⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, и аз се включвам към темата.

Следях първи сезон, в който имаше много монтажни пропуски, но това сякаш се дължеше на полу-аматьорския екип. Този сезон виждам абсолютно същите неща, въпреки че са под опеката на доказана продуцентска компания. Сюжетните линии сигурно ще се развият, но ако не започнат да ни показват по-линейно събитията, ще е мъка за гледане.

Иначе за двойките споделям по-популярните мнения до тук. Всеки път когато покзват Марсел,  ми идва да хвърля нещо по ТВ. Много неприятен тип и не го виждам с никоя жена там (не знам за Радослава, все още ще не сме видяли нищо от нея). Като излъчване при мъжете ми харесва Марио и сега новият Асен. Останалите сякаш не подхождат на жените там. Явно не са имали особено голям избор при каста на мъже. Миналата година имаше много по-силни образи като Йордан, Ники, Йоан например.

# 61
Те не знаят как да се държат с една жена
Те са там да "забият" нещо и нямат подход към жените
А относно марсел много искам някъде да поканят бившата му да поговори що за човек е

# 62
А относно марсел много искам някъде да поканят бившата му да поговори що за човек е

Да бе, да вземе са се травмира още повече горкият Joy

# 63
  • България
На бъдещите жени, които Марсел ще има рядкото щастие да изведе на среща, подарявам една метла с дръжка, за да се отърват от боклука.

# 64
Въпреки това впечатлението ми е от нея остава същото - надута, без особено покритие.

Да, за мен Радослава има даже леко селяндурско излъчване...

# 65
Някой има ли някаква информация или идея кога ще бъде финала и дали ще е на живо по нова или в някоя зала?

# 66
Май някъде пишеше края на октомври (да не излъжа, май на 21ви) в НДК.

# 67
Благодаря за темата. Аз пък противно на мненията, виждам огън между Марсел и Ренета и очаквам, че няма да има край там

# 68
Добре де, аз не мога да разбера, с какво нахалство Ивелина упреква Джулия че била знаела че Евгения си харесва Божин и въпреки това отишла и си говорила цяла вечер с него, а Ивелинка направи същото с Ванеса  LaughingLaughing

# 69
Мисля, че 21 октомври се отнася за миналия сезон, не вярвам два месеца да ги мотаят с финала. А сагата между Марсельо и Ренета приключи окончателно, сега ще се включи още повече стратегическия хъс на бургазлийката и най-логично ще е да върти новото момче на пръста си.

# 70
# 71
Те са там за любовта, не са приятелки а един вид съперничи и никой не трябва да се сърди особено че всичко е в началото все още

# 72
  • Stockholm
Хубава анкета и доста интерес по темата. Много се радвам. Може би Асен ще изгонят тази вечер. От момичетата сигурно Евгения. Но моите залози никога не се радват на успех Joy

# 73
  • София
Направо страх ме хваща от мъже като Марселиньо. Заради теб, заради теб, това и онова. Абсолютен насилник. Арогантен пияница.

# 74
Миналата година Неделчо защити дупките в континуума с липса на драматургична стойност.
Пращам кило боб, за моя сметка, ако някъде се чудите какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт