата е 3 часа, таксата за участие е 35 лв.
Местата са ограничени. Необходимо е записване, което може да бъде направено на телефон +359 876 025 278.
С тази инициатива Пловдив поставя началото на нова традиция – творческа среща между науката и изкуството, която събужда любопитството и любовта към природата. Събитието е първа стъпка в създаването на поредица от инициативи, чрез които Регионалният природонаучен музей – Пловдив ще даде възможност на посетителите да опознаят природата по един нов, вдъхновяващ и творчески начин.

# 592
  • Пловдив
Намират ли се все още противогрипни ваксини по аптеките?
И може ли да бъде поставена в кабинет различен от този на ЛЛ?

# 593
А дали ще има нещо друго организирано в Природонаучния музей за 1-ви ноември? Безплатен вход за децата или пък намалени такси за билети за посетителите? Имам спомен, че преди години имаше нещо такива, но не мига да се сетя дали беше на всяко първо число от месеца или конкретно за 1.11.

# 594
Тази седмица взех без проблем инжекционна ваксина, може и на късмет дс е било, но вярвам, че може да откриете. Освен при лл, може да отидете и до имунизационния кабинет в РЗИ. Поставят ги безплатно.

# 595
ММ си купи от Марешки в четвъртък. ЛЛ я постави. Имало е много налични в аптеката им на колелото на Панаира.

# 596
  • Пловдив
В РЗИ ще поставят безплатно закупена от мен, правилно ли разбирам?

# 597
В РЗИ ще поставят безплатно закупена от мен, правилно ли разбирам?
Да

# 598
Според инфо от ФБ- на 01.11 ще има организирано рисуване на земеродно рибарче, но доколкото виждам има такса участие 35 лв.
Но можете да се възползвате от безплатни посещения всеки първи четвъртък от месеца – за учащи, пенсионери и деца до 7 години, не само в този но и в другите Пловдивски музеи и в градските галерии.

# 599
  • Пловдив
Днес търсихме назална ваксина против грип, от всякъде получихме различна информация.
Накратко: няма или са изчерпани. Обиколихме в няколко обекта на Марешки, но свършили.
Изморихме се и се отчаяхме. Явно няма да се доберем до ваксина. Назалната ни я препоръча педиатъра и заради това търсим нея.

Инжекционни имаше преди обяд в Гален на България.

Общи условия

Активация на акаунт