⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 621
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Е как да не изглежда?
 На мен си ми прилича отвсякъде

Още преди да обявят етноса му, разбрах, че е ром.
И за мен си личи отвред както се казва JoyGrinning

# 241
И Ренета съм убеден, че го забеляза веднага като го е видяла, но реши да влезе с “мислех, че си екзотичен” да бе добре 😂

# 242
Довечера – „Спокоен съм, спокоен съм...Кое не ми харесваш на мене, а му харесА на него?“

# 243
"ареса на него" 😁

# 244
  • София
Марсел не ми допада - държи се прекалено директно и грубовато, което по-скоро отблъсква, отколкото да впечатлява. Липсва му финес и интелигентност в изказа, нищо загадъчно няма в него. Държи се така, сякаш постоянно е на нож, рязък, избухлив и лишен от елементарни маниери.

# 245
И е кинта и 60. Една глава по-нисък от другите.

# 246
Ох, като казахте кинта и 60.. Наскоро гледах филм /Материалистите/, в който доста обстойно се дискутираха ниските мъже.

# 247
Радослава е като Косарчето от Ергенът 4. Същият манталитет. Чефо е вътре за шоу и екранно време. Марио ми е най-загадъчен като образ. Хем му се иска нещо, хем не му стиска...Когато Ванеса го избра, чак не му се вярваше, че такава Барби е насочила вниманието си към него. После взе да се извърта, да търси симпатиите на зрителите, да се обяснява...Има нещо хлъзгаво и манипулативно в него. Доброто възпитание и образование, както и това, че е актьор, много му помагат да бъде един положителен образ.  Винаги ме е дразнело, когато се заговори за различията  - в случая Асен, и колко широкоскроени са всички, а всъщност е поза и желание да се харесаме. На всички е ясно, че една птичка пролет не прави.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 18:14 от Карла_Карла

# 248
  • София
Еее къде пък сравнявате КоЗара с Радослава… Извън диалекта, Косето е класи над Радослава. Последната е доста вулгарна.

# 249
  • София
Косара и класи?

# 250
Косара СмуЧитУ и класа...развеселена съм.

# 251
На мен и Марио ми прилича на ром. Носът му е специфичен. Прилича на тия рударите , влашките цигани. Те се българеят или руманеят. Не се признават за цигани. За Бай Тошо се е смятало , че също е наследник на този клан цигани. Те имат едни особено носове

# 252
Довечера – „Спокоен съм, спокоен съм...Кое не ми харесваш на мене, а му харесА на него?“
Това са реплики от различни ситуации. При първата ("Спокоен съм...") той е с потник и до него са Ники и Божин. При втората е с друга дреха и до него е Жени. Wink

# 253
Скрит текст:
Това са реплики от различни ситуации. При първата ("Спокоен съм...") той е с потник и до него са Ники и Божин. При втората е с друга дреха и до него е Жени. Wink
Така, така, Марсел пак ще е героят на вечерта SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 254
Агресивен селянин със самочувствие, това не е никак добра комбинация
Може да не е толкова на печено положението, а само да е такъв монтажът

Общи условия

Активация на акаунт