⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
МарсеЛЬО прекали, вече загуби и малкото надежда която имаше да се реабилитира.
Тоя скандал вчера го закопа, отвратително поведение на точно див селянин, диво село, неизлязло от джунглата и от неандерталската ера.
И всеки епизод тоя човек е с чашката и пие...бляк 🤢
Вече ми е на дъното, а и под него, дано да отпадне днес, въпреки че не ми се вярва...
Радослава също ми изпротивя с поведението и, и този алкохол вчера, тя също беше пийнала, но беше изцяло провокирана от Марсельо. Не му остана длъжна да си премълчи и с право, той не се спря.
И дето плю по-рано по Чефо - той е много ама много класи над него, и като поведение, и като манталитет, дори като външност е по-добре.
Марсельо освен всичко, не ми се струва и нормално поддържан мъж!
Спирам за дивото село наречено Марсел, има още какво да кажа, но накратко това същество повече няма как да ми се издигне обратно, твърде много се издъни!
Дано Евгения не му даде наистина гривна днес, голяма грешка би била. Надявам се промото да подвежда.

За останалите моменти:
Играта като цяло ми допадна, браво на Чефо.
Очаквам срещата му с Радослава да е една от приятните.
Накрая всичките му ръкопляскаха, само дивото село стоя и гледаше злобно.
Яко завист и грозни нападки по Чефо - а на него му признавам че се сдържа.

Ивелина и Ренета почват да прекаляват с тия манипулации и да се правят на големи светици.
Ренета светицата дори ми е по-неприятна...няма обосено какво да предложи, но явно ще я държат до последно.
Ивелина има хубава външност, атрактивна жена е, но си е точно обсебена да е в центъра на вниманието и обича да пуска навсякъде корени.
Уж е с Николай в джакузито бяха, първо на него ще му дава гривна, накрая пък не знаела дали на него да му дава гривна, все още има намеци и към Радо???
Тази жена или не знае накъде да се ориентира, или всичко това е нарочно.

За днес се надявам твърдо Марсельо да отпадне, но много имам опасения че може да е Марио (в промото има индикации, че Ванеса май се разочарова от него) или Николай...
А те са по-стойностни от повечето.
Другите двама наистина адекватни мъже са Асен и Чефо. И от жените Елена май най-много, към Джулия и Евгения още имам надежди, но ще се види.

# 466
Ауу, много ревниви тез моми Dizzy Face
Денонощие връзка и вече скандали Trollface
Popcorn

# 467
Ивелина я избират за психолог? Странна работа.
Божко: "Дали Джули е истинска?"

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 21:26 от Pepina_n3

# 468
  • София
Божин тествал Джули?!
Падам. 😀

Чефо бегай далеч от таз мома, не е за теб. Снощи показа една доста неприятна част от характера си.

# 469
Моля да казвате какво става пътувам и вероятно чак утре ще мога да гледам.
Поне кои ще са изгонените и ако има някакво преструктуриране в двойките

# 470
Опа, ето я Ванеска заговори за Чефо 😁

# 471
Чефо, мн. готин на коня. Поне да се позабавлява.

# 472
  • София
Ами то се вижда. Марио и Ванеса се мачнаха набързо още първата нощ и сега се усеща, че няма химия и тръпка. Ами то си личи. За какво изобщо да се мъчат? Да го играят стратегически? Ама така нямат никакъв шанс за успех, заради думите на Ванеса и заради това, което се вижда на екран. Опитваш с когото можеш и искаш и ако стане-стане, ако ли не, прав им път. Няма драми.

# 473
Защо ревна Джулия?

# 474
  • София
Защото усеща, че останалите жени не я харесват и говорят зад гърба и и я обсъждат негативно (болшинството).

# 475
Радо, предприемачът предприе да види какво е положението, ще получи ли гривна от Елена?

Евгения: "Бих си дала гривната на Марсел..."

Марсел: "По нашио край на такива мЪже се вика 'келеш'  " (за Чефо)

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 21:41 от Pepina_n3

# 476
Елена грам не харесва Радо, само искаше той да играе за нея, понеже повече няма кой😅

# 477
Защото усеща, че останалите жени не я харесват и говорят зад гърба и и я обсъждат негативно (болшинството).

Не, на предния синхрон, преди караницата с жените. Беше се разстроила заради Божин. Тя го била поканила в леглото, пък той…не разбрах.

# 478
Предпочитам да гледам Радо пред Елена, Елена ми е неприятна от ден едно, потвърди ми, че има за какво.

# 479
Аз не разбирам защо Марсел толкова много харесва Ники😁  Според мен тези  двама са по- близки отколкото Ивелина и Ники.😅

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 21:48 от Альона А

Общи условия

Активация на акаунт