Качествени плажни чанти, чадър и хавлии?

• 186
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам препоръки за наистина качествени плажен чадър, плажна чанта и хавлии.
Писна ми всяка година по средата на почивката да ми се къса чантата или да ми се чупи чадъра.
Също, искам да подновя плажните хавлии. Искам да съхнат сравнително бързо и да не са от онези, по които пясъкът направо залепва. Имам едни стари от 20-25 години - бързо съхнат, меки и по тях не залепва пясък. Много са качествени, но вече ужасно избеляха. Купувам нови - много красиви, много приятни като лежи на тях човек, но пясъкът направо е като залепен. Тупаме, тръскаме и понякога дори след пералня се намира по малко пясък по тях.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 18:20 от Moderator (Nikol)

# 1
За чадъри нямам идея, наистина се чупят ужасно. Ходим на бийч барове и така не се налага да носим наш чадър.
Плажна чанта последните 10 години съм купувала 2 пъти. Един път от някакво магазинче в Обзор преди 10-на години, не е мръднала. Другата ми е от веригата Немски магазини, просто ми трябваше още 1, защото сме 3-ма с детето и в една не ми се събират нещата. Всъщност на плаж се мъкнем и с още 1 чанта (тип хладилна), там си държа слънцезащити, резервни бански и някакви други неща, които уж трябва да са на малко по-хладно. Нея пък си я бях купила от Билла.
Що се отнася до кърпите - ползвам такива на Pierre Cardin (от Айко), не съм забелязала да лепят пясък. Те са от плътна материя, аз такива харесвам, а не тези тънките, евтините. Относно съхненето - съхнат си нормално, сега на морето даже ги прах на пералня вечер 1-2 пъти, на другата сутрин си ми бяха абсолютно сухи.

Общи условия

Активация на акаунт