Издължаващо огледало

• 762
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,никъде в интернет не открих да се продава издължаващо огледало.В салона в който ходя имат такова на вътрешната си врата,случайно видях и в един офис на Спиди в друг град,но беше много тясно,а искам да си закупя такова.
Дали някой е запознат откъде може да се купи?

# 1
Аз без да искам бях взела такова от Джъмбо. Колкото по-отдалеч се гледаш, толкова по-слаб и висок изглеждаш Grinning От най-евтините модели беше.

# 2
Аз без да искам бях взела такова от Джъмбо. Колкото по-отдалеч се гледаш, толкова по-слаб и висок изглеждаш Grinning От най-евтините модели беше.

Моето от Джъмбо е обратното, колкото повече се отдалечаваш, толкова по-дебел и нисък изглеждаш.
Smile
Евтините модели обикновенно са така - проверете в Джъмбо

# 3
Щом в Джъмбо има би трябвало да правят и по поръчка,тк бих искал да е красиво.Ще
Проверя след малко там
Много благодаря

# 4
За какво служи подобно огледало? Да се заблуждава човек,че е висок и строен? Или да заблуждавате клиенти в магазин за дрехи,че изглеждат добре?

# 5
За какво служи подобно огледало? Да се заблуждава човек,че е висок и строен? Или да заблуждавате клиенти в магазин за дрехи,че изглеждат добре?
То не е като тези абстрактните огледала.Така е направено сякаш леко те снимат отдолу и служи най-вече за снимки.
Естествено е за професионална употреба,а не да си въобразяваш каквото и да било:)

Общи условия

Активация на акаунт